- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.150
- 548
Yapacak bisey yok hayallerimizi biz gercek kilariz ama seve seve ama s..Biz buna hayaller ve Hayatlar diyoruz renksizim![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak bisey yok hayallerimizi biz gercek kilariz ama seve seve ama s..Biz buna hayaller ve Hayatlar diyoruz renksizim![]()
bnde canım çok severimOyy bi kilo baklava ver bir oturmada yir kalkakrıM
Aynen ne var yani emziremez miyim pehhHemen sana da bir kılıf uyduraraayım renksiz 7 yaşındaki oglunu emziriyo deriz![]()
büroda yemek işlerine bakan abla tatlı hazırlıyor şuanBendeee![]()
Yapacak bisey yok hayallerimizi biz gercek kilariz ama seve seve ama s..![]()
İyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorumAyyy tospiğim merhaba nasılsın![]()
Yok yahu ne bedduasi ben kendi kilomla zor bas ediom ustune eklenirse deliririmonu dimek istediydim
Ayy nasıl güzellerİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum![]()
Oyyy yerim kiiii sunlara bakkkİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum![]()
Bende gideyim sona görüşekBen kalkiom kizlar aldiklarimi yerlestirmedim daha![]()
Aman amanİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum![]()
Yaa maşallah maşallahİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum![]()
annemmmmm ne minoşsunuz sizzzz yerim ben bunları kaçtane yavru yaaa maşallahİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum![]()
hepimiz şiş koyuzHeryerde kilo çıkıyo karşımatam şişkoyuz y
Sıramı Kimseye Vermem en şişko nuz benimhepimiz şiş koyuz![]()
sen 2 ay sonra daha şişko olucanSıramı Kimseye Vermem en şişko nuz benim![]()