4. Ayda basladim kuzu ben oglum da da aynisini yapmistim kizlarda da aynisini yaptim 1 oglum 2tanede ikiz kizim var cnm
Bence daha iyiiyavaş yavaş başladın ama doktorun 4 ayda başlayabilirsin dedimi pekii
Ooyyy maşaallahh allah sahibine bağışlasınn ya işlerin yoğun olması bukadar çok normall

Bence daha iyiiyavaş yavaş başladın ama doktorun 4 ayda başlayabilirsin dedimi pekii
Ooyyy maşaallahh allah sahibine bağışlasınn ya işlerin yoğun olması bukadar çok normall
Sordum genel olarak ilk 6 ay anne sutu 6. Aydan snra ek gida diyolar bizim dr da oyle soyledi ama ben erken baslamanin daha faydali oldugunu dusunuyorum bu benim dusuncem ama yemekleri ve degisik sebzeleri yemege daha acik oluyorlar bence secmeden her yemegi yiyebilen bi cocuk oluyorlar oglum oyle mesela .amin canim benim rabbim hepimjzin evlatlarini korusun bizlere bagislasin suan 3 de uyu du ay kafam da dınnn sesi yankilaniyor ahh sesizlik bunun adı bilmem kac saat surer tabi

Öylee 4 ayda başlayanda var kuzumm biliyorum ve daha rahat oluyormuş şahsen yeme içmelerii 6aydan sonra yemek seçmeleri çok olduğu için zorlanılıyor şahsen
Oyy maşaallahh uyusunlarr sabaha kadar inşaallahhh

Öylee 4 ayda başlayanda var kuzumm biliyorum ve daha rahat oluyormuş şahsen yeme içmelerii 6aydan sonra yemek seçmeleri çok olduğu için zorlanılıyor şahsen
Oyy maşaallahh uyusunlarr sabaha kadar inşaallahhh
Aynen kuzum hala emiyorlar bakalim hayirli bakalim saat kacta uyanacaklar

Senin ilk bebegin mi canim
Evett kuzum aslında mucize oldu
Ben 2 buçuk sene için 2aşılama ve klomen yaptım ama ne yazıkki olumsuz oldu neysekii aradan 8 ay gectii bende dedim eylülde güzelce çalışalım herzaman ki çalıştığımız gibiydi nese en sonda oldu oldu olmadı artık tüpe gidicem ama hiç içimdende gelmiyodum iğne yemeğede gözümde kesmiyordu hiç neoluysa ben reglimde 5 gün önc eerken oldum sanıyorum ki enfeksiyondan sebeptir enfeksiyon geçirdim baya hastanelik oldum adet düzeldii bide o ay nisanda korona olduğum dan berii reglim çok düzensizdii 4 ayda 2 regl görüyordum nese ben erken oldum ama bildiğin regl oldum ben ensonda 2 ve 3günde kahverengileşti bianda aslada öyle olmazz genede 3cü günden sonra olur dedim test yapıyim ama sanmıyorum yani hiç umudum yokkiiii bi yaptım kii hamileymişimm ben şok geçirdim elim ayağım boşaldı nese bianda foşur foşur kanama geçirdim ama yok böyle birşey bide ağrım çok oldu allahtan eşimde evdeydi
Meğersemdüşük ediyormuşum kese etrafımda çok kanamam vardı doktor emindi ama umudum vardı ignelerle derken kalbinide duyduktan sonra artık mucize oldu benim için bide regl gibi yaşadım nebileyim hamileyim

İyiyimmm kuzum sen nasılsın iyi geceler canım diyim ben anca baktım telefona Allah kolaylıklar versin sana kuzum inşallah Allahım bizlere de nasip etsin de bizde bu sözlerle yakınalım burlarda ya

Gercekten mucize olmus annesi yasadim ben dusuk yaptim ikizlerimdem önce yine ikiz gebelikti olmadi yiyecek ekmkleri yokmus dedik uzulduk mu fazlasiyla ama rabbim yine ikiz nasip etti sag sağlim cikmadik candan ümit kesilmezmis hayirlisi ile de bi dogumunu yap insallah derin bir oh cekersin onceki dusuk olunca benim de baya syresli gecyi tuvalette korkarak gidiyodum ama rabbim ol dedikten sonra hic nir sey engel degil kuzum guzel gecir mucizenle tum zamanini aglaya aglaya da aglak etme bebisini isim dusundun mu

İyiyimmm kuzum sen nasılsın iyi geceler canım diyim ben anca baktım telefona Allah kolaylıklar versin sana kuzum inşallah Allahım bizlere de nasip etsin de bizde bu sözlerle yakınalım burlarda ya
Amin canim benim bazen bu sozleri soylerken hadsizlik etmis gibi oluyorum kusura bakma lutfen rabbim duani ve gonlundeki guzelligi en kisa zaman da nasip etsin sana da amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…