- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
mahkum canım jou da yazmış sürekli takip etmemeye çalışıyorum ama olaylar olunca tekrar oturup bakıyorumhangi dizi kelebekim kaçırdım ben
anladım canımcım. ben tv dizilerini sevmiyorum nedense ya. yani gitmiyo ilerleyemiyorummahkum canım jou da yazmış sürekli takip etmemeye çalışıyorum ama olaylar olunca tekrar oturup bakıyorum
makarnaaaaHahahaha yokkyesilmercimek yemeğin yanına ne gider ya
sıkıyor bir kaç bölüm sonra dimi bende netflixe bakıyorum blue tv de alıcam ordada izleyeceklerim varanladım canımcım. ben tv dizilerini sevmiyorum nedense ya. yani gitmiyo ilerleyemiyorum
Hahahaha bakk işte diyorum benmisafir var yarın ama yine bir dişçiye gidip gelicem
Iyi vallahaa hem çalış hem sporr bana göre değillönceden bende öyleydim spora da gidiyorum ya o tutuyor beni boş kalınca da netflixe bakıyorum
Hahhha ilkkez duydum yanina makarna bak bizimki istemez şinimakarnaaaakarıştırıp yemeği çok severim öyle
kız gezme mi o sağlık içinHahahaha bakk işte diyorum ben
netflix izliyorum ben genelde. blue tv'de de çok güzel filmler var onu da tavsiye ediyorumsıkıyor bir kaç bölüm sonra dimi bende netflixe bakıyorum blue tv de alıcam ordada izleyeceklerim var
alışıyorsun canım zamanlaIyi vallahaa hem çalış hem sporr bana göre değill
hahahaha ben çok severimHahhha ilkkez duydum yanina makarna bak bizimki istemez şini
Doğruu sağlık onemlii inşaallahh hava güzel olur dünden beri burda hava çokgüzellkız gezme mi o sağlık için
alıcam alıcam onuda netflixte açık sahneler çok olunca tvden izleyemiyorum aslında izlenecek film listem kabarık ama telefondan da tadı çıkmıyor anca bizimkileri göndercem odadan öylenetflix izliyorum ben genelde. blue tv'de de çok güzel filmler var onu da tavsiye ediyorum
Haklısınnnalışıyorsun canım zamanla
Bulacam inşaallahhhahahaha ben çok severim
netflixte hep açık sahneler var zaten. normal film bulmak çok zoralıcam alıcam onuda netflixte açık sahneler çok olunca tvden izleyemiyorum aslında izlenecek film listem kabarık ama telefondan da tadı çıkmıyor anca bizimkileri göndercem odadan öyle
tabi şöyle bir şeyde var evli olsam yetişemem vakit bulamam şimdi karışan yok soran yokHaklısınnn
kız sorma ben onları da alıştırdım iyi mi film aç diyorlar diyorum alt yazı siz sevmezsiniz yok yok alışırız diye diye ona da alıştılarnetflixte hep açık sahneler var zaten. normal film bulmak çok zorodadan gönder kapıyı kilitle
hahahahaahha hata sendekız sorma ben onları da alıştırdım iyi mi film aç diyorlar diyorum alt yazı siz sevmezsiniz yok yok alışırız diye diye ona da alıştılar
Ooghhh vallaahaa sana memlekett yaaatabi şöyle bir şeyde var evli olsam yetişemem vakit bulamam şimdi karışan yok soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?