- 14 Nisan 2021
- 4.103
- 22.079
- 258
Maşallah dutum yaparsin sen bu işi yaza fit gircen fissss fit79.3 den 75,8 e indim 3 haftada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah dutum yaparsin sen bu işi yaza fit gircen fissss fit79.3 den 75,8 e indim 3 haftada![]()
İnşallahMaşallah dutum yaparsin sen bu işi yaza fit gircen fissss fit![]()
Adam isi biliyo, sabote timeGitmiş 2 kutu tatlı almış gir çık ye diye![]()
Niye yemiyon gurban olduğum gadın dedi . Dedim de get zalımın oğlu bana yulaf al kemiremAdam isi biliyo, sabote time![]()
Kim diyette bende çok özledim spor yapmayı yürümeyiÜstüme hep bebe at kurbisim![]()
İnanmıcan ama ben diyetteyimKim diyette bende çok özledim spor yapmayı yürümeyimartın diğer yarısı bahar olur diyollar doğru mu ki acep
kendimi yollara vuruciiimmm
![]()
Vallah sizin oranin yemekleri ne güzeldir simdiiiİnşallah65 olsam ne güzel olur
TutuyomVallah sizin oranin yemekleri ne güzeldir simdiiiAğzını dutcaaann dutuumm
![]()
Bu kararlılıkla veremicen kilo yok bebeemmTutuyombrokoli lahana yiyom ben ne hallara düştüm
Ağzın bal yesin kuzumBu kararlılıkla veremicen kilo yok bebeemmKolay gele bol kaloriler yakasın
![]()
Ağız tadıyla artık diyet bile yapılmayacak dutum, küçük paket yulaf 20 lira olmuşNiye yemiyon gurban olduğum gadın dedi . Dedim de get zalımın oğlu bana yulaf al kemirem![]()
Bimden 12 liraya aldımAğız tadıyla artık diyet bile yapılmayacak dutum, küçük paket yulaf 20 lira olmuş![]()
Evet doğru bahar yakındaKim diyette bende çok özledim spor yapmayı yürümeyimartın diğer yarısı bahar olur diyollar doğru mu ki acep
kendimi yollara vuruciiimmm
![]()
Aaaa süper, valla stok yap dutumBimden 12 liraya aldım![]()
Sana kalp gönderdim beni görmüyorsunBu kararlılıkla veremicen kilo yok bebeemmKolay gele bol kaloriler yakasın
![]()
500 gr dı. 1 paket de müsli aldım 13 lira . Bitsin de heleAaaa süper, valla stok yap dutum![]()
Bol eksiler olsun inş dutum500 gr dı. 1 paket de müsli aldım 13 lira . Bitsin de hele![]()
İnşallah kuzumBol eksiler olsun inş dutum![]()