- 12 Mart 2020
- 9.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.792
- 298
Sağoll kuuzuumSanada geçmiş olsun kuzum. Benimde başladı ergenleşmeye
Akşama test vermeyemi gitsem diye düşünüyorum ama bakıcam duruma göre
Afiyet olsunhaydi gelin kahveye
Kolay gelsin minnoşumİyiyim kuzummmsen nasılsın etraf toparlıcam şimdiii
sanırım tanışmadık yeniyim ben geçen hafta katıldım aranızaTeşekkür ederimTanışmışmıydık acaba
Hoşgeldin o zaman iyi ettin katılmakla burada çok güzel zaman geçiriyoruz ve arkadaşlıklAr ediniyoruzsanırım tanışmadık yeniyim ben geçen hafta katıldım aranıza
Vallaha kuzu markete gittik kahvaltı hazırladık yoruldum epeyyy şimdide vitaminimi içiyorummahhaah orayı bülent ersoy tonunda okundu kafamda
iyiyim ablacm sen nasılsın eyi misen hoş misen
koşarak koşarak gel banağğğğ geeelllll
Hoşgeldin o zaman iyi ettin katılmakla burada çok güzel zaman geçiriyoruz ve arkadaşlıklAr ediniyoruz
Oooh kolay gelsin afiyet olsunVallaha kuzu markete gittik kahvaltı hazırladık yoruldum epeyyy şimdide vitaminimi içiyorumm
Sen napiinn
Bağımlılık yapar cAnımwalla öyle baya hareketli :) çalıştığım için ara ara bakabiliyorum gerçi ama
Hahahah napsam diyr düşünüyorum bugünn yaaOooh kolay gelsin afiyet olsunben de aynı ırgatlık
ayyy hem de nasılBağımlılık yapar cAnım
Kuzummm ev işleri şu bu şimdi de kuafördeyim sabahtan beri ombreleniyorumeyyyyyyy türk avratlarııııı nöğrüsünüzzz
Jou gebişşşşşş gel bura
Fatmazell beni ihmal ettin
Noisy Girl ablaaaaaaa
D u t
@NesNa
@mavikelebek34 gııızzzzzzzzzzzz
Cookiie
@karamel Latte
@Lna16
Tiniminimavihanim
bebeklinick
Hatim e başla yorulunca kanavçe gezmeyi boşverHahahah napsam diyr düşünüyorum bugünn yaa
Annemin kuzeninemi gitsem
Hatime başlıcaktım kızım için onamı başlasam
Yada kasnak aldım kanaviçeyemi başlasam bilemedimmyada daha yarışmaya katılcam çorba yapcam onu atmam lazım
Beni de ombreleeeeeKuzummm ev işleri şu bu şimdi de kuafördeyim sabahtan beri ombreleniyoruminan girmeye fırsatım olmadı
Gel hele seni de ombreletiyimBeni de ombreleeeee
Sahur yaptımmm dua edip yatıcam kuzummmeyyyyyyy türk avratlarııııı nöğrüsünüzzz
Jou gebişşşşşş gel bura
Fatmazell beni ihmal ettin
Noisy Girl ablaaaaaaa
D u t
@NesNa
@mavikelebek34 gııızzzzzzzzzzzz
Cookiie
@karamel Latte
@Lna16
Tiniminimavihanim
bebeklinick
Tamam kuzumKızlar @Yasnaz ile görüşüyorsanız selam söyleyin. İnşallah gelir
D u t
Minnosprenses
ASSOSyal
Jou
bebeklinick
İyiyim minnoşum biraz rahatsızım 2 gündür yaTıyorum öyle sen nasılsın bakalımTamam kuzumnasılsın
Iyi kuzum yasnazz sanada selamı varrKızlar @Yasnaz ile görüşüyorsanız selam söyleyin. İnşallah gelir
D u t
Minnosprenses
ASSOSyal
Jou
bebeklinick
Geçmiş olsun balım benimİyiyim minnoşum biraz rahatsızım 2 gündür yaTıyorum öyle sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?