• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake Konular... İkinci Üyelikler... Forumu Karıştırmak....

ayrıca fake konu olması için ille taciz, tecavüz, dayak vs mi olması gerekiyor konunun içinde?

ben istesem kocamla ayrılıyorum, aldatıldım ya da kayınvalidem bana kötü davranıyor diye fake konu açamazmıyım?

benim anlatmak istediğim şu:
bunun bir caydırıcılığı olmalı.
insanlar açmaya korkmalı.

işte bu caydırıcılık nasıl sağlanır?

tabiki açabilirsiniz.. ama sizin konunuz bu kadar ağır olmazdı ..
dünkü konuda kanunu ilgilendiren ihbar sayılabilecek çok şey vardı.

sayın ALA sizi tanımasamda severim yorumlarınızı severek okuyorum
tabiki hepimiz aynı yapıda değiliz ayrı kişileriz dimi buda gayet doğal ..
net hayatımızı kapladı evet ama eksileri gibi artılarıda var nete girebilen insan kendine çok kolay yardımda isteyebilir..
bi düşünün 3 gün önce tecavüze uğradınız aileniz sizi fena bir şekilde dövdü kilitledi sizde nete girecek moral ve güç kalırmıydı? kalsaydı bu şekildemi yazardınız..

nete girer miydim? eğer fırsat bulursam girerdim.

girer ne yapardım? muhtemelen birilerinden yardım isterdim.
bu arkadaşım olur, akrabam olur, öğretmenim olur, iş arkadaşım olur ne biliyim olur da olur işte...

dünkü konuda ben keklenmeyi sonuna kadar hakettim bunu kabul ediyorum.
da hırsızın hiç mi suçu yok yahu
:9:

Ohoooo burada daha neler neler yazılıp çizildi.
Bence en güzeli prim vermemek!
Eskiden fake konular açılınca geyip yapardık sonra üyelere ceza geldi konuyu saptırmaktan.
İnanmadığımız konuya yazmamak daha doğru.
Bence boşyere üzülüyorsunuz,fake konuların ve üyelerin önüne hiç kimse geçemez bence.

nete girer miydim? eğer fırsat bulursam girerdim.

girer ne yapardım? muhtemelen birilerinden yardım isterdim.
bu arkadaşım olur, akrabam olur, öğretmenim olur, iş arkadaşım olur ne biliyim olur da olur işte...

dünkü konuda ben keklenmeyi sonuna kadar hakettim bunu kabul ediyorum.
da hırsızın hiç mi suçu yok yahu
:9:

hırsızın suçu buradaki insanları aptal yerine koyması ..
sizinki sadece duygusallık ve iyi niyet ama bu tür insanlara iyi niyet yaramıyor
eğer elimde net varsa telefonda vardır .. polisi aramak çok kolay k.k dan kişilere yazana kadar direk polise yazardım ..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ohoooo burada daha neler neler yazılıp çizildi.
Bence en güzeli prim vermemek!
Eskiden fake konular açılınca geyip yapardık sonra üyelere ceza geldi konuyu saptırmaktan.
İnanmadığımız konuya yazmamak daha doğru.
Bence boşyere üzülüyorsunuz,fake konuların ve üyelerin önüne hiç kimse geçemez bence.

Ben sanırım anlatmaya çalıştığımı tam ifade edemedim.
Bu tür olaylar sonunda güvenimizi, olaylara bakışımızı kaybetmiyormuyuz peki sence sevgili Laale?

Tüm bunlardan dolayı artık insanlar sokakta yerde yatan birini görse "yalandır" diye yürüyüp gitmiyorlar mı?
Ya da kavga eden iki kişiyi gördüğünde "aman ben bulaşmayayım" diye kafalarını çevirmiyormu?

Tüm bunların sonunda
Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın
diyen bir toplum haline gelmedik mi?

Katılıyorum iğrenç bişey bu ya :( erkeklern bile artık buraya kadar girip bizle dalga geçmesi üzmesi :( normal haytta üzüyorsun bari sanal alemde rahat bırakn :(

Bu konuda inanan kendi iyi niyetinden yardımcı olmaya çalıştı.Bu o konuyu açan kişiyi eğlendirmiş olabilir ama cevap yazıp yardımcı olan kişiyi asla küçültmez kimse kendini keklendik diye düşünmesin.Çoğu kişi inanmasada ya doğruysa diye düşündüğünden yardımcı olmaya çalıştı.İlerde böyle gerçekten yardım isteyen birisine herkes fake konu diye yaklaşırsa sonucu üzücü olabilir.Onun için biz yinede yardımcı olalım . Bu kişilerin bulunmasının o kadar zor olmadığını tahmin ediyorum bir yaptırım uygulanamasa bile buradan kimliğini açıklayarak banlanarak siteye girişi engellenmeli.
Cinsel içerikli yazılarda ise kesinlikle yorum yapılmadan kapatılması lazım.Dün bir tane vardı gördüm hemen çıktım.O kişiye hakaret ederek cevap vermek bile onun amacına hizmet etmek olur.Bu tür zavallılara prim vermeyelim.

