- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.945
- 498
Sorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şükürAayyy sorma bitermi kuzumm bayaa günün dolu geçmiş sonunda çok almak istediğim bi şifonyeri aldıkk bugünn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şükürAayyy sorma bitermi kuzumm bayaa günün dolu geçmiş sonunda çok almak istediğim bi şifonyeri aldıkk bugünn![]()
Sağolll bebimmmm ya kafam rahatladı daha alacak birşey kalmadı artıkkSorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şüküray gözün aydın kuzum hayırlısı olsun aşkommm
![]()
Saol cnmKolay gelsin![]()
Oys kıyamam bebeğim yakın olaydım gelirdim yardımaSağolll bebimmmm ya kafam rahatladı daha alacak birşey kalmadı artıkkbi odasını temizleme kaldı
Canımsın yaaa ilahiVallaha mokunda boncuk varsa işler değişebilir kirazlım![]()
Allah iyilik versin, kolay gelsin canım morumİyıyim çok şükür kuzummSen nasilsin
Ev topluyorum taşinma işi falan yogunum bu ara![]()
Allah cümlemize iyilik versin kuzummAllah iyilik versin, kolay gelsin canım morumdikkatet kendine
bende şükür ayni
![]()
Burdayımmm kuzuummm işlerin yoğun diye sana yazamadım bi türlü
Hee ya topla dinlen topla dinlen attim sonunda kendimi yatağaBurdayımmm kuzuummm işlerin yoğun diye sana yazamadım bi türlü![]()
Kar a doy yaavv doyyy napcan karı yeter begHee ya topla dinlen topla dinlen attim sonunda kendimi yatağaMübarek bir de bi kar yağıyo ki sorma
❄
Ooyyy bilmemii bitanemm canını operiimm seninnOys kıyamam bebeğim yakın olaydım gelirdim yardıma![]()
Kuzu içim içime sığmiyo kar yağarken ne yapimm çocukluktan kalma alışkanlikKar a doy yaavv doyyy napcan karı yeter begburasıda perişan oldu eşim servisle gitti bugün araba çıkmadı yerinden
![]()
Hahahaha bune soğuk yavvv amaa burası bigünde kitlendi heryer şokkKuzu içim içime sığmiyo kar yağarken ne yapimm çocukluktan kalma alışkanlikEvet şubatta yoktu martta çaldı kapiyi ❄
Ama aşırı yığıp çok kalmaz çünkü cemreler düstü
![]()
Haftaya açar gülüm havalarHahahaha bune soğuk yavvv amaa burası bigünde kitlendi heryer şokk![]()
Yeterr daa aaman aamnn açarr kızzz o zamana kadarr mart fena çarptı bzieHaftaya açar gülüm havalarYani öyle tahmin ediyorum
Açması lazim taşıncaz daaaa
![]()
Olsun kuzu kuraklık olmasında yagsın mübarek bu günlerimize şükürYeterr daa aaman aamnn açarr kızzz o zamana kadarr mart fena çarptı bzie![]()
Tabii mervoommmOlsun kuzu kuraklık olmasında yagsın mübarek bu günlerimize şükür![]()