Iyilesicek belli olduŞimdi ne durumda göstermediler
Evetttt geldcek hafta içinde gösterdiler fragmanıIyilesicek belli oldu
Yazıklar olsunZaten biliyordum gideceğini sırf kızının böbreğini almaya geldi
Hepsi aynıAman s.ktr et
hayat böyle isteYazıklar olsun
Aynen canımHepsi aynı
Afiyet bal şeker olsun bitanemElhan @ASSOSyal @HeLLaa D u t @karamel Latte @kedilinick @bir mucizee Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee @mavikelebek34 Madammor BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @MigimLavinia_98 @Nosking @Mi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
Ooooo hain iş ettinn ama amaa ben anca girdimm kahvaltı yap ye iç evi toparla falanAfiyet bal şeker olsun bitanemValla 10.30 sa kalktım kahvaltı yapıldı temizlik halloldu şimdide ayaklarımı uzattım KK' ya girdim
Valla napacan kalabalık ev e bide dede var babaanne var hersey erkendrn oluyor bugun gene iyi geç kalktikOoooo hain iş ettinn ama amaa ben anca girdimm kahvaltı yap ye iç evi toparla falan
Hahahaha öyle tabii kuzuu bende anneannemle dursam bende aynı şekilde olurum muhtemelenValla napacan kalabalık ev e bide dede var babaanne var hersey erkendrn oluyor bugun gene iyi geç kalktik
Aynen aynenHahahaha öyle tabii kuzuu bende anneannemle dursam bende aynı şekilde olurum muhtemelen
Herkess kocasiyla işin gücünde vallahaa haftasonu hep böyle olurAynen aynentopik sessiz bugün
Heye ya bizimki uzakta olunca aklımıza gelmediHerkess kocasiyla işin gücünde vallahaa haftasonu hep böyle olur
Popo sıkıntın varsa diyet sayfamızda itinayla küçültürüz.Uzunca bir mont aldım bebekim artık donmuyorum hahaha ve içine istediğim taytı giyebiliyorum artıkkociş kıskanırdı kısa montuda giyince kabak gibi çıkıyor popon diye artık bir şey diyemiyor
KirazimBenimki de uzun istemezilla kısa olacak
Yok ablacım normal popom büyük değil o kadar kalçalarımda çok normal de benim kociş fazla kıskançPopo sıkıntın varsa diyet sayfamızda itinayla küçültürüz.kocişin bize teşekkür eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?