- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Çıkar çıkar mümkün olduğu takdirde doğurmaya bak kestirmeden vücudun yenileniyomuş oğlumm gencecik taş gibi hatun olcenHahahahaahah çıkarsa inşaallahh sıpaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar çıkar mümkün olduğu takdirde doğurmaya bak kestirmeden vücudun yenileniyomuş oğlumm gencecik taş gibi hatun olcenHahahahaahah çıkarsa inşaallahh sıpaaa
iyiyim ben de yoğun bir gündü goşturup duruyom be yaİyiyim tatlışım sen nasılsın
Ay korkma kızzz Bi solukta fırtlatıverirsin evelallah
çıkar çıkar. bi bakmışsın fırlamışHahahahaahah çıkarsa inşaallahh sıpaaa
hahaha canımm benimm yaaa biraz inatçıdırda ondannnÇıkar çıkar mümkün olduğu takdirde doğurmaya bak kestirmeden vücudun yenileniyomuş oğlumm gencecik taş gibi hatun olcen
Öhhhö öhhö ben azcık hastayımiyiyim ben de yoğun bir gündü goşturup duruyom be ya
çıkar çıkar. bi bakmışsın fırlamış
hayırlısı bee gülümmmmiyiyim ben de yoğun bir gündü goşturup duruyom be ya
çıkar çıkar. bi bakmışsın fırlamış
ayyy evet sen hastaydın. nasıl oldun kuzucum canım bebeğim iyi seni hasta hasta çağırmadılarÖhhhö öhhö ben azcık hastayım
Evdeyim bugün çamaşırları katlücam
iyiyim canımmm koşturmaca. sen nasılsınhayırlısı bee gülümmmm
nasılsınnn
El kadar bebe ne bilecek inadıhahaha canımm benimm yaaa biraz inatçıdırda ondannn
ahahahahahahahhahahahhahahaEl kadar bebe ne bilecek inadı
Şöyle fırtlatıverirsinsin
İlk dozun mu canimIyiyimm kuzum tetanozu oldum geldimm eve kolum ağrıyor biraz
Yok abla onlar asla öyle bişi yapmazlarayyy evet sen hastaydın. nasıl oldun kuzucum canım bebeğim iyi seni hasta hasta çağırmadılar
Bilmez mi uaaa naptın senEl kadar bebe ne bilecek inadı
kıs ben başkasıyla karıştırdım herhalde işe çağırma olayınıYok abla onlar asla öyle bişi yapmazlar
Dr kontrolünden geldim geri de işe gitmedim
Daha iyiyim de balgam lı öksürük oluyo ara ara o kötü ediyı
iyiyimm bende sabah aşı oldum tetanoz kolum ağrıyor biraziyiyim canımmm koşturmaca. sen nasılsın
hahahahahaha keşkee okadar kolay olsa yaaEl kadar bebe ne bilecek inadı
geçer kuzumm. kolunu zorlama çokiyiyimm bende sabah aşı oldum tetanoz kolum ağrıyor biraz
2ci kuzumm 3cüyüde doğumdan sonra olunuyormuş 1 eylülde odaİlk dozun mu canim
Hey maşallah memleketin tüm aşılarını sana vuracaklar heralde2ci kuzumm 3cüyüde doğumdan sonra olunuyormuş 1 eylülde oda
Daha yok mu getirin deseyddin2ci kuzumm 3cüyüde doğumdan sonra olunuyormuş 1 eylülde oda
öyle oldu hahahahahah yemediğim aşı kalmadıııHey maşallah memleketin tüm aşılarını sana vuracaklar heralde