- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
Durmaamm
Yayına araverioz bippppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durmaamm
haahhah bi an hayal ettim deozaman sende cıstak cıstak 300-500 yapp kafa sallaman yeter gerisi bende veriyom coşkuyu
hahahahaha beklemedeyimAkşmaa hazırlıklı oll
Bende dördümüzü şalvarlı bir şekilde kafa sallarken burdan bir tren geçiyorki müziğiyle hayal ettimmmhaahhah bi an hayal ettim de
Kesstttiiiiiiiikkkk
Yayına araverioz bippppp
Sakız çıtlatma işe kuybannhahahahaha beklemedeyim
son sahne olmadı tekrar baştan alıyoz stopKesstttiiiiiiiikkkk
Oldu okdu benceeeson sahne olmadı tekrar baştan alıyoz stop
hahahahaha ayağımızda lastik ayakkabılarBende dördümüzü şalvarlı bir şekilde kafa sallarken burdan bir tren geçiyorki müziğiyle hayal ettimmm
ben de sana kurban loooSakız çıtlatma işe kuybann
Evttt birazda çamurlu olsun işte aradığım star ışığııı seni yıldız yapacummmmhahahahaha ayağımızda lastik ayakkabılar
Iş nasıl gidiyooorreeeeeeeben de sana kurban looo
Sagol canım Hayırlı cumalar ❤❤ne güzel. Allah kabul etsin şimdiden
Çok güzel aşkım Allah kabul etsin ❤❤ Kolay gelsinBende kuran okiycam kuzumm eşim evde 3 te gidiyo işe gittiği zaman başlıcam evide süpürecem
Amin kuzuşum sağollSagol canım Hayırlı cumalar ❤❤
Çok güzel aşkım Allah kabul etsin ❤❤ Kolay gelsin
hahahaahah vallaha mıııı hep yıldız olmak istemiştim sonunda hayallerime kavuşuyorumEvttt birazda çamurlu olsun işte aradığım star ışığııı seni yıldız yapacummmm
öğleden sonra geçmiyo ya akşamı zor ediyom bazen iş olmayıncaIş nasıl gidiyooorreeeeeee