Ooo kutlayalım bunu
Tahmin edebiliyorumEvde kıyamet
Alla allaaa iki dklıkta iş zatne yapıverirdin aslında boylede sinir oluyorumm bi diyolar sonra yok diyolar yok diceksen deme yani ozamansoğan kebabının yanında piyaz olmaz diye yapmadım. Sofraya oturduk benim herif hani piyaz dedi ben böyle kaldım. Dedim yenmez diye yapmadım . İki dk yapiö gelim .yok dedilee
YapmadımAlla allaaa iki dklıkta iş zatne yapıverirdin aslında boylede sinir oluyorumm bi diyolsr sonra yok diyolar yok diceksen deme yani ozaman
Tahmin edebiliyorum
Ahhh bu keşkelerrr hep öyle oluurrYapmadımkeşke soraydım yapim mi.diye önceden
MaçHangisi
Çok düşünüyoruz aslında birşeyi memnun edemediğimizi görüncee bide kv yanında insan takarda sabaha kadar düşünür durursun ama değmezz beee bazen konuşmak için konuşuyolsrrAl benim de takıntım busabaha kadar kendi kendimi yerim
Bjk mi ne laaa
Yav onlar demedi zaten herifim dedi hani niye yapmadın diyeÇok düşünüyoruz aslında birşeyi memnun edemediğimizi görüncee bide kv yanında insan takarda sabaha kadar düşünür durursun ama değmezz beee bazen konuşmak için konuşuyolsrr
Ne bilem gıı bakmadım heç vallaBjk mi ne laaa
Aynen diyorum ya herif demeseydi o zaman takmazdın zatenYav onlar demedi zaten herifim dedi hani niye yapmadın diye
Hahahahah sen çalışıyordun sankiOturmaktan yorulmuştur
Hee guzzul gurtAynen diyorum ya herif demeseydi o zaman takmazdın zaten
Hahahahaha evde kıyamett oldu bi gol atamadılar keratalarrNe bilem gıı bakmadım heç vallakapattı zaten işe gitçek
Gittiklerinden sonra herifin ağzına edeydinHee guzzul gurt
Yoo kendi açmadan açmam konusunuGittiklerinden sonra herifin ağzına edeydin
Ben olsam etmiştim
Olalım vallaCanım canım canım gül goncam, seni yirim bengökkuşağı gibi olalım hep inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?