- 18 Kasım 2020
- 20.531
- 49.566
- 548
Dışarıdan biri gelip linçlemezseEvet baktık yorumlarda olmuyo burda toplanalım linçlenmeden ne yapıyorsak burdan yapalım dedik☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarıdan biri gelip linçlemezseEvet baktık yorumlarda olmuyo burda toplanalım linçlenmeden ne yapıyorsak burdan yapalım dedik☺
Süper valla istediğimiz yerden başlayabiliyor muyuzEvet baktık yorumlarda olmuyo burda toplanalım linçlenmeden ne yapıyorsak burdan yapalım dedik☺
Ben alışamadım hiç ya bazen unutuyorum şeker atmayı öyle içiyorum bi yudum ıyyIlk bardağı şekerli ikinciyi şekersiz içiyorum yoksa kalbim dayanmıyor o kadar sekersizlige
Toplucana gözardı ederizDışarıdan biri gelip linçlemezse
Ay bdv dışında cinsrllikte de var öldürüyorlar mı batıyorlar gerçektenBen diyorum size bdv de gezmeyin illaki sinir bozacak bir konu veya da konu sahibi çıkıyor hiç ilgilenmiyorum vallahi
Vallahi açar ağzımı yumarım gözüme Sinirlendirme sinler beni iki bebemi de alıp giriŞirim kavgayaDışarıdan biri gelip linçlemezse
Çok mantıklıToplucana gözardı ederiz
Bir elim pijama altında bir Elim çayımdaAy bdv dışında cinsrllikte de var öldürüyorlar mı batıyorlar gerçekten
Sen kendini yorma biz hallederizVallahi açar ağzımı yumarım gözüme Sinirlendirme sinler beni iki bebemi de alıp giriŞirim kavgaya
TabisisiSüper valla istediğimiz yerden başlayabiliyor muyuz
Kız sorma gece bi konuya girdim 3 harfliler felan gelen giden bişe anlatıyor en son halim şöyleydiBen diyorum size bdv de gezmeyin illaki sinir bozacak bir konu veya da konu sahibi çıkıyor hiç ilgilenmiyorum vallahi
Uuahahahahah kuduruklarBir elim pijama altında bir Elim çayımda
Ahahahh ben okumuyorum korkuyorum çünkü gerek yokKız sorma gece bi konuya girdim 3 harfliler felan gelen giden bişe anlatıyor en son halim şöyleydi
Kız bu ben değilim biliyorsun değil mi bir konu vardı ya dün bahsettiğim o Aman diyeyim ben yapıyorum zannetmeyinUuahahahahah kuduruklar
Neydi neydi ben kaçırdımKız bu ben değilim biliyorsun değil mi bir konu vardı ya dün bahsettiğim o Aman diyeyim ben yapıyorum zannetmeyin
biliyorum yazmıştın bana özelden canımKız bu ben değilim biliyorsun değil mi bir konu vardı ya dün bahsettiğim o Aman diyeyim ben yapıyorum zannetmeyin
Ben bilmimbiliyorum yazmıştın bana özelden canım