Ya çalışırken bende öyleydim insan görmekten gına gelmişti evde oturunca geciyoNe güzel ailenle cocuklarinla ol bn insan yüzü görmek ten yoruldum
Evde oturmak gibisi yok misYa çalışırken bende öyleydim insan görmekten gına gelmişti evde oturunca geciyo
Valla en güzeli 7 yıldır aralıksız çalışıyorum hastane ortamında evde oturduğunda beri mutluyum meğer ben önceden mutlu değilmisim insanlara laf anlatmiyorum saatlerce dosya yazmıyorum başımda 50 tane müdür yok kafama göre yapıyorum herşeyi valla hayat buymuşEvde oturmak gibisi yok mis
Bakalım 10 gün evdeyim annemin durumuna göre uzatcam geriValla en güzeli 7 yıldır aralıksız çalışıyorum hastane ortamında evde oturduğunda beri mutluyum meğer ben önceden mutlu değilmisim insanlara laf anlatmiyorum saatlerce dosya yazmıyorum başımda 50 tane müdür yok kafama göre yapıyorum herşeyi valla hayat buymuş
Günaydın bebekHu hu günaydın kızlar
kız öğlen oldu anca mı kalktınGünaydın bebek
Sabah 6 dıydı ben kalktımkız öğlen oldu anca mı kalktın
6 da kalktım öğleye kadar işlerimi bitirdim diyorsunSabah 6 dıydı ben kalktım
Tabikiii6 da kalktım öğleye kadar işlerimi bitirdim diyorsun
Valla ev olayı başka tavsiye edilirBakalım 10 gün evdeyim annemin durumuna göre uzatcam geri
Aynen mis uzatirim büyük ihtimal iki üç gün çalışıpValla ev olayı başka tavsiye edilir
Karalar bağlıyorum
Namaz kılcam aşkommm
Bende asos gbi karalar bağlıyorum adetim 3 gün geçti kaset yaptım yok erken gebelik aldık geldik onda da yok yani bu ay da es geçtik
O niye niye öyle dedinKaralar bağlıyorum
Ooo allah kabul etsin canikoommmNamaz kılcam aşkommm
Düşınme öyle kuzu var bundada bir hayır diyorum ya ovülasyon bile strest bişe yapma daha sonuçta düşünüyorsun onudaBende asos gbi karalar bağlıyorum adetim 3 gün geçti kaset yaptım yok erken gebelik aldık geldik onda da yok yani bu ay da es geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?