- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
bende yıllarca çalıs çalıs sistemin kölesi olmustum yeter dedim koca çalısır karıyer dedim noktayı koydumwallahi güzeldir bende kaç senedir çalışıyorum en büyük hayalim :)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yıllarca çalıs çalıs sistemin kölesi olmustum yeter dedim koca çalısır karıyer dedim noktayı koydumwallahi güzeldir bende kaç senedir çalışıyorum en büyük hayalim :)
yoksam aynı şirkette mi çalışaydukBenimde şirketteyken öyleydii![]()
sorma Halley yassık banaVayy hayın şirket vayyy .bi tren gelir hoş gelir dinlettirmedi zalımın patronu![]()
Olabilirmii yeeaahhhyoksam aynı şirkette mi çalışayduk![]()
Hahahahah halleyy istemesi normall zamanındaa benimde cok istiyorduu illede alıp yiyordumm onun yüzünden yaasorma Halley yassık banacanım halley istedi yaw
![]()
hmmm anladım canımmtüp bebek tedavisi için bıraktm bebemm:)) işim yogun ve hareketli oyuzden zorlardı meslek nedir dersen onuda diyiverem stilisitim![]()
ahahah halley bende çok severım olsada yesekyoksam aynı şirkette mi çalışayduk
sorma Halley yassık banacanım halley istedi yaw
![]()
hahahaha alıp yemek isterdim ama migrosa inmeye üşeniyom şimdiOlabilirmii yeeaahhh
Hahahahah halleyy istemesi normall zamanındaa benimde cok istiyorduu illede alıp yiyordumm onun yüzünden yaa![]()
artık ev avradıyımmm yemek yapar temizlik yapar kıcımı devirip tv izlerimhmmm anladım canımmsitilisitiitit sin demek harikaaaa
![]()
Paraammm yyoooohhhh hepsi kızımaa gideeyyyahahah halley bende çok severım olsada yesekJou ısmalrla bizeeeeee
hahhahha yaş kaç Halleyciğim canım sorması ayıp olmassa eğerartık ev avradıyımmm yemek yapar temizlik yapar kıcımı devirip tv izlerim![]()
In in ya hiç üşenme neolcakk miss gibiii all gel yerkende konuş vallaha ne iyi gelir şimdi haahahahaha alıp yemek isterdim ama migrosa inmeye üşeniyom şimdi![]()
36 cıkhahhahha yaş kaç Halleyciğim canım sorması ayıp olmassa eğer![]()
yok artıkkk. sen mi yaptın bunlarııııııBakın bunlarda ev avradı modundaki hobimövün benii çabuk
![]()
bana yaklaşmışsın36 cık![]()
İvittttyok artıkkk. sen mi yaptın bunlarıııııı![]()
ohh miss bol keyifler darısı bize :)bende yıllarca çalıs çalıs sistemin kölesi olmustum yeter dedim koca çalısır karıyer dedim noktayı koydum![]()
hayde sen kaçsın kibana yaklaşmışsın![]()
ama itiraf edeyim çalısmayıı çooookkk özlüyommmmohh miss bol keyifler darısı bize :)
maşallah valahha bayıldım. beni de çizer misin nüü müüİvittttpablo picasso hale
![]()
Mayısta 41 olacağımdırhayde sen kaçsın ki![]()
evde oturmakta bi yerden sonra sıkıyo. çalışmakta ayrı güzel benceohh miss bol keyifler darısı bize :)