- 18 Kasım 2020
- 20.607
- 49.701
- 548
Allah Allah oğlakla da anlaşamıom aslında ama dut D u t oğlak maşallahımı varya aslında öyleymiş evet ama benim akrep burcu iki arkadaşım var ve çok iyi anlaşıyoruz
seninle de anlaşabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah oğlakla da anlaşamıom aslında ama dut D u t oğlak maşallahımı varya aslında öyleymiş evet ama benim akrep burcu iki arkadaşım var ve çok iyi anlaşıyoruz
seninle de anlaşabiliriz
Bebiş nasılÖylee tabii geçecekkk
Döverriiimmmm seniii niye yaaaacanım sıkkın hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Ahahahah kız Allah seniOooo all all aranaaa bekliyoruzzz evlenmeden hallediversin bencee @Morrmeneksee
Benle anlaşamayan da ne bilim yani artık sorunu kendinde arasın pambık gibi garıyamAllah Allah oğlakla da anlaşamıom aslında ama dut D u t oğlak maşallahımı var
Aa sivitim sen de mi.burdasınAhahahah kız Allah seni
Bende pamıktan yumuşak ne varsa oyum o zamanBenle anlaşamayan da ne bilim yani artık sorunu kendinde arasın pambık gibi garıyam
Vallah yeni buldum sizi jou etiketleyince dedim noluyorAa sivitim sen de mi.burdasın
Hahahahah evett eşimde diyoki 4 gün daha dayann yengeç olsunn esimde ikizler için öyle diyorr vahhh benim kızımm inşaallahh tam ikiz olmazhaha o surat niye değişti ikizler diyince
ay olmasaymış iyiymiş aslında yengeçe kaymaz mı İkizlerin ruh halleri çok sık değişebiliyor kendimden biliyorum da. ama eğlenceli oluyolar o yönünü seviyorum
coğnemBende pamıktan yumuşak ne varsa oyum o zaman
Ama ben sana demedim mi sende hamile kalcan en kisa zamanda diye bak İcime dogdu sankiBenim aklimın ucuna gelmezdiii bi sweetgirlcandy Madammor kaldı hamile noluyo lan dedim sonra 2 hafta sonra benden geldi onlara hamiş haberi şok
Nedenn
Yaaa ama neden balım
dün lekellenme oldu adetim başladı diye sevindim yarın da dr gitcektim ama devamı gelmiyor adet bitimi gibinolduuuu
Olursa Allah yardımcın olsunHahahahah evett eşimde diyoki 4 gün daha dayann yengeç olsunn esimde ikizler için öyle diyorr vahhh benim kızımm inşaallahh tam ikiz olmaz
ama ikizler çok merhametlidir bak kıymayın bizeHahahahah evett eşimde diyoki 4 gün daha dayann yengeç olsunn esimde ikizler için öyle diyorr vahhh benim kızımm inşaallahh tam ikiz olmaz
Kuzzuummm ooyyy amiiinnnPacikomun balı hayırlı cumalar cümleten
Kuzuö belki soğuktanfır biraz sıcak tut kendini, eşinlede düzelir takılma öyle kuzudün lekellenme oldu adetim başladı diye sevindim yarın da dr gitcektim ama devamı gelmiyor adet bitimi gibi
ne akıntım var ne adet var
ona aşırı üzüldüm
bi de eşimle tartıştık
o da üstüne tuz biber oldu
Aslan olsun yaaaaHahahahah evett eşimde diyoki 4 gün daha dayann yengeç olsunn esimde ikizler için öyle diyorr vahhh benim kızımm inşaallahh tam ikiz olmaz
yaaaa demeyin öyle küserimOlursa Allah yardımcın olsun
Mervooommm aşkoommm napiiyinn güzeliimmHayirli Cumalar elçoommm
Iyi kuzumm nasıl olsun diz üstü yatınca daha net hareket hissetmeye başladıkBebiş nasıl