Fake Konular... İkinci Üyelikler... Forumu Karıştırmak....

kim ne yaparsa yapsin fake konularin önüne gecilemez
ceza verilsin tamam
ama bi site yöneticisi o sahsi siteden uzaklastirmaktan baska ne yapabilir ki?
onun yapabilecgei bu site iciyle sinirli sonucta
tamam dünki arkadasa yapildigi icin isin icine poliside katabilirsin
ama o kisi evet yalan söyledim demedigi sürece bunu nasil ispat edebilirsin?
herkesin kapisina gidipde hayatlarina bakip
sen yalan söylüyosun diyemiyecegimize göre
neye göre verilcek ki bu cezalar?

bence yöneticiler o sahsin baska taninmis bi üyeligi varsa aciklayabilir
böylelikle kiminle muattap olmamiz gerektigini anlariz. ama onun disinda?

siz bence bu basligi acarak o sahsa daha cok prim veriyorsunuz
oda istedigine ulasmis oluyor
dün gitti siteden, bugün hala konusuluyor.

en iyisi umursamamak bu noktadan sonra
ve inanmadigimiz konulara cevap yazmamak

öyle konulara kimse prim vermezse, kimsede ilgi cekmek adina sacma konular acmaz...
hersey bizim elimizde yani

prim vermek mi? yapmak isteyeceğim son şey bu.
biz bir örnek üstünden genel konuşuyoruz.
tüme varım yapıyoruz yani.
ama şunu anladım ki sanırım yanlış davranan benim.
bu forumu bu kadar ciddiye almak, karşımdaki insanların sanal değil gerçek kişilikler olduğunu farzetmek en büyük hatammış.

insanlarin aptalligini bu kadar kafaya takmamak gerek,
o eglencesini yasadi güldü gecti
bugün kendi hayatina döndü
siz ise dünden beri bu konu hakkinda kendinizi üzüp düsünüyorsunuz
üzülmesi gereken siz misiniz? hayir degilsiniz
o yüzden takmayin bence bu kadar.

sanal alem burasi insan nelerle karsilasiyor, siz hatali falan degilsiniz
sadece fazla iyi niyetlisiniz sanirim

bu tür seylerin önüne gecilemez... yöneticiler ne yaparsa yapsin
ordan burdan cikacak yine böyleleri
gerci dün ki kadar abartani bende ilk defa gördüm burda

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiy...ldu-gitti.html

Ben bu konudada gördüm ama o dünkü olay gibi değildi.......

canım böylesi bı konuya değindiğin için senı tebrık edıyorum sana tam gaz destekde benden geldi haberın olsun kelıme kelıme sonuna kadar haklısın bılhassada son cümlen cok gercekci acı olsa gercekdende boylesı olayları yaşayan ınsanların acısına tuz basıyorlar farkın da yada degıl bız burada ınsanız bırbırımızın sıkıntılarını paylaşıyoruz dılımız döndüğünde elimizden geldıgınde cunku kadınız sıkıntıları dönem dönem bızde yasıyoruz gerek oluyor tecrubelerımızden yol gösterıyoruz gerek oluyor bız tecrube edınıyoruz napmamız gerektıgını anlıyoruz işte böyle vicdanı hassas konularda bırbırımıze destek olurken bırı cıkıyor ve bızımle duygularımızla dalga gecıyor neden egosunu tatmin amaclımı

katılıyorum...ben açık söyleyeyim dünkü kadar beceriksizce bir kurguya sorgusuz sualsiz inanan bir insan azıcık düşünmeli...ha insanın aklında şüphe oluyor tabiki "ya gerçekse" ama birdaha okunduğu zaman herşey daha çok aydınlanıyor....ben bu kadar çabuk kanmamamız gerektiğine inanıyorum...

