Dün yani kız için üzülüyordum ama bir anda şok oldum resmen hepimizi kandırmış ...
Evet canım bizi kandırdı ama diyelim ki 10 dakikalığına.
Bu kadar geniş hayal gücü olan, bu kadar yalanı ardı ardına sıralayabilen br insanın yazık etrafındaki kişilere.
Kimbilir onlar her an her saniye nasıl kandırıyor???
konulara empati yaparak yaklaşmışımdır hep..ben olsaydım diye düşünürüm önce..
dünkü konuya ise hiç inanmadım ta basından beri..bizim en büyük atamız duygusal davranmak azıcık mantıklı davranırsak kandırılmamız bu kadar kolay olmaz diye düşünüyorum..
kimse yanlış anlamasın lütfen ..
taciz aldatma dayak normal olabilir ama tecavüze uğramış dayak yemiş birinin net basında lay lay lom hala durumunu k.k ya yazıyor olması ne kadar mantıklı??
konulara empati yaparak yaklaşmışımdır hep..ben olsaydım diye düşünürüm önce..
dünkü konuya ise hiç inanmadım ta basından beri..bizim en büyük atamız duygusal davranmak azıcık mantıklı davranırsak kandırılmamız bu kadar kolay olmaz diye düşünüyorum..
kimse yanlış anlamasın lütfen ..
taciz aldatma dayak normal olabilir ama tecavüze uğramış dayak yemiş birinin net basında lay lay lom hala durumunu k.k ya yazıyor olması ne kadar mantıklı??
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/442889-hayatim-bitti-tecavuz-aile-dayagi.htmldün hangi konu fake di?
dün hangi konu fake di?
ala öncelikle böyle bi konuya değindiğin için teşekür ederim ..
çünkü gerçekten bigün biri bu şekilde bizden yardım isterse fake bu değip belkide dalga geçeriz onla ..
insanların biraz daha duyarlı olması lazım kimse kimseyi alay konusu etmemeli ..
oysa bizler tüm samimiyetimizle burda tanımıdağımız bilmediğimiz sadece burda tanıştığımız insanlara fikirlerimizle destk olmaya ,yardımcı olmaya çalışıyoruz...
böyle dalga amaçlı insanları kandırmaktan zevk alan insanları kınıyorum diyeceğim ama onlar için bi anlam ifade etmediği için sadece Allaha havale etmekle kalıyorum..
evet aslında bu da doğru bir bakış açısı.
kendi adıma konuşmam gerekir ise ben yapı olarak çok duygusalım mesela.
Dünkü konuyu okudum, diğer yorumları okumadan direk yorum yaptım.
Sonra diğer yorumlara bakınca onun profilince girince taşlar tek tek oturdu yerine ama hepimiz herşeye aynı şekilde tepki veremeyiz dimi? Her birimizin mizacı farklı.
Ben duygusal, sabırsız ve panik bir yapıda olduğumu kabul ediyorum mesela.:26:
Başka bir örnek vermek gerekirse, yakın zamanda babaannemi kaybettim.
Haber geldiğinde iş yerindeydim. Eşimi telle aradıktan sonra ilk yaptığım facebook ve msn statüme yazmaktı.
Yani aslında internet hayatımızı öyle bir kapladı ki bazen ilk iş olarak nette de paylaşabiliyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?