Sinirlerim gergin bozuk bi yandan hastayım duphaston kullandiğim halde adetim düzelmedi 10 günü geçti gene ağrilarim var Jou misafir yok aşko iki gündur ama ben giremedim ❤
Hemen olmazsınn ilaç bitsin 10gün daha geciktirir o tedirginlik etme ona sen normal şeylerr kuzumm

Abooo ben şooookkk

BlueBerry4268 kuzumm aklımdaydınn misafirlerin var diye soramadım seni hiç iyimisinn
ne şok neeee kaç gündür görmeyyom kocacımı
Ruhun hep çocuk kalsın muciskom
ama anne de olmak istiyorum
Sinirlerim gergin bozuk bi yandan hastayım duphaston kullandiğim halde adetim düzelmedi 10 günü geçti gene ağrilarim var Jou misafir yok aşko iki gündur ama ben giremedim ❤
yaaaaa geçmiş olsun
adet benim 2,5 senedir yürek yarası

ilaci bitirdim 10 gun sabah aksam ictim biter bitmez regl oldum reglim 10 gün sürdü şuan 13. Günüm 14 olacak ama hala oluyorum az da olsa var belim karnim dizlerim nasıl agrıyor
Sigortam yok eşim buraya gelince olurmuş kağıt vs işte öyle şeyler gerekiyormuş sigortasiz da para lazim onu bekliyorum göndersinler tatilden sonra gideecem inşallah
ama doktora gitmelisin neden böyle oluyor ki
canımmm yeni gördüm. iyiyim ben sen nasılsın bakayım
çok şükür ablacım iyiyim ben de

iyi ol bebekim benimm iki gündür evdeydim de sabah zor kalktım valla işe gelmek için

iyi ol bebekim benimm iki gündür evdeydim de sabah zor kalktım valla işe gelmek için
ben deeeeeee
bu sabah alarm çalıyo çalışmak istemiyorum çalışmak istemiyorum diye bağırarak uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…