• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiyimm bitanemm ooyyy markete gittim geldim çok çabuk yoruldum ya uykum var şuan ama vitamin saatim geliyor yemek yemem lazım hazırlamaya üşendim😏
Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkom 😍😍😍💜 üşenme kız bebeği düşün 🤭🤭🤭

Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkom 😍😍😍💜 üşenme kız bebeği düşün 🤭🤭🤭
Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii 😌
Az kaldı vallahaaa ama önce Madammor Madammor doğuracak :D

Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii 😌
Az kaldı vallahaaa ama önce Madammor Madammor doğuracak :KK70:
Ohhh afiyet olsun çiçeğim 😍
Madammor Madammor ve sana hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin kızlarınızı inşallah kuzunmmm Aminnnn 🤲🏻🌺💐

Allah iyilik versin sosyalim kirazım 🤗🍒💜
Şükür Allah a bende iyiyim 🥰
Evet zaman çabucak geciyor bende birşey anlamadım inan geliverdi son zaman 🤭 İnsallah canim sağlikla nasip olsun🤲🏻
Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemize 🤲 kucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benim🥰💜rabbim güzel günler göstersin 🥰💜🍒🍒🍒🍒😘

Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemize 🤲 kucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benim🥰💜rabbim güzel günler göstersin 🥰💜🍒🍒🍒🍒😘
Amin bi tanem 🍒💜🤲🏻 Cümlemize güzel günler göstersin Rabbim. Her an geldi gelecek gelebilir telaşi var artik. Vakti zamaninda dogsun tabi insallah 🤭🥰🤲🏻

Back