Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam misafirim vardı sosyalimEvlenince hepten hamarat oldu bu kız![]()
Nickoya pisi pisi dedim terbiyesiz dedi banaOooobenden sağaaa geçtii dilci garuuuu
Napiinn aşkom
Ben ben ben
Oooo ellerine sağlıkkkkAkşam misafirim vardı sosyalimyemeğe eşimin arkadaşı ailesi geldi tatlı kek falan yaptım
![]()
Yaaa beybiii zaten hastasın nasıl yaptınAkşam misafirim vardı sosyalimyemeğe eşimin arkadaşı ailesi geldi tatlı kek falan yaptım
![]()
Nickoya pisi pisi dedim terbiyesiz dedi banaiyiyim sen napiyon guzular
![]()
Işin gücün yemekOooo ellerine sağlıkkkk![]()
Kv yardımcı oldu ya sağolsun ben memlekete gidicem 2 defa davet ettik olmadı 3 de de iptal edemedimYaaa beybiii zaten hastasın nasıl yaptınbravo sana
![]()
Hahahahahah vallahaaa hiç bolbol yemiyom haaa sabah kahvaltı ara ögün ouruyemiş akşam yemeğimide yapıyorum tamammIşin gücün yemek![]()
Arkamda picak olunca iyi oluyo
Bravo kaynanaya, aradan çıkmış en azından iyi olmuşKv yardımcı oldu ya sağolsun ben memlekete gidicem 2 defa davet ettik olmadı 3 de de iptal edemedim![]()
Çok bileHahahahahah vallahaaa hiç bolbol yemiyom haaa sabah kahvaltı ara ögün ouruyemiş akşam yemeğimide yapıyorum tamamm![]()
Oyyy napemmm çocuk vitamin alsın gelişsin diye uğraşıyorumm napemmArkamda picak olunca iyi oluyoooo bebe vitamin havuzunda yuzuyo
![]()
Ne zaman gidicen buayın sonunda düşüyodun aslındaKv yardımcı oldu ya sağolsun ben memlekete gidicem 2 defa davet ettik olmadı 3 de de iptal edemedim![]()
Ana gibi ana, işte feraset işte cesaretOyyy napemmm çocuk vitamin alsın gelişsin diye uğraşıyorumm napemm![]()
Amann iyi gidiyorum sosyoo sürekli yesem hiç doymam düzensiz oluyorr öyleÇok bile![]()
Hahahahaha sağoll pampaaAna gibi ana, işte feraset işte cesaret![]()
Aynen rutin oldu zaten artık, bünye alıştı beybitoAmann iyi gidiyorum sosyoo sürekli yesem hiç doymam düzensiz oluyorr öyle
Böyle düzenli yapınca herşey iyi gidiyo sürekli yemekte iyi değill