- 12 Mart 2020
- 9.787
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.859
- 298
Yok dizi bitsin halletcem o işiKız sen şeye gitmemiş miydin
Bak bakkkkk kocasız uyumazmışO gelmeden uyuyamam korkarım yatağa yatamam kiGelene kadar koltukta pineklemece
Sen de benimWuutabıkısı zaten gozume carpıyodun gekl bakım buraya
Temas bağımlılıgı var bizdeYok dizi bitsin halletcem o işi
Bak bakkkkk kocasız uyumazmış
Sen de benim
Seni gördükce bir mor menekşe ağlıyor mu nee şarkısı çalıyor kulağımda
Şu dönem ne yazıkki öyle olur sakin olmalı şeytanın aranıza girmesine izin vermemelisinizOyle canım gercektenama streslı ıslermıs sımdıden boyleyse dıyorum ılerısı nasıl olacak
Çocukları uysal mi kolik miydiİşte benim ruh ikizim
Dediğin gibi bunları söylüyorlar ama olmayınca olmuyor herkes bir değil ben yatamam
Televizyonu açarım koltukla Sabahlarım arada bir gözlerimi dinlendiririm eşim gelince yatak odasına gider uykuya devam ederim
Çocuğu olanlar için durum farklı oluyor mesela kardeşim eşi gece çalıştığında çocuğum olduktan sonra daha rahat kaldım yanında bir nefes olması bile çok farklı diyor.
Heee belliTemas bağımlılıgı var bizde
Evet kuzum ben her zaman yanındaydım sabah çıkar yatmaya inerdim evimeÇocukları uysal mi kolik miydi
Gerçi sen yardimcisiydin hep
Kolik olsada desteğin sayesinde zorlanmamistir
Ay nıck degiştirmek ıstıyrm ama beni dua grubunda bulamazlar dıe cesaret edemiyorum ki yaaYok dizi bitsin halletcem o işi
Bak bakkkkk kocasız uyumazmış
Sen de benim
Seni gördükce bir mor menekşe ağlıyor mu nee şarkısı çalıyor kulağımda
Valla arada yokluyor gercekten bi karıştırıp gıdıyor guzelceŞu dönem ne yazıkki öyle olur sakin olmalı şeytanın aranıza girmesine izin vermemelisiniz
Ben bunu eşim sabah işe gittikten sonra yapıyorumHeee belli
Ben de ilk zamanlar çok boşluk hissediyordum da sonra yatağın dört köşesini kaplayarak yatar oldum
Değiştirme ilkler hep güzeldir,Ay nıck degiştirmek ıstıyrm ama beni dua grubunda bulamazlar dıe cesaret edemiyorum ki yaamormenekse dıe tanınmış olduk artık napım
Valla arada yokluyor gercekten bi karıştırıp gıdıyor guzelce
Çok Yoklar daha o hiç dinlemeyinAy nıck degiştirmek ıstıyrm ama beni dua grubunda bulamazlar dıe cesaret edemiyorum ki yaamormenekse dıe tanınmış olduk artık napım
Valla arada yokluyor gercekten bi karıştırıp gıdıyor guzelce
Iyi kuzum şükür keyifler nasılKirazım ne haber nasılsın
Kpss canımın içi, kendime meşgale çıkardımNe sınavı canımBende şükür iyiyim valla evin içinde ne olsun ye iç temizlik
Çok şükür canm benimIyi kuzum şükür keyifler nasıl
İyiyim canım sen nasılsın
Ben de iyiyim çok şükür nasıl olayımİyiyim canım sen nasılsın
Dizi başındaydım anca geldim
AşggguuummmmmmNe sınavı canımBende şükür iyiyim valla evin içinde ne olsun ye iç temizlik
❤ Canımmmmm
Sağol bidenem
Vıcıtırimm tutt
Sağol canım ❤ Yedimm bile
Sağol canım
Ne arar ya 15 20 günüm daha var canım
Sağol canım❤❤❤
Sağol mavişim ❤❤❤ Evet ıspanaklı kek
Sağol minnoşum sanada afiyet bal şeker olsun canımmmm❤❤
Dizi izliyordum guzum mutfakta da işim vardı oyle böyle geçti sende gecmişsindir yatışaJou napiyosun annecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?