- 16 Aralık 2019
- 20.519
- 1
- 82.145
- 598
- 32
Motivasyonu bozma hös nasıl sağlıklı nasıl güzel aman allahım yok böyle bi lezzetnasıl içiyorsun onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Motivasyonu bozma hös nasıl sağlıklı nasıl güzel aman allahım yok böyle bi lezzetnasıl içiyorsun onu
Kiloluyumçok şükür canım sen nasılsın
Ben limon,maydanoz,yarim greyfurtla bızttt yapiyorum guzel oluyor yavvvnasıl içiyorsun onu
Nasılsın miniğim
afiyet olsun o zaman benim yerime de içMotivasyonu bozma hös nasıl sağlıklı nasıl güzel aman allahım yok böyle bi lezzet
Limon sıkıyom benBen limon,maydanoz,yarim greyfurtla bızttt yapiyorum guzel oluyor yavvv
Ben de yarim yarim sıkiyorum isteLimon sıkıyom ben
Emin misinafiyet olsun o zaman benim yerime de iç
bende kaç kilo fazlan varKiloluyum
sen içicen ya sıkıntı yokEmin misin
Bugun cok iyiyim cok ozlemisimNasılsın miniğim
Boyum 170 cm ilk hedef 69 keşke 65 i görebilsem efsane olurbende kaç kilo fazlan var
iyi olmuşBugun cok iyiyim cok ozlemisim
Dun ani bir kararla telefondan tum ve oyunlar ve uygulamalarin silinmesi ile ilk aklima gelen burasi oldu
Dun greyfurt haric aynini ben yaptimBen limon,maydanoz,yarim greyfurtla bızttt yapiyorum guzel oluyor yavvv
olur şekerim olur sen istikrarlı ol aynı şekilde devam etBoyum 170 cm ilk hedef 69 keşke 65 i görebilsem efsane olur
Esim cocuklara fevri bir cikis yapti tum oyunlari sildi evde karantinadayiz yaiyi olmuş
Geçmiş olsun miniğimEsim cocuklara fevri bir cikis yapti tum oyunlari sildi evde karantinadayiz ya
Bende magdurum cocuklarla bende oynuyordim
GÖNAYDIN cınımGüüüünaaaaaaayyydııııınnnn
@Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Minik Duduklu Tencere
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
Cok sagol sizler nasilsiniz neler yaoiyorsunuz elif eylul etiket edemiyorim yine seniGeçmiş olsun miniğim
Filizin takımına girdim işte açım nolacakCok sagol sizler nasilsiniz neler yaoiyorsunuz elif eylul etiket edemiyorim yine seni