Ben sanırım anlatmaya çalıştığımı tam ifade edemedim.
Bu tür olaylar sonunda güvenimizi, olaylara bakışımızı kaybetmiyormuyuz peki sence sevgili Laale?

Tüm bunlardan dolayı artık insanlar sokakta yerde yatan birini görse "yalandır" diye yürüyüp gitmiyorlar mı?
Ya da kavga eden iki kişiyi gördüğünde "aman ben bulaşmayayım" diye kafalarını çevirmiyormu?

Tüm bunların sonunda
Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın
diyen bir toplum haline gelmedik mi?

Benim hayata bakış açım değişeli çok uzun zaman oldu arkadaşım.
Yaşadıkça,ağladıkça,güldükçe zaten her an yeni bir şeyler öğreniyoruz,değerlerimize ya yenilikler katıyoruz ya da değerlerimizden bazılarını kaybediyoruz.
Burası da öyle! İnandıklarımız,inanmadıklarımız.. İnandığımız halde yalan/sahte çıkanlar. Benim burada dostum dediklerimle aram bozuldu onların gerçek yüzünü görmüşüm elalemin sahte dertlerini beni niye gersin ki?
Konu güzelmiş ama spora geç kalıyorum.
Kaçtım ben!

Bu konuda inanan kendi iyi niyetinden yardımcı olmaya çalıştı.Bu o konuyu açan kişiyi eğlendirmiş olabilir ama cevap yazıp yardımcı olan kişiyi asla küçültmez kimse kendini keklendik diye düşünmesin.Çoğu kişi inanmasada ya doğruysa diye düşündüğünden yardımcı olmaya çalıştı.İlerde böyle gerçekten yardım isteyen birisine herkes fake konu diye yaklaşırsa sonucu üzücü olabilir.Onun için biz yinede yardımcı olalım . Bu kişilerin bulunmasının o kadar zor olmadığını tahmin ediyorum bir yaptırım uygulanamasa bile buradan kimliğini açıklayarak banlanarak siteye girişi engellenmeli.
Cinsel içerikli yazılarda ise kesinlikle yorum yapılmadan kapatılması lazım.Dün bir tane vardı gördüm hemen çıktım.O kişiye hakaret ederek cevap vermek bile onun amacına hizmet etmek olur.Bu tür zavallılara prim vermeyelim.

Asıl sorun böyle yapanlar tek banmı yiycek ?

Daha korkutucu cezalar olsunki böyle şeyler yapmaktan vazgeçsinler diyoruz...

o dün ki mevzuyu kaçırdım ama aynı üye şişmanım diye konu açmıştı galiba gayet normal sohbet ediyordu.
fake olduğunu kendisi mi söyledi?

Dünkü konuya temkinli yaklaşmıştım.İlk okuyuşta inandırıcı gelmemişti.
Daha sonra dikkatli okurum,önceki konularına bakarım diye yorum yazmayı ertelemiştim.
Ben dönene kadar zaten ortalık karışmış,yorumlara kapatılmış.

Büyük büyük olaylar yazıldığı zaman konulara şüpheyle yaklaşıyorum.
Uydurma olmasa bile eksik veya fazla yazılan detaylar olabiliyor.
Başka bir,hatta 2 fake konu vardı.Olayın 2 tarafının ağzıyla 2 şekilde açılmıştı.
Her konuya inanıp dertlenmeyin derim.Şüpheli durumlarda şikayet etmekten çekinmeyin.

o dün ki mevzuyu kaçırdım ama aynı üye şişmanım diye konu açmıştı galiba gayet normal sohbet ediyordu.
fake olduğunu kendisi mi söyledi?

