- 16 Aralık 2019
- 21.013
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.350
- 598
- 32
Motivasyonu bozma hösnasıl içiyorsun onu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Motivasyonu bozma hösnasıl içiyorsun onu![]()
Kiloluyumçok şükür canım sen nasılsın![]()
Ben limon,maydanoz,yarim greyfurtla bızttt yapiyorum guzel oluyor yavvvnasıl içiyorsun onu![]()
Nasılsın miniğim
afiyet olsun o zaman benim yerime de içMotivasyonu bozma hösnasıl sağlıklı nasıl güzel aman allahım yok böyle bi lezzet
![]()
Limon sıkıyom benBen limon,maydanoz,yarim greyfurtla bızttt yapiyorum guzel oluyor yavvv![]()
Ben de yarim yarim sıkiyorum isteLimon sıkıyom ben
Emin misinafiyet olsun o zaman benim yerime de iç![]()
sen içicen ya sıkıntı yokEmin misin![]()
Bugun cok iyiyim cok ozlemisimNasılsın miniğim
Boyum 170 cm ilk hedef 69 keşke 65 i görebilsem efsane olurbendekaç kilo fazlan var
![]()
Bugun cok iyiyim cok ozlemisim
Dun ani bir kararla telefondan tum ve oyunlar ve uygulamalarin silinmesi ile ilk aklima gelen burasi oldu![]()
Dun greyfurt haric aynini ben yaptimBen limon,maydanoz,yarim greyfurtla bızttt yapiyorum guzel oluyor yavvv![]()
olur şekerim olur sen istikrarlı ol aynı şekilde devam etBoyum 170 cm ilk hedef 69 keşke 65 i görebilsem efsane olur
Esim cocuklara fevri bir cikis yapti tum oyunlari sildi evde karantinadayiz yaiyi olmuş
Geçmiş olsun miniğimEsim cocuklara fevri bir cikis yapti tum oyunlari sildi evde karantinadayiz ya
Bende magdurum cocuklarla bende oynuyordim![]()
GÖNAYDIN cınımGüüüünaaaaaaayyydııııınnnn![]()
@Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Minik Duduklu Tencere
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
Cok sagol sizler nasilsiniz neler yaoiyorsunuz elif eylul etiket edemiyorim yine seniGeçmiş olsun miniğim![]()
Filizin takımına girdim işteCok sagol sizler nasilsiniz neler yaoiyorsunuz elif eylul etiket edemiyorim yine seni![]()