Kocişler izinliydi Sabah kahvaltıya arkadaşları çağırdım onlar geldi gitti sonra market gördük biraz eksiklerim vardı geldik yemek yedik şimdi uzanıyorum keyif ediyorumNasıl bi tempooo
Aboovvv epeyy bi tempo yavvvKocişler izinliydi Sabah kahvaltıya arkadaşları çağırdım onlar geldi gitti sonra market gördük biraz eksiklerim vardı geldik yemek yedik şimdi uzanıyorum keyif ediyorum
Ohhh götür abim çayı kayfeyi komşularda
Ahh haaa ifşaaa nerden atcadı
Sen dedin kahveni al gel diyeBu ne lenn ajdhssjsj,
Ayy çok canım istiyor kızGell kaaaavee içehhh
Hahahahaha baktım şinii pek bi sürtüşmeeSen dedin kahveni al gel diyeşansa bu çıktı
Ayy çok canım istiyor kıznamazdan sonra yapayım bari şuan karamel Latte ile sürtüşmelere daldık
Acı haber kahvem az kalmıştıHahahahaha baktım şinii pek bi sürtüşmee
Yarın içehh yaaa ama dayanamazsan bugünde içebilirizz eşlik edebilirimm ama çay içiceğudim aslında şini
Meşhur oldu kız burasıı eskisi gibi değildii ozelden bile soran sorana ozelim hiç bos durmayyAcı haber kahvem az kalmıştıyarın alsın eşim de yarın içeyim bari.
Ya bu kk ya ne oldu anlamadım sürtünen soluğu burada alıyor
Nee ciddi miiiMeşhur oldu kız burasıı eskisi gibi değildii ozelden bile soran sorana ozelim hiç bos durmayy
Ic bariii
Çok şükür o durumda şanslıyımmmNee ciddi miii
Kızz foto atmasalar bari
Yazık ya yazıkSen dedin kahveni al gel diyeşansa bu çıktı
Ayy çok canım istiyor kıznamazdan sonra yapayım bari şuan karamel Latte ile sürtüşmelere daldık
Ahahaha Bi soğumadım değil görünceSen dedin kahveni al gel diyeşansa bu çıktı
Aşk olsunnn sen benim kahvemi beğenmirsennnAhahaha Bi soğumadım değil görünce
Ya hamileyse niye öyle diyorsunYazık ya yazık
Daha kalkmadım vala yavrum az oyun oynadım da geldimAboovvv epeyy bi tempo yavvv
Oturr daha kalkmaaa
Bana bunu neden yaptınAşk olsunnn sen benim kahvemi beğenmirsennn
Hahaha bu akşam psikolojini bozcam
Hahah sen bunu bana neden yaptınBana bunu neden yaptın
Daha kötüsünü yapcaktm ama sana kıyamadımHahah sen bunu bana neden yaptın
Aman kız gırgır şamata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?