öyle garip inanılmaz şeyler okudum ki burada....ama insanın başına olamayacak herşey gelebilir düşüncesi hakim genelde...birisi çıksa "ben dün akşam uçtum" dese..."vay be mucizeye bak" diyecek haldeyiz...

evet yapılan şey çok çirkin ama biraz kendimizi de sorgularsak fena olmaz diye düşünüyorum ben..

ben bazı konuların fake olduğunu anlıyorum.
hani çok zekiyim falan değil.
hmm ifade ediş tarzından diyelim ya da çok konu okuduğumdan sonra dalga geçmeye başlıyorum..
konuyla ve üyeyle (evet evet burada bana vurabilirsiniz )
sonra konuya hakim diğer üyeler bana kzııyorlar sonra konu sahibini sıkıştırınca çelişkili ifadeler kullanıyor ne bileyim kıvırıyor herkes anlıyor konunun fake olduğunu öyle kavga etmiş oluyoruz topiccek :) ben banlanmış falan oluyorum fake kişilik fake ruhu yüzünden ..
size forumda şu anda açık fake ancak insanların fake değil diye yorum yazdıkların onlarca konu gösterebilirim.. ruh hastalığı ama yapacak birşey yok gibime geliyor.
süresiz ban .. başka ne yapılabilir ki?
bu da böyle bir anımdır

acilmadi tatlim silmisler mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/434084-tavsanim-pamuk-melek-oldu-gitti.html

Bu kapattılar silmediler..

Eğitimmi alıyorsun

maalesef bu tür konular hep olacaktır çünkü google arama sonuçlarında sitemizin ismi ilk sıralarda çıkıyor.

buradaki konular hep güncel olduğu için mesela parfüm satın almak isteyen birisi adını arattığında ilk kk ile karşılaşıyor ve belki de dalga geçme ihtiyacı hissediyor.

bu aklıma gelen ilk örnek daha da çoğaltılabilir.

ama biraz kendimize eleştiri yapmamız gerekirse, kendim de dahil olmak üzere bu tür konular her zaman için daha fazla hit alıyor ve konulara cevap yazılıyor.

gerçekten böyle bir şey yaşayan birinin 1-2 gün içinde bunları anlatmasını beklememek gerekli değil midir zaten ki üyelerimiz hemen anlıyorlar zaten.

ceza olarak ne yapılırsa yapılsın bunun ardı kesilmeyecektir sanırım.

bende hep karşımdaki ne anlatırsa inanıyorum....hatta üzülüyorum...............eğer dalga geçiliyorsa çok yazık..............

derinns'e katılıyorum.Anlatım şeklinden çoğu zaman anlaşılıyor.Veya mantık kurunca saçma geliyor.
Abartılı bir örnek vereyim,biraz önce eşim beni bıçakladı diyor mesela.Bıçaklansanız orada durur musunuz veya ilk işiniz internete girip yazmak mı olur ? Tanımadığınız insanların yorumlarını mı beklersiniz ?
Şu an hiç inanmadığım popüler bir konu var mesela.Yorum yazmıyorum,bakalım ne çıkacak diye izliyorum.

sana katilmamak elde degil, ben dunku konuyu gordugumde konu yorumlara kapatilmisti ztn
o uyeye ne oldu bilmiyorum banlandimi ama bundan oncede bicok fake konu gordum bazilarini
anladim bazilarini direk anlayamadim ama artik hangi konuyu okusam bi suphe oluyo bi acaba diyo insan.
eminim yanliz degilimdir bu konuda. bazi insanlari anlamak gerekten cok zor, hyr ellerinede bisey gecmiyoki
su su sebepten dolayi yapiyolar desek...

biri ihbar edicekti 155 e ıp den bulacaklardı onu görecekti gününü ruh sağlığı bozuk onun yaa..daha önce de sacma sapan konular açmstı kanserms kuzenine verceklerms falan bence şizofren tedaviye ihtiyacı var

Dünkü olayı okumamıştım şimdi siz yazınca linklerden gidip okudumm
aslında o akıl geriliği olan arkadaşın ip nosu modlar verecekti konuya yazan arkadaşlar polise haber vereceklerdiki böyle böyle tecavüze uğramış arkdaş diye.. intihar edecekmiş...
sonra polis eve gidecekti gecenin bi yarısı babasından dayagı ozaman yiyecektii :)))

boşverin arkdaşlar fake konu açan insan da fakedir..
karaktersizmişki vakit geçirecek arkdaşı olmadıgı için işsiz güçsüzlükten girmiş yazmış gülün geçin ...

ben 2., 3. hatta 4. üyelik yapanları gördüm bunlar belirli bir yerde ifşa edilse bizde kanmasak onlara çok iyi olacak.çünkü artık herkese şüpheyle yaklaşır olduk.kk eskisi gibi içten insanların mekanı olmalı

bi arkadas polise ihbar etmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…