- 18 Kasım 2020
- 20.603
- 49.695
- 548
Önümüzfeki hafta gitmeyi düşünüyorum sosyalBravo kaynanaya, aradan çıkmış en azından iyi olmuşhava değişimi belki daha iyi gelir sana minnosum
Evet canım ay sonu gidiyorumNe zaman gidicen buayın sonunda düşüyodun aslında
Paciko gurur duyacak seninle, yememiş yedirmiş anam diyecekHahahahaha sağoll pampaa
Hayirlisi ile ins Minnosum gitmek gelmek nasip olsunÖnümüzfeki hafta gitmeyi düşünüyorum sosyal
Evet canım ay sonu gidiyorum
Evett kuzumm benimmAynen rutin oldu zaten artık, bünye alıştı beybito
Bıyaakk şu kocanı artıkk bi arasın senii bilsin kıymetini yafffÖnümüzfeki hafta gitmeyi düşünüyorum sosyal
Evet canım ay sonu gidiyorum
Hahahahane güzel dedinPaciko gurur duyacak seninle, yememiş yedirmiş anam diyecek
Anaaamm anam garip anaaamm diyecek
Ulaaannn adamsınnnnnnn
Hahaha karısınnn desemm abest olur dedimYok kız karıyam becerikli avradim haaaa
İnşAllah canım benimHayirlisi ile ins Minnosum gitmek gelmek nasip olsun
Gidicem özlesinBıyaakk şu kocanı artıkk bi arasın senii bilsin kıymetini yafff
Sanki bilmiyorlar kari oldugumuHahaha karısınnn desemm abest olur dedim
Özlesinn ağlasın hattaa hıhhhhİnşAllah canım benim
Gidicem özlesin
Hahahaha ee herhaldee sanki yanii alışkanlık hep adamsın deriz yaa manyah garuuSanki bilmiyorlar kari oldugumu
Sen napiiin bebeeemm bakalimHahahaha ee herhaldee sanki yanii alışkanlık hep adamsın deriz yaa manyah garuu
Uzanıyorumm hahahahaha yemek yedik ağırlık çöktü neyseki akşama dizim var birazdan çay koycammSen napiiin bebeeemm bakalim
Bende mantiyi hallettim cay demlicem simdiUzanıyorumm hahahahaha yemek yedik ağırlık çöktü neyseki akşama dizim var birazdan çay koycammsennnnnn naapeeennnn
Vallahaa helal koştur koşturr ettin mantıyıBende mantiyi hallettim cay demlicem simdiOooh ohh afiyet olsun bol keyifler
Ayaklarim uyuştu bee benimde böyle bi sorunum var iste oturarark is yaparken acayip uyuşurVallahaa helal koştur koşturr ettin mantıyı
Toton ağrıdımı bareeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?