- 16 Aralık 2019
- 20.777
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.925
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim işteAyyy itekleye itekleye mecbur okurum![]()
Güzel diyelim güzel olsunBende öyleyim iştemerak ta ediyorum bi yönden
İnşallah canımGüzel diyelim güzel olsun![]()
Ayrılıyor yollarımızOnu da ben sevemedim be nickom![]()
Ne sınavı canımIyiyim kuzum şükür, sınava girmeye karar verdim heyecanlar yaşıyorumsen nasılsın bebeğim
![]()
Heeehhh olduu![]()
Sağol bidenemAfiyet olsun canım benim
Vıcıtırimm tuttarkadaki yeşil keki bana ekrandan fıcıtır mısın nütfeeennnnnnn kayfe seniğ olsunnn![]()
Sağol canım ❤ Yedimm bileAfiyet olsunbenım yerımede ye 1 dilim
![]()
Sağol canımPasta mıdı oooohh afiyet bal şeker olsun canım
![]()
Bitti mi kuzum senin oruç![]()
Sağol canımoohhh afiyet olsun çk leziz görünüyor
![]()
Sağol mavişim ❤❤❤ Evet ıspanaklı kekıspanaklı kek mi o naptın sen gözlerimden kalpler çıkıyor ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor![]()
Sağol minnoşum sanada afiyet bal şeker olsun canımmmmAfiyet olsun balımmm bende yaptım ıspanaklı kek![]()
Yaa ben bitmiştir diye tahmin etmiştim ama olsun az kalmış Rabbim kolaylaştırsın inşallah canımSağol canım
Ne arar ya 15 20 günüm daha var canım![]()
Sırf kahve yüzünden miAyrılıyor yollarımız![]()
Kurabiyecim nasılsınYaa ben bitmiştir diye tahmin etmiştim ama olsun az kalmış Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım![]()
![]()
Kurabıyem naberYaa ben bitmiştir diye tahmin etmiştim ama olsun az kalmış Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım![]()
![]()
İyiyim canım kociyi uyuttum dolaşıyorum öyle sen nasılsın ne yapıyorsunKurabiyecim nasılsın![]()
Selam ben kurabiyeKurabıyem naber
Kızlar tanısmadıklarımla tanısalım ya![]()
BosanalimSırf kahve yüzünden mi![]()
Ben de ne yapayım eşim nöbete gitti kar nöbetine asker filan değil yaniİyiyim canım kociyi uyuttum dolaşıyorum öyle sen nasılsın ne yapıyorsun![]()
Ben mi meselaKurabıyem naber
Kızlar tanısmadıklarımla tanısalım ya![]()
PekiBosanalim![]()
Ne kar nöbeti kızBen de ne yapayım eşim nöbete gitti kar nöbetine asker filan değil yani
Sabaha kadar yok ben de tadını çıkartıyorum kahvemi aldım elime![]()
Benim eşim belediyede çalışıyor fen işlerinde kışları kar küreme ya da tuzlama aracı kullanıyorNe kar nöbeti kız
Ohh miss hatta ona inat aç bir film mısır da patlatgeçen ben öyle yaptım
![]()
Hee anladım kuzum o zaman kolaylıklar versin RabbimBenim eşim belediyede çalışıyor fen işlerinde kışları kar küreme ya da tuzlama aracı kullanıyor
Vallahi öyle yaptım mısır yoktu ama tatlım vardı![]()
Uyursun zaten bı bakmışsın ki sabah olmuşBen de ne yapayım eşim nöbete gitti kar nöbetine asker filan değil yani
Sabaha kadar yok ben de tadını çıkartıyorum kahvemi aldım elime![]()