- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ballımmmmmAşkoommm sen şimdi uyuyosundurr ben şinii günaydınnnnnnnn diyem sağaa![]()
Iyi gidiyorr kuzumm arada bazen geceleri uyutmamaya başladı beni
Ooyyyy bitaneeemmm napiiyosun şiniGünaydın ballımmmmm![]()
Eşimi işe gönderdim ev toplamaca joummmm yemekde yok valla bu döngü benii delirtiyorIyi gidiyorr kuzumm arada bazen geceleri uyutmamaya başladı beni
Ooyyyy bitaneeemmm napiiyosun şini
En stres şey zaten yemekkk beni bile bu halimle çok yordu tinimmEşimi işe gönderdim ev toplamaca joummmm yemekde yok valla bu döngü benii delirtiyorsen napıyorsunnnn
![]()
Afiyet bal olsun kuzucumEn stres şey zaten yemekkk beni bile bu halimle çok yordu tinimm
Napemm şini yemek yiyicemm tekbaşıma 6da ilacım var tok içmem gerek
Sağoll kuzumm benimm sen nasılsın soğan suyu içiyordun bittimiAfiyet bal olsun kuzucumİlaçların da sana şifa versin inşallah yarasın minişe de sana da
![]()
Soğan suyu içtim bitti hatta 8 gün regl gecikmesi bile oldu bugun reglim bitti çiçeğim Ama çok yoğun bir regli olduu inşAllah ben ve uterusum yeni başlangıçlar için hazırdırSağoll kuzumm benimm sen nasılsın soğan suyu içiyordun bittimi
Ooyyy etmemmii canımm benimmmSoğan suyu içtim bitti hatta 8 gün regl gecikmesi bile oldu bugun reglim bitti çiçeğim Ama çok yoğun bir regli olduu inşAllah ben ve uterusum yeni başlangıçlar için hazırdırbu ay bana çook dua eder misin Esoş da anne olsun der misin hayırlsıylaa
![]()
Latte mm nassınAa buralar pek sessiz kalmış nedeen
Dutumun topiği o yok diye sessiz kalmamalı buna izin veremem
Nerelerdesiniz hanımlar nasılsınız gelin bakalım
Jou
@buralardutluuugudu
ASSOSyal
bir mucizee
bebeklinick
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Morrmeneksee
İyim cano seni sormalıLatte mm nassın![]()
Aman iyi olun kuzum benimIyi gidiyorr kuzumm arada bazen geceleri uyutmamaya başladı beni
Ooyyyy bitaneeemmm napiiyosun şini
Şukür namazı kıldım lattemAa buralar pek sessiz kalmış nedeen
Dutumun topiği o yok diye sessiz kalmamalı buna izin veremem
Nerelerdesiniz hanımlar nasılsınız gelin bakalım
Jou
@buralardutluuugudu
ASSOSyal
bir mucizee
bebeklinick
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Morrmeneksee
Pek gelmiyo yaa hala normall 12 1 gibi uyuyorumAman iyi olun kuzum benimuykun geldikce uyursun artik
![]()
Aferin normal namazda nasip olsun hepimize inşallahŞukür namazı kıldım lattemşimdi
Pek gelmiyo yaa hala normall 12 1 gibi uyuyorum![]()
Boynum tutulmuş çift taraflı damar iki gündür ağrısından ölüyorum yaaaİyim cano seni sormalı![]()
Insaallahh kuzumAferin normal namazda nasip olsun hepimize inşallah![]()
Ayy cok kötü bi dönemdesin suan senBoynum tutulmuş çift taraflı damar iki gündür ağrısından ölüyorum yaaaadetim desen gelmiyor koca var hasta oldu oyyy oyyy