- 12 Mart 2019
- 14.918
- 34.311
- 598
Nerelerdesin kız senCanim benim
Mesguliyetinin sonucunda başarıyı elde edeceksin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerelerdesin kız senCanim benim
Mesguliyetinin sonucunda başarıyı elde edeceksin inşallah
Yemekte yedikk şincuukkOo iyi yapmışsın beybim ic şifa olsun afiyet olsun pacikoma
Yanii gibi gibi pek sayılmaz ama çerkezköyde oturuyor oda biraz tersimde oda tesadüfen ben buraya gelince instada haberleştikaaa sana yakın mı canım
Ben biraz yoktum canım kardeşime kahvaltıya cıkmıştımeyyyyyyy türk avratlarııııı nöğrüsünüzzz
Jou gebişşşşşş gel bura
Fatmazell beni ihmal ettin
@ozo1907 ablaaaaaaa
D u t
@NesNa
@mavikelebek34 gııızzzzzzzzzzzz
@Hogwartss
karamel Latte
@Lna16
@tiniminihaniim
@kedilinick
CanımmNe güzel afiyet olsun canım benim
Vallahaa güzell fikirrrr bende hamiş kalmadan korona aşısı olemde çıksın aradan demiştimmEe aktı gitti kız
dedim hamiş kalmadan boyatayım da aradan çıksın
Teşekkür ederim kampanyada olduğu için bu fiyat normalde daha pahalıdır biliyorum yine kampanyaya denk getirdim canım kendim hahahahaBu saça bedava valla
süper olmuş
Anasında o unuttu biziNerelerdesin kız sen
Kampanya olmasa zaten ederi 800Teşekkür ederim kampanyada olduğu için bu fiyat normalde daha pahalıdır biliyorum yine kampanyaya denk getirdim canım kendim hahahaha
Hahahaha süperr yaaa 450 de çpk iyi vallahaa hele o saç rengineTeşekkür ederim kampanyada olduğu için bu fiyat normalde daha pahalıdır biliyorum yine kampanyaya denk getirdim canım kendim hahahaha
KesinlikleKampanya olmasa zaten ederi 800
Hadi ya bilmiyordum bende nerde diyorum merak ettimAnasında o unuttu bizi
Teeeee ankaradaaaHadi ya bilmiyordum bende nerde diyorum merak ettim
Ayy bi gençleşmiş hissettim kendimiHahahaha süperr yaaa 450 de çpk iyi vallahaa hele o saç rengine
İyi yine yaklasmış bana 5 saatcikTeeeee ankaradaaa
Taş gibi garuuu yaavvvvAyy bi gençleşmiş hissettim kendimi
yaaa bu ombre mi ama ben böle hayal etmemiştim aralaraına sarı atılmış uçları sarıTeşekkür ederim 450 ye yaptırdım kuzum
Saçım bu
bakk sennnn keyif gıcırBen biraz yoktum canım kardeşime kahvaltıya cıkmıştım
He ya valla aynı binada olunca böyle oluyo günlerim pek boş gecmiyoyaaa bu ombre mi ama ben böle hayal etmemiştim aralaraına sarı atılmış uçları sarı
bakk sennnn keyif gıcır
Tabiiii birazdaha yaklaşsaa tamamdırrİyi yine yaklasmış bana 5 saatcik
KeskeTabiiii birazdaha yaklaşsaa tamamdırr