arada okuyorum çıkıyorum hiç yazmam orayaAyy ben hiiiç girmiyom oralara
Eeen iyisi bende öyle yapıyomarada okuyorum çıkıyorum hiç yazmam oraya
dün cinsellik konusu açılmıştıda orada konu sahibi eşinin bir eli ile çay içtiğini diğer eliyle cinsel bölgesi ile oynadığını söylemiş bizim ballı temiz değil falan demiş deBen bilmim
LCW
Ahh seni uzaktan izleyenlerdensin haarada okuyorum çıkıyorum hiç yazmam oraya
bende bakıyorum bim 101 şok aktüeller takipteyimGeldim geldim sizin ben...
Alninizdan opeyim ulan ne kaynatmissiniz
-Adel- pasta harika bebegim
Minnosprenses geriden geldim borekleri mideye indire indire sizi okudum bunyeme yazik ettim ahh o borekler.nasil yanacakkkk egzersiz de care olmazzz cok yoruldum ama yaaa millet bim de deli gibi urunlere bakiodu zor attik kendimizi
Aaaabbiiillluuuuvvdün cinsellik konusu açılmıştıda orada konu sahibi eşinin bir eli ile çay içtiğini diğer eliyle cinsel bölgesi ile oynadığını söylemiş bizim ballı temiz değil falan demiş de
bir şey söylesem tartışıcaz vallah ondan yazmam ben kaçıyorum ortamdan uzaktan izlemek daha iyiAhh seni uzaktan izleyenlerdensin haben bazen tutamıyorum kendimi
Valla yaabir şey söylesem tartışıcaz vallah ondan yazmam ben kaçıyorum ortamdan uzaktan izlemek daha iyi
Öghk börekler geri cikacak midemdendün cinsellik konusu açılmıştıda orada konu sahibi eşinin bir eli ile çay içtiğini diğer eliyle cinsel bölgesi ile oynadığını söylemiş bizim ballı temiz değil falan demiş de
ahahahahh yaaaa hepsi tabi cinsel anlamda yazmış bizim ballı da ne pis adam demişAaaabbiiillluuuuvv
Oralar çok vıcık geliyor banaEeen iyisi bende öyle yapıyom
Duuur get başka yere çıkarÖghk börekler geri cikacak midemden
Bende sabah bi heyecanla gittim ama 2 maya alıp geri döndümbende bakıyorum bim 101 şok aktüeller takipteyim
Bim günü mü bugunGeldim geldim sizin ben...
Alninizdan opeyim ulan ne kaynatmissiniz
-Adel- pasta harika bebegim
Minnosprenses geriden geldim borekleri mideye indire indire sizi okudum bunyeme yazik ettim ahh o borekler.nasil yanacakkkk egzersiz de care olmazzz cok yoruldum ama yaaa millet bim de deli gibi urunlere bakiodu zor attik kendimizi
Balli karistiysa konuya fenaaaaahahahahh yaaaa hepsi tabi cinsel anlamda yazmış bizim ballı da ne pis adam demiş
Öghk börekler geri cikacak midemden
Kiz yok alacaklarim vardi alip cikicam millet saldiriyorBim günü mü bugungeçen bi video izledim çok komik
Evet teyzesi pastamız güzel beğendi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?