Ooyyyy pıtırcığuummm ballll@ASSOSyalD u t Jou bir mucizee @Fatmazell bebeklinick @Lna16
Günaydın ve mutlu huzurlu sağlıklı geçireceğiniz bir mart ayı olsun inşallah
Hahahaha vallahaa yolun yarısina geldik ama doğumdan korkuyorum aylar geçtikçe tabi kuzu
Aammiiiinnn dutummmgüüüüünaaaydın ömrümüzde geçirdiğimiz en güzek günler olsun yeni ay bize mutlu günler getirsin
@Morrmeneksee
Jou
karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
@Hogwartss
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
Bende buay evlendimmmGünaydınnn
Yeni ay bu ay evlendim been
KaçıBende buay evlendimmm
Ooyyyy kuzu neler yaşamıssınnn hepsi biranda gelmiş desenee allah korusun inşaallahh cok geçmiş olsunAmin cnm bnm günaydin dün ankastre firinim yandi camasir makinamin borusu kirildi bulasik makinam bozuldu bide banyoyu su basti şubatın sonu günü bir olayli bitti
Oooo harika vallaha kuzuu aslında nikah ayrı oldu benim işten çıkcağım için nikah ettik evlenmiş oldum artıkkKaçı
Benim 7 mart resmi nikah
8 mart kadınlar gününde kınam
12 mart ta düğünbiz 12 martı kutluyoruz
He yok ben aynı eve girdiğimiz tarihi baz alıyorum kendimceOooo harika vallaha kuzuu aslında nikah ayrı oldu benim işten çıkcağım için nikah ettik evlenmiş oldum artıkkduğün 1eylüle oldu 25şinde benimde
Ama aslında nikah olduğun gün evlenmiş oluyorsun ama düğünde sayılıyor evlilikHe yok ben aynı eve girdiğimiz tarihi baz alıyorum kendimcedüğünümüzün oldugu günü yıl dönümü sayıyoruz
Olabilir ama aynı eve girmiş bulunmuyorumAma aslında nikah olduğun gün evlenmiş oluyorsun ama düğünde sayılıyor evlilik
Aynen orası oyle tabiOlabilir ama aynı eve girmiş bulunmuyorumlenmek bu benim için
Gunaydin morcum@ASSOSyalD u t Jou bir mucizee @Fatmazell bebeklinick @Lna16
Günaydın ve mutlu huzurlu sağlıklı geçireceğiniz bir mart ayı olsun inşallah
Bende boyle düşünüyorum aslındaAma aslında nikah olduğun gün evlenmiş oluyorsun ama düğünde sayılıyor evlilik
Yanii o konuda öyle tabii eşimde ısrarla biz evlendik martta diyorBende boyle düşünüyorum aslında
Nikah gününü saymak gibi
Ama işte nikâh günü gelinlik giymeyince anlamı olmuyor gibi de sanki
Çok sükür diyelim Rabbim ömrümüzden eksik etmesin baharıGunaydin morcumgeldi mi bahar
Ayyy gözümde canlandırınca hoşuma gitti nikah elbisen .Yanii o konuda öyle tabii eşimde ısrarla biz evlendik martta diyornikah günündede gelinlik gibi birşey giydim uzun kuyruklu sade artık normal nikahlar bile öyle gidiyorr evine gidiyolar hemen
Sen nasılsın nickoomm kv ye gittinmi pek yoktun
Iyiyimm kuzum tetanozu oldum geldimm eve kolum ağrıyor birazAyyy gözümde canlandırınca hoşuma gitti nikah elbisen .
Evet canım kayinvalidemdeydim bikac gundur
Şimdi döndük
Nasılsın
İyiyim tatlışım sen nasılsınbapıyoçun meşkitom
Ay korkma kızzz Bi solukta fırtlatıverirsin evelallahHahahaha vallahaa yolun yarısina geldik ama doğumdan korkuyorum aylar geçtikçe tabi kuzu
Hahahahaahah çıkarsa inşaallahh sıpaaaİyiyim tatlışım sen nasılsın
Ay korkma kızzz Bi solukta fırtlatıverirsin evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?