- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Kocişler izinliydi Sabah kahvaltıya arkadaşları çağırdım onlar geldi gitti sonra market gördük biraz eksiklerim vardı geldik yemek yedik şimdi uzanıyorum keyif ediyorumNasıl bi tempooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocişler izinliydi Sabah kahvaltıya arkadaşları çağırdım onlar geldi gitti sonra market gördük biraz eksiklerim vardı geldik yemek yedik şimdi uzanıyorum keyif ediyorumNasıl bi tempooo
Aboovvv epeyy bi tempo yavvvKocişler izinliydi Sabah kahvaltıya arkadaşları çağırdım onlar geldi gitti sonra market gördük biraz eksiklerim vardı geldik yemek yedik şimdi uzanıyorum keyif ediyorum
Ohhh götür abim çayı kayfeyi komşularda
Ahh haaa ifşaaa nerden atcadı
Bu ne lenn ajdhssjsj,
Gell kaaaavee içehhh
Sen dedin kahveni al gel diye şansa bu çıktıBu ne lenn ajdhssjsj,
Ayy çok canım istiyor kız namazdan sonra yapayım bari şuan karamel Latte ile sürtüşmelere daldıkGell kaaaavee içehhh
Hahahahaha baktım şinii pek bi sürtüşmeeSen dedin kahveni al gel diye şansa bu çıktı
Ayy çok canım istiyor kız namazdan sonra yapayım bari şuan karamel Latte ile sürtüşmelere daldık
Acı haber kahvem az kalmıştı yarın alsın eşim de yarın içeyim bari.Hahahahaha baktım şinii pek bi sürtüşmee
Yarın içehh yaaa ama dayanamazsan bugünde içebilirizz eşlik edebilirimm ama çay içiceğudim aslında şini
Meşhur oldu kız burasıı eskisi gibi değildii ozelden bile soran sorana ozelim hiç bos durmayyAcı haber kahvem az kalmıştı yarın alsın eşim de yarın içeyim bari.
Ya bu kk ya ne oldu anlamadım sürtünen soluğu burada alıyor
Nee ciddi miiiMeşhur oldu kız burasıı eskisi gibi değildii ozelden bile soran sorana ozelim hiç bos durmayy
Ic bariii
Çok şükür o durumda şanslıyımmmNee ciddi miii
Kızz foto atmasalar bari
Yazık ya yazıkSen dedin kahveni al gel diye şansa bu çıktı
Ayy çok canım istiyor kız namazdan sonra yapayım bari şuan karamel Latte ile sürtüşmelere daldık
Ahahaha Bi soğumadım değil görünceSen dedin kahveni al gel diye şansa bu çıktı
Aşk olsunnn sen benim kahvemi beğenmirsennnAhahaha Bi soğumadım değil görünce
Ya hamileyse niye öyle diyorsun o çamaşırdan zıplar gelir belki hatta uçarak gelir hahahaYazık ya yazık
Aman aman ben tırsarım HahahÇok şükür o durumda şanslıyımmm
Daha kalkmadım vala yavrum az oyun oynadım da geldimAboovvv epeyy bi tempo yavvv
Oturr daha kalkmaaa
Bana bunu neden yaptınAşk olsunnn sen benim kahvemi beğenmirsennn
Hahaha bu akşam psikolojini bozcam
Hahah sen bunu bana neden yaptınBana bunu neden yaptın
Daha kötüsünü yapcaktm ama sana kıyamadımHahah sen bunu bana neden yaptın
Aman kız gırgır şamata