soğukkanlı, serinkanlı, araştırmacı gazeteci üyeler bir şekilde çıkardılar.:kkk:
sonra üye girdi "account um açık kalmış arkadaşım eşek şakası yapmış" falan dedi, e o kadarını yemedik tabi.
iyi niyet de bir yere kadar dimi?:19:
editörün yazdığı son msj dan o konuyu açan kişinin ya bilinen 2.bir üyeliği olduğu ya da bir erkek olduğu şüphesi uyandı.
beklemedeyiz
.:63:

mesela ölüm cezası :26:

:27:

Dünkü konuya temkinli yaklaşmıştım.İlk okuyuşta inandırıcı gelmemişti.
Daha sonra dikkatli okurum,önceki konularına bakarım diye yorum yazmayı ertelemiştim.
Ben dönene kadar zaten ortalık karışmış,yorumlara kapatılmış.

Büyük büyük olaylar yazıldığı zaman konulara şüpheyle yaklaşıyorum.
Uydurma olmasa bile eksik veya fazla yazılan detaylar olabiliyor.
Başka bir,hatta 2 fake konu vardı.Olayın 2 tarafının ağzıyla 2 şekilde açılmıştı.
Her konuya inanıp dertlenmeyin derim.Şüpheli durumlarda şikayet etmekten çekinmeyin.

bu işin sonu paranoyaya varıyor işte..
bu hastalıklı kişiliksiz insanlar yüzünden her şeye acaba diye yaklaşıyoruz.
benim en çok canımı acıtan bu..

bu paranoya kk için de geçerli,yaşadığımız hayat için de...

Dünkü fake konuyu açan ( altınerpınar)üyeye hiç kızmıyorum insanlarla eğlenecek kadar ufak zihniyeti oldugu için acıyorum

Son düzenleme:
Ne yazık ki bu forum böyle konuları okadar çok gördü ki...
Hatta bir ara bir takım insanlar gece modların az olduğu saatleri bulup tüm forum üyelerine, bebeklerine, ailelerine ağıza alınmaz laflar sarf ediyorlardı...
Çok tecrübeli değilim bu forumda; ancak az çok anlıyorum artık hangi konu sahte hangisi değil diye.
Forumda daha tecrübeli hanımlar daha çabuk anlayabliyor bunu...
Ancak dünkü konuyu kilit yedikten sonra gördüm ve okuyunca hemen anlaşılıyordu sahte olduğu...
Birincisi foruma yeni üye olmuş biri hop diye böyle bir konu açıyorsa şüphelenin...
Açılan konuya konuyu destekleyici, uzatıcı ya da tartışma çıkarıcı yorumları sürekli yazıyorsa şüphelenin 2. üyelik olabilir...
Siz sahte konu deyince hemen size çullanıp "ben dertlerimi paylaşmak istemiştim" diye feveran edecektir hatta bazı kişiler de ona destek olup size yüklenecektir; ancak eminseniz sakın tavrınızdan vazgeçmeyin...
Her konuya gerçek olarak yaklaşmayın...
Aramızda samimi olan insan sayısı çok elbette; ama samimiyetsiz de çok...
Bu forum yılların üyesi olup herkese dert ablalığı yapan ve sonra erkek olduğu artık yüreğim elvermedi diye itiraf edenleri de gördü...
Ne de olsa sanal bir ortam klavye başında aslan kesilen çok olur...
Elbette forumumuza değer verin; ancak çok da dert etmeyin kendinize.
Görüldüğü üzere yüreğimizin bam telini titretecek olayları eğlence olsun diye kullanan insan sayısı okadar çok ki...

boş insanlar boş konular açar. bu sitede böyle geyik muhabbetler ya

uc yıldır bu sıtedeyım her daım boyle konular oldu..

Ya tecavuz yada cınsel fantazılerını anlattılar..Cok sukur uzun zaman gecmeden kk uyelerı hep ortaya cıkardılar yalancı konuları..

Pskılolojık sorunları olan boş vaktı olan o kadar ınsan var kı canı sıkıldıkca konu acıyor..

Bılıyor kı kk uyelerı duyarlıdır yardımseverdı yol gosterıcıdır..Hemen yazar

Gercektende bır derdım var konusunda sayısız uye yardım edıyor..

Yazık onlar kk uyelerını kandırdıklarını dusunup guluyorlar....

AMA FARKINDA DEGILLER KK UYELERI HERSEYIN FARKINDA KENDILERININ NE KADAR ZAVALLI OLDUKLARI ORTAYA CIKIYOR BEN ONLAR ICIN SADECE UZULUYORUM..
ALLAH AKIL FIKIR VERSIN DIYORUM

Back