- 25 Ağustos 2019
- 61.136
- 114.147
- 698
- 30
Hahahah ne o kıskandınmıı gezmem işi heehh ama ablama söz verdim gidicim birazdan kuzuş kociş bırakcak beniHatim e başla yorulunca kanavçe gezmeyi boşver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ne o kıskandınmıı gezmem işi heehh ama ablama söz verdim gidicim birazdan kuzuş kociş bırakcak beniHatim e başla yorulunca kanavçe gezmeyi boşver
Aleyküm selam canımIyi kuzum yasnazz sanada selamı varr
Sağolasın canımm sen neler yapıyorsunGeçmiş olsun balım benim
ayyy ne güzel. benim de gitmem lazım balyajlanmayaKuzummm ev işleri şu bu şimdi de kuafördeyim sabahtan beri ombreleniyoruminan girmeye fırsatım olmadı
Pisliiikkk ne ombreymiş buuuu kışın kışın nerden cıktıKuzummm ev işleri şu bu şimdi de kuafördeyim sabahtan beri ombreleniyoruminan girmeye fırsatım olmadı
Yemek hazırlıyorum balumSağolasın canımm sen neler yapıyorsun
Yaaa kuzum sen oruç musun orda gece miAllah kabul etsinSahur yaptımmm dua edip yatıcam kuzummm bilyon bendeki saatleriii
Amannnn ben sevmem gezmeyi evimi severim benHahahah ne o kıskandınmıı gezmem işi heehh ama ablama söz verdim gidicim birazdan kuzuş kociş bırakcak beni
ne yemeği hazırlıyon kııssYemek hazırlıyorum balum
Köz patlıcanla sörmene yemeği hazırlıyon kııss
yengeç misin sen yoksamYaaa kuzum sen oruç musun orda gece miAllah kabul etsin
Amannnn ben sevmem gezmeyi evimi severim ben
sörme ne ola kiKöz patlıcanla sörme
Yok ben insanım yavvyengeç misin sen yoksam
İnternetten bak antep yemeğisörme ne ola ki
Çalıştığın içindir o amaa aynı bensin sende ben gibi sevmiyosun pek gezmeyi buara yürümeye bile yoruluyorumYaaa kuzum sen oruç musun orda gece miAllah kabul etsin
Amannnn ben sevmem gezmeyi evimi severim ben
yaaaa orası neresiiiii bayıldımmmm
Afiyet olsun kuzummmm
Oooo sen busaatte içermiydin yaaaa
Kolay gelsin ben bugünde hazırdanımYemek hazırlıyorum balum
kıs benim eşim antepli ya ben nasıl bilmemİnternetten bak antep yemeği