bi arkadas polise ihbar etmis zaten
ben 2., 3. hatta 4. üyelik yapanları gördüm bunlar belirli bir yerde ifşa edilse bizde kanmasak onlara çok iyi olacak.çünkü artık herkese şüpheyle yaklaşır olduk.kk eskisi gibi içten insanların mekanı olmalı
neler oldu acaba çok merak ettim.milleti işletiyorum mu dedi acaba?
:2:
o arkadas kmse son durumu yazsın lütfen
Arkadaslar pardon Parasit yapiyom bu soruylaama Kullanici isminin altina nasil yazi yazabiliniyor?
canım kontrol paneline git orda ayarlar var yaa altta imza oluyo ya o nasl oluyo biri yazabilir mi ben de onu yapamyrm
ben polise ihbar ettim diyen arkadasında korkutmak amaçlı söylediğini düşündüm gerçekten polisin arandığını düşünmüyorum. keşke aransaydı dersini almış olurdu ama bi taraftanda devletin polisi niye bu tür saçma sapan işler için heme emek hem vakit kaybedecekler. yalancı çoban hikayesine döndü iş gerçekten birinin başına gelse herkes şüpheyle yaklaşacak elbette şu saatten sonra
bunu yapan kişinin akıl sağlığı yerinde olmadığı belli
Bence o Kişi erkekti .. Ben öyle tahmin ediyorum , bunca kişinin ahını aldı kandırdı üzdü mahfetti onca kişi orda dil döktü felan :/ Yazık artık ne diyim , Ne ekersen onu biçersin demişler ya o kadın/ adam da onu biçer inş... Bence ıp numarasndan belirlesinler o pcden bu siteye üye olamasınlar bu kişi tekrar üye olup tekrar hepimizi kandırmayacağını nerden bilelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?