Fake Konular... İkinci Üyelikler... Forumu Karıştırmak....

ben polise ihbar ettim diyen arkadasında korkutmak amaçlı söylediğini düşündüm gerçekten polisin arandığını düşünmüyorum. keşke aransaydı dersini almış olurdu ama bi taraftanda devletin polisi niye bu tür saçma sapan işler için heme emek hem vakit kaybedecekler. yalancı çoban hikayesine döndü iş gerçekten birinin başına gelse herkes şüpheyle yaklaşacak elbette şu saatten sonra
bunu yapan kişinin akıl sağlığı yerinde olmadığı belli

bunu ıp den anlyolar sanırım.ben işyerinden giriyorum arada.ve burda herkesin üyeliği var dolaysyla benim üyeliğimi 2 3 kere kapattılar 2.üyelik die.halbuki tek bilgisayardan kızlara da açmştım .ayyy ne sorun yaşadm.sonra açtılar üyeliğimi.bunu da karstrmasalar.soncta bi pc bi kişiye ait değilki

Arkadaslar pardon Parasit yapiyom bu soruyla ama Kullanici isminin altina nasil yazi yazabiliniyor?

Geçen senede buna venzer bişey olmuştu bodruma hapsetdiler diye zırlamaya başladı yok dayak yiyormuşta falan filan herkes bişiler yazıyor tabii topik full doldu yine sonradan da yaşasın bilmem kaç kişiyi konuya topladım diye utanmadan yazdı.
Ruh sağlığı bozuk kişiler bunlar zatenn ne amaçla yazdığı belli zaten sırf eğlence olsunda onlara ..

neler oldu acaba çok merak ettim.milleti işletiyorum mu dedi acaba?

:2:

o arkadas kmse son durumu yazsın lütfen

ne oldu bilmiyorum ki, arkadas bu topigede yazmis, sonucunu biliyorsa bize yazar belki :)

polis kapisina dayanmis ailesine sormustur kiziniz böyle böyle iddia ediyor diye, oda bi güzel rezil olmustur insallah ailesine.

Konu içeriği nedeniyle "Site için önerileriniz" başlığına taşınmıştır.

Arayınca nolcaktıki_? Gerçekten oldu dese nolcak ? Ortada Suç yok Kanıt yok Amaç bizi sinir etmekti.. bide üzmekti Saten sinirlerim bozuktu dün onu okuyunca içime bir hüzüntü düştü sonra kendimi enyi gibi hissetttim bizi takla attırdı resmen

Canım erkek olup olmadığını bilemem ama ben dün eski konularına bir göz attımda, kuzenle evlendirilmek istenmesi, onun dr. olması vs. gibi konulardan daha öncede bahsetmiş bence başka birisinin onun adına girip yazdığıda yalan bal gibide uydurmuş. Ama bize düşen böyle konularda hemen duygusal yaklaşmamak. Ben konuyu kapandıktan sonra gördüm ama okur okumaz inanmamıştm. Bir ablam vardı derdiki"Bensem dahi açık kapı bırak, her anlatılana inanma" o yüzden her yazılana inanmamak gerek ama biz herkesi kendimiz gibi zannediyoruz.

Alacım bitanem yine öyle güzel bir noktadan yakalamışsın ki...
Öpüyorum yanaklarından tatlım

merhabalar arkadaşlar klübte yeniyim ama geçen günki konuya bende bi kaç defa rast geldim baya bi ilgiliydi arkadaşların hepsi 15 - 16 civarı yanılmıyorsam konunun içeriğine bakan vardı bende baktığım sırada . ama okuduğum ya hiç inandırıcı gelmemişti bana kocaman kız yok işte bekledik diğer arkadaşlarda gelecekti gelmedi resmen türk sinemasından kesitler yapıyordu hatta bi ara artık okuduğum bölümlerime kendi düşüncelerimle heralde bundan sonrada arkadaşının hanımefendiye gazoz falan içirticek diye düşündüm allah sizi inandırsın.. ki sonra çok kötüüyüm eve kitlendim gibi şeylerde vardı yanılmıyorsam aklıma ilk gelen bu cümlesinden sonra eve kitlide bu hatun elindeki heryere ulaşabileceği bağlantı ne alaka o zaman dedim.. onun için hiç içimden gelmedi arkadaşa yardımcı olmak inanmadım.. ama tabi tüm konuları anlamak mümkün değil .bunada bence zor olabilir belki ama mesela bi konu açıldığında tam olarak nelerden geçiyor bilemeyeceğim ama onaydan geçmiyorsa yayınlanmadan önce onaydan geçebilir editorlerimiz kontrol yapabilir bundan önceki konuları ile ilgili ama söledğim gibi bilmiyorum belkide bu incelemeler yapılıyordur.tabi bu işlerin birde zaman almaması lazım yani gün içersinde hatta 2 saat içierisinde yayınlanması lazım çünkü gerçekte sitrest altında olan ve yardım bekleyen bir bayanın derdini yada sorununu anlatırken ne çok bekleyebilir nede takipte bulunur diye düşünoyrum.. e bu seferde konu sahibi ortada olmayaınca ister istemez yardım etmek isteyenlerde duvara konuşma gibi bi duruma düşmek istemez..

ama tabi bunlar yapılsa dahi yine biraz zor yine olur bazılarının işleri yok ve kişiliği bozuk insanlar aslında bunu yapanlar..böle konularda ister istemez yorum yapanlarda uzak duruyor artık . çünkü gerçekten herşeye inanarak yorum yapıyor yorum yapmaktan ziyade yardımda bulunmak istiyor insan..

birde kapsama alanı dışında yazmak yerine nedeni,ne yaptığı yazılsa ne kadar iyi olur.belki de üye kendi isteğiyle üyeliğini dondurmuş olabilir.biz ceza aldı sanıyoruz böyle yazınca.

Son düzenleme:
İnsanların duygularını sömürmekten daha ahlaksızca bir durum olmaz!
Daha önce fake konular gördüm , hatta biri yüzünden ban yedim ...

Lakin hala KKda bullununan kişlerin cezalarının deşifre edilmesi beni biraz tedirgin etti.Bazen üyeler arasında ikili tartışmalar oluyor , yarın öbür gün sende şu yüzden ceza almışsın diye kavgaların çıkmasına neden olabilir.
Sadece 2. üyeliği olupta hepten banlanan ve geri dönüşü olmayacak şeyler yapanlara yapsanız bu uygulamaları daha iyi olacak .

merhba arkadaşlar ben 2 gündür raabet gören bi konu vardı onuda göremedim bugün odamı fake idi.. neden yok ortada bilgisi olan varmı..

evet kesinlikle üyeliğini iptal ettirip, başka bir kullanıcı adıyla tekrardan ikinci kere üyelik yaptırıpta
yani suret değiştirip tekrar bu siteye girenlerin engellenmesi lazım
belkide engelleniyodur bilmiyorum
daha dün akşam açılan bir konu vardı
arkadaşı birisi deşifre etti
bugün baktım üyeliğini iptal ettirmiş
büyük ihtimal suret değiştirip tekrar aramıza katılır (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…