Akşam misafirim vardı sosyalimEvlenince hepten hamarat oldu bu kız
Nickoya pisi pisi dedim terbiyesiz dedi banaOooobenden sağaaa geçtii dilci garuuuu
Napiinn aşkom
Ben ben ben
Oooo ellerine sağlıkkkkAkşam misafirim vardı sosyalimyemeğe eşimin arkadaşı ailesi geldi tatlı kek falan yaptım
Yaaa beybiii zaten hastasın nasıl yaptınAkşam misafirim vardı sosyalimyemeğe eşimin arkadaşı ailesi geldi tatlı kek falan yaptım
Nickoya pisi pisi dedim terbiyesiz dedi banaiyiyim sen napiyon guzular
Işin gücün yemekOooo ellerine sağlıkkkk
Kv yardımcı oldu ya sağolsun ben memlekete gidicem 2 defa davet ettik olmadı 3 de de iptal edemedimYaaa beybiii zaten hastasın nasıl yaptınbravo sana
Hahahahahah vallahaaa hiç bolbol yemiyom haaa sabah kahvaltı ara ögün ouruyemiş akşam yemeğimide yapıyorum tamammIşin gücün yemek
Arkamda picak olunca iyi oluyo
Bravo kaynanaya, aradan çıkmış en azından iyi olmuşKv yardımcı oldu ya sağolsun ben memlekete gidicem 2 defa davet ettik olmadı 3 de de iptal edemedim
Çok bileHahahahahah vallahaaa hiç bolbol yemiyom haaa sabah kahvaltı ara ögün ouruyemiş akşam yemeğimide yapıyorum tamamm
Oyyy napemmm çocuk vitamin alsın gelişsin diye uğraşıyorumm napemmArkamda picak olunca iyi oluyoooo bebe vitamin havuzunda yuzuyo
Ne zaman gidicen buayın sonunda düşüyodun aslındaKv yardımcı oldu ya sağolsun ben memlekete gidicem 2 defa davet ettik olmadı 3 de de iptal edemedim
Ana gibi ana, işte feraset işte cesaretOyyy napemmm çocuk vitamin alsın gelişsin diye uğraşıyorumm napemm
Amann iyi gidiyorum sosyoo sürekli yesem hiç doymam düzensiz oluyorr öyleÇok bile
Hahahahaha sağoll pampaaAna gibi ana, işte feraset işte cesaret
Aynen rutin oldu zaten artık, bünye alıştı beybitoAmann iyi gidiyorum sosyoo sürekli yesem hiç doymam düzensiz oluyorr öyle
Böyle düzenli yapınca herşey iyi gidiyo sürekli yemekte iyi değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?