İsırıp yiyomm aşkiletamıı acudumuuusen napıyon
kv kp yok canm iki bekar kayn vaaheee kv ile aynı apartmanda oturacaksınız anladııııımanlaşabiliyo musunuz peki?
daha çok öp öp öp öp öp do ya ma dan
akıllı oralara bak işte orda vardır benid e etiketleAmaann bosver şini gebeliği falannn
Surtünme varmı
Hahahhahaha sensiz olaaarrrmıııkv kp yok canm iki bekar kayn vaabekar yani
akıllı oralara bak işte orda vardır benid e etiketle
e tamam işte niye dert ediyon bu kaaaakv kp yok canm iki bekar kayn vaabekar yani
akıllı oralara bak işte orda vardır benid e etiketle
aşaa yazdım güloHahahhahaha sensiz olaaarrrmııı
Taşınma işi bellimi kuzu kvnin oraya taşıncaktınız ga
huzur vermezler eşimde emanet diye çocuk gibi yük ediyo kendne evlenmiyolar akşam sabah yemeğe çağırdın çağırmadın sürekli eve gir çık huzursuz olcaz yani eşim çok düşkün hele küçüğü herşeyimize muhalefettti zaten burda uzaktık iyiyidike tamam işte niye dert ediyon bu kaaaa
Hahahahah tamam kuzuşummaşaa yazdım gülo
bensiz olmasın bişey ben herşeye salça olabilerem
Ahhh kuzumm yaa öylee vallahaa neolursa olsun içli dışlı olcak cağırdın çağırmadın huzursuz olcak bilmemmii hernekadar mesafe okadar iyi yoksa bende kocamla bukadar iyi olmazdım o ayrıhuzur vermezler eşimde emanet diye çocuk gibi yük ediyo kendne evlenmiyolar akşam sabah yemeğe çağırdın çağırmadın sürekli eve gir çık huzursuz olcaz yani eşim çok düşkün hele küçüğü herşeyimize muhalefettti zaten burda uzaktık iyiyidik
kendi evimiz olcak ama hiç gözümde değil ev falan
umarım hayırlı kısmetleri bulunur da biran önce evlenirler (ki çok zor bu devirde kız yok)
ya da denizli de hayırlı bi ev çıkar karşımıza da alırız (o da imkansız gibi evler 500-600)
böyle bi arkadaşım vardı. onlar aynı evde yaşıyolardı birde düşün. kurtuldu o sonrasındaaşaa yazdım gülo
bensiz olmasın bişey ben herşeye salça olabilerem
huzur vermezler eşimde emanet diye çocuk gibi yük ediyo kendne evlenmiyolar akşam sabah yemeğe çağırdın çağırmadın sürekli eve gir çık huzursuz olcaz yani eşim çok düşkün hele küçüğü herşeyimize muhalefettti zaten burda uzaktık iyiyidik
kendi evimiz olcak ama hiç gözümde değil ev falan
umarım hayırlı kısmetleri bulunur da biran önce evlenirler (ki çok zor bu devirde kız yok)
ya da denizli de hayırlı bi ev çıkar karşımıza da alırız (o da imkansız gibi evler 500-600)
aynen kuzum kesinlikle dediğin gibiHahahahah tamam kuzuşumm
Ahhh kuzumm yaa öylee vallahaa neolursa olsun içli dışlı olcak cağırdın çağırmadın huzursuz olcak bilmemmii hernekadar mesafe okadar iyi yoksa bende kocamla bukadar iyi olmazdım o ayrı
hayırlısı abla yaböyle bi arkadaşım vardı. onlar aynı evde yaşıyolardı birde düşün. kurtuldu o sonrasında
belki öyle olmaz kötü düşünme. baktın çok rahatsız oluyosun eşinle konuşursun
hadi ya tüh. niye insanlar böyle anlayışsız oluyolar anlamıyorumaynen kuzum kesinlikle dediğin gibi
her zaman derim dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz diye
hayırlısı abla ya
biz evlendiğimizde 17 gün kaldık orda
burda banka işi daha belli değildi sonra burası nasip oldu 20 dk arası var ama uzak yani hemen gir çık olacak durumu yoktu
o zaman bile daha balayında onlar yüzünden kavga ettik sonrası yine öyle
eşim geliyo arkasından onlar da damlıyodu üstün başın sürekli örtülü kendi evin gibi bi rahat değildi
evlenseler en azından herkesin kendi evi düzeni olurdu bize karışmazlardı eşimde dert edinmezdi
hak var hayırlısı var inşallah güzel şeyler nasip olur
Tabi kuzumm du bakalımm allah yardım eder inşaallahhaynen kuzum kesinlikle dediğin gibi
her zaman derim dağ dağ üstüne olurda ev ev üstüne olmaz diye
hayırlısı abla ya
biz evlendiğimizde 17 gün kaldık orda
burda banka işi daha belli değildi sonra burası nasip oldu 20 dk arası var ama uzak yani hemen gir çık olacak durumu yoktu
o zaman bile daha balayında onlar yüzünden kavga ettik sonrası yine öyle
eşim geliyo arkasından onlar da damlıyodu üstün başın sürekli örtülü kendi evin gibi bi rahat değildi
evlenseler en azından herkesin kendi evi düzeni olurdu bize karışmazlardı eşimde dert edinmezdi
hak var hayırlısı var inşallah güzel şeyler nasip olur
Hayurduurrr neye lazımm söyleeeeğğğPıcak nerde pıcak
evet abla ya bi yandan diyorum o zamana Allah kerim diyorumhadi ya tüh. niye insanlar böyle anlayışsız oluyolar anlamıyorumgelme de diyemiyosun. huzur bozuyolar başka bir şey değil yani.
dur bakalım canım belki bir yol çaresini bulursunuz kendine bu kadar dert edip stres yapma. Allah büyük
inşallah kuuzm hayırlısı bakalımTabi kuzumm du bakalımm allah yardım eder inşaallahh
hayaaat biz neden yoruyosunevet abla ya bi yandan diyorum o zamana Allah kerim diyorum
ama bunları düşündükçe de içim sıkılıyor boğuluyorum resmen hayat kararıp kalıyo gözüme
inşallah kuuzm hayırlısı bakalım
Ay oje sürmeyi ozledimmmm
Tsekkur ederim ozocanımm başınız sağolsun. rabbim sabırlar versin
Hahahahah aklıma geldiydiiiiAy oje sürmeyi ozledimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?