- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
Sinirlerim gergin bozuk bi yandan hastayım duphaston kullandiğim halde adetim düzelmedi 10 günü geçti gene ağrilarim varNeden bu saate kadar kaldım sanıyorsun
Aaa noldu kuzum
Hemen olmazsınn ilaç bitsin 10gün daha geciktirir o tedirginlik etme ona sen normal şeylerr kuzummSinirlerim gergin bozuk bi yandan hastayım duphaston kullandiğim halde adetim düzelmedi 10 günü geçti gene ağrilarim varJou misafir yok aşko iki gündur ama ben giremedim ❤
ilaci bitirdim 10 gun sabah aksam ictim biter bitmez regl oldum reglim 10 gün sürdü şuan 13. Günüm 14 olacak ama hala oluyorum az da olsa var belim karnim dizlerim nasıl agrıyorHemen olmazsınn ilaç bitsin 10gün daha geciktirir o tedirginlik etme ona sen normal şeylerr kuzumm
Doktora gitmeyi düşündünmü kuzu bu çok fazlailaci bitirdim 10 gun sabah aksam ictim biter bitmez regl oldum reglim 10 gün sürdü şuan 13. Günüm 14 olacak ama hala oluyorum az da olsa var belim karnim dizlerim nasıl agrıyor
Sigortam yok eşim buraya gelince olurmuş kağıt vs işte öyle şeyler gerekiyormuş sigortasiz da para lazim onu bekliyorum göndersinler tatilden sonra gideecem inşallahDoktora gitmeyi düşündünmü kuzu bu çok fazla
canımmm yeni gördüm. iyiyim ben sen nasılsın bakayım@Fatmazell
Jou
Madammor
@MssPARE
mavikelebek34
Tiniminimavihanim
@ASSOSyal
Noisy Girl
BlueBerry4268
D u t
Canlarımmmmmm nasılsınız
Etiketleyemediklerim var mı bilemedim
ne şok neeee kaç gündür görmeyyom kocacımıAbooo ben şooookkk
BlueBerry4268 kuzumm aklımdaydınn misafirlerin var diye soramadım seni hiç iyimisinn
ama anne de olmak istiyorumRuhun hep çocuk kalsın muciskom
yaaaaa geçmiş olsunSinirlerim gergin bozuk bi yandan hastayım duphaston kullandiğim halde adetim düzelmedi 10 günü geçti gene ağrilarim varJou misafir yok aşko iki gündur ama ben giremedim ❤
ilaci bitirdim 10 gun sabah aksam ictim biter bitmez regl oldum reglim 10 gün sürdü şuan 13. Günüm 14 olacak ama hala oluyorum az da olsa var belim karnim dizlerim nasıl agrıyor
ama doktora gitmelisin neden böyle oluyor kiSigortam yok eşim buraya gelince olurmuş kağıt vs işte öyle şeyler gerekiyormuş sigortasiz da para lazim onu bekliyorum göndersinler tatilden sonra gideecem inşallah
çok şükür ablacım iyiyim ben decanımmm yeni gördüm. iyiyim ben sen nasılsın bakayım
iyi ol bebekim benimmne şok neeee kaç gündür görmeyyom kocacımı
ama anne de olmak istiyorum
yaaaaa geçmiş olsun
adet benim 2,5 senedir yürek yarası
ama doktora gitmelisin neden böyle oluyor ki
çok şükür ablacım iyiyim ben de
ben deeeeeeeiyi ol bebekim benimmiki gündür evdeydim de sabah zor kalktım valla işe gelmek için
hahahha alarm sana demedi mi çalışmak zorundasın çalışmak zorundasın diyeben deeeeeee
bu sabah alarm çalıyo çalışmak istemiyorum çalışmak istemiyorum diye bağırarak uyandım
o bana bağırıyo cık cık cık ben onahahahha alarm sana demedi mi çalışmak zorundasın çalışmak zorundasın diye
hahahah sonuç itibariyle iştesin, o kazandıo bana bağırıyo cık cık cık ben ona
he yavvvvvhahahah sonuç itibariyle iştesin, o kazandı
olsun canım çok şükür bi işimiz var öyle düşünelim mutlu olalımhe yavvvvv
canım yalnız değilsin kar buz farketmiyor işe gelmemiz içinBen de iyiyim işte beya karda depine depine gidip geliyomm işe
şükür canım yoksa çok zor olacaktı bizim içimolsun canım çok şükür bi işimiz var öyle düşünelim mutlu olalım
bugün totoyu kırıyodum nerdeyse ayağım kızak gibi kayıyorducanım yalnız değilsin kar buz farketmiyor işe gelmemiz için
amannn dikkat et canım ben yoldan yürüyorum kaldırımlar kayıyor diye araba gelirken kenara çekiliyorumbugün totoyu kırıyodum nerdeyse ayağım kızak gibi kayıyordu
canım yalnız değilsin kar buz farketmiyor işe gelmemiz için
Ben de yolun ortasından yürüyorum. kaldırımdan yürüsen zaten yürümene gerek yok kendini bıraksan kayarak gidersinamannn dikkat et canım ben yoldan yürüyorum kaldırımlar kayıyor diye araba gelirken kenara çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?