Bende öyleyim işteAyyy itekleye itekleye mecbur okurum
Güzel diyelim güzel olsunBende öyleyim iştemerak ta ediyorum bi yönden
İnşallah canımGüzel diyelim güzel olsun
Ayrılıyor yollarımızOnu da ben sevemedim be nickom
Ne sınavı canımIyiyim kuzum şükür, sınava girmeye karar verdim heyecanlar yaşıyorumsen nasılsın bebeğim
Heeehhh olduu
Sağol bidenemAfiyet olsun canım benim
Vıcıtırimm tuttarkadaki yeşil keki bana ekrandan fıcıtır mısın nütfeeennnnnnn kayfe seniğ olsunnn
Sağol canım ❤ Yedimm bileAfiyet olsunbenım yerımede ye 1 dilim
Sağol canımPasta mıdı oooohh afiyet bal şeker olsun canım
Bitti mi kuzum senin oruç
Sağol canımoohhh afiyet olsun çk leziz görünüyor
Sağol mavişim ❤❤❤ Evet ıspanaklı kekıspanaklı kek mi o naptın sen gözlerimden kalpler çıkıyor ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor
Sağol minnoşum sanada afiyet bal şeker olsun canımmmmAfiyet olsun balımmm bende yaptım ıspanaklı kek
Yaa ben bitmiştir diye tahmin etmiştim ama olsun az kalmış Rabbim kolaylaştırsın inşallah canımSağol canım
Ne arar ya 15 20 günüm daha var canım
Sırf kahve yüzünden miAyrılıyor yollarımız
Kurabiyecim nasılsınYaa ben bitmiştir diye tahmin etmiştim ama olsun az kalmış Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım
Kurabıyem naberYaa ben bitmiştir diye tahmin etmiştim ama olsun az kalmış Rabbim kolaylaştırsın inşallah canım
İyiyim canım kociyi uyuttum dolaşıyorum öyle sen nasılsın ne yapıyorsunKurabiyecim nasılsın
Selam ben kurabiyeKurabıyem naber
Kızlar tanısmadıklarımla tanısalım ya
BosanalimSırf kahve yüzünden mi
Ben de ne yapayım eşim nöbete gitti kar nöbetine asker filan değil yaniİyiyim canım kociyi uyuttum dolaşıyorum öyle sen nasılsın ne yapıyorsun
Ben mi meselaKurabıyem naber
Kızlar tanısmadıklarımla tanısalım ya
PekiBosanalim
Ne kar nöbeti kızBen de ne yapayım eşim nöbete gitti kar nöbetine asker filan değil yani
Sabaha kadar yok ben de tadını çıkartıyorum kahvemi aldım elime
Benim eşim belediyede çalışıyor fen işlerinde kışları kar küreme ya da tuzlama aracı kullanıyorNe kar nöbeti kız
Ohh miss hatta ona inat aç bir film mısır da patlatgeçen ben öyle yaptım
Hee anladım kuzum o zaman kolaylıklar versin RabbimBenim eşim belediyede çalışıyor fen işlerinde kışları kar küreme ya da tuzlama aracı kullanıyor
Vallahi öyle yaptım mısır yoktu ama tatlım vardı
Uyursun zaten bı bakmışsın ki sabah olmuşBen de ne yapayım eşim nöbete gitti kar nöbetine asker filan değil yani
Sabaha kadar yok ben de tadını çıkartıyorum kahvemi aldım elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?