Fake Konular... İkinci Üyelikler... Forumu Karıştırmak....

A_L_A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
1.406
3
0
İstanbul
En son dün açılan ve forumu birbirine katan fake konudan sonra bazı düşüncelerimi dile getirmek istedim.

Bence bu tip konular yoruma kapatılmamalı, hatta sabit konu olarak kalmalı.
Daha farklı cezalar, daha yıldırıcı yöntemler olmalı.
Eğer ikinci üyelik ise, her iki nick de ifşa edimeli.
Sadece tek üyelik ise ama amaç sadece insanlarla dalga geçmek ise o zaman da IP Ban'a kadar gitmeli.

Yarın öbür gün gerçekten böyle bir durumda kaldığını farzedelim bir insanın ve bir şekilde buraya yazdığını.
İnsanlar bunun da yalan olduğundan şüphe etmeyeceklermi?
İnsanların duygularıyla oynamak, bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.

Ama ben her şekilde konuların açık kalması ve gerekirse her an her saniye insanların oraya duygularını düşüncelerini yazması gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda sizler ne diyorsunuz?

NOT: BU DA DERT Mİ? diye soracak arkadaşlara şimdiden söyleyeyim ki evet bu da bir dert hem de çok büyük bir dert. Çünkü kimse kimsenin duygularıyla, insanlığıyla, iyi niyetiyle oynamamalı. Dayak, tecavüz,taciz, aldatma gibi konularda kendi fantazilerini foruma aktararak gerçekten bunları yaşayan insanların yaralarını kanatmamalı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
ALA ablamıza sonuna kadar katılıyorum bu tür konular için lütfen caydırıcı cezalar uygulansın...
Aksi takdirde arkadaşlar bir sürü gibi biri bitmeden diğerini açıyorlar ve bizlerin duygularıyla oynuyorlar. Burası bizlerin evi gibi işe gelir gelmez bilgisayarımızı açtığımızda direk KK nın sayfasına yöneliyoruz kendimizi iyi hissediyoruz burada ama bu tür konular ciddi anlamda buradan soğumamıza sebebiyet veriyor. Lütfen bu konular hakkında gerekli önlemler alınsın bu tip insanlara prim verilmesin vee lütfen KİMLİĞİ AÇIKLANSIN...

Dün yani kız için üzülüyordum ama bir anda şok oldum resmen hepimizi kandırmış ...

Evet canım bizi kandırdı ama diyelim ki 10 dakikalığına.
Bu kadar geniş hayal gücü olan, bu kadar yalanı ardı ardına sıralayabilen br insanın yazık etrafındaki kişilere.
Kimbilir onlar her an her saniye nasıl kandırıyor???

Ayrıca şunu da belirtmek isterimki bu tip insanların normal yapıda olduklarını kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum...

ne hakkı var bunca insanın iyiniyetini suistimal etmeye ..yarın öbür gün gerçekten yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmek istemeyecek ve onuda fake konu diye şakaya alabiliriz.. bu kadar basit olmamalı gerçekten..

konulara empati yaparak yaklaşmışımdır hep..ben olsaydım diye düşünürüm önce..
dünkü konuya ise hiç inanmadım ta basından beri..bizim en büyük atamız duygusal davranmak azıcık mantıklı davranırsak kandırılmamız bu kadar kolay olmaz diye düşünüyorum..
kimse yanlış anlamasın lütfen ..
taciz aldatma dayak normal olabilir ama tecavüze uğramış dayak yemiş birinin net basında lay lay lom hala durumunu k.k ya yazıyor olması ne kadar mantıklı??

allah bilir bi üyeliği daha vardır ve bu konuya da destek yazar..artık insanlardan herşey bekler olduk..malesef..

Bence o Kişi erkekti .. Ben öyle tahmin ediyorum , bunca kişinin ahını aldı kandırdı üzdü mahfetti onca kişi orda dil döktü felan :/ Yazık artık ne diyim , Ne ekersen onu biçersin demişler ya o kadın/ adam da onu biçer inş... Bence ıp numarasndan belirlesinler o pcden bu siteye üye olamasınlar bu kişi tekrar üye olup tekrar hepimizi kandırmayacağını nerden bilelim ?

ala öncelikle böyle bi konuya değindiğin için teşekür ederim ..
çünkü gerçekten bigün biri bu şekilde bizden yardım isterse fake bu değip belkide dalga geçeriz onla ..
insanların biraz daha duyarlı olması lazım kimse kimseyi alay konusu etmemeli ..
oysa bizler tüm samimiyetimizle burda tanımıdağımız bilmediğimiz sadece burda tanıştığımız insanlara fikirlerimizle destk olmaya ,yardımcı olmaya çalışıyoruz...
böyle dalga amaçlı insanları kandırmaktan zevk alan insanları kınıyorum diyeceğim ama onlar için bi anlam ifade etmediği için sadece Allaha havale etmekle kalıyorum..

benimde ilk aklıma gelen tecavüz olayı demekki önceden başına geldi oldu .. baktım yeni bi olaydan bahsediyo..dedim yeni gelmiş başına pc açabilecek kadar iyise diye geçti aklımdan..iyi kekledi valla...

evet aslında bu da doğru bir bakış açısı.
kendi adıma konuşmam gerekir ise ben yapı olarak çok duygusalım mesela.
Dünkü konuyu okudum, diğer yorumları okumadan direk yorum yaptım.
Sonra diğer yorumlara bakınca onun profilince girince taşlar tek tek oturdu yerine ama hepimiz herşeye aynı şekilde tepki veremeyiz dimi? Her birimizin mizacı farklı.
Ben duygusal, sabırsız ve panik bir yapıda olduğumu kabul ediyorum mesela.:26:
Başka bir örnek vermek gerekirse, yakın zamanda babaannemi kaybettim.
Haber geldiğinde iş yerindeydim. Eşimi telle aradıktan sonra ilk yaptığım facebook ve msn statüme yazmaktı.
Yani aslında internet hayatımızı öyle bir kapladı ki bazen ilk iş olarak nette de paylaşabiliyor insanlar.

uc yıldır bu sıtedeyım her daım boyle konular oldu..

Ya tecavuz yada cınsel fantazılerını anlattılar..Cok sukur uzun zaman gecmeden kk uyelerı hep ortaya cıkardılar yalancı konuları..

Pskılolojık sorunları olan boş vaktı olan o kadar ınsan var kı canı sıkıldıkca konu acıyor..

Bılıyor kı kk uyelerı duyarlıdır yardımseverdı yol gosterıcıdır..Hemen yazar

Gercektende bır derdım var konusunda sayısız uye yardım edıyor..

Yazık onlar kk uyelerını kandırdıklarını dusunup guluyorlar....

AMA FARKINDA DEGILLER KK UYELERI HERSEYIN FARKINDA KENDILERININ NE KADAR ZAVALLI OLDUKLARI ORTAYA CIKIYOR BEN ONLAR ICIN SADECE UZULUYORUM..
ALLAH AKIL FIKIR VERSIN DIYORUM

ayrıca fake konu olması için ille taciz, tecavüz, dayak vs mi olması gerekiyor konunun içinde?

ben istesem kocamla ayrılıyorum, aldatıldım ya da kayınvalidem bana kötü davranıyor diye fake konu açamazmıyım?

benim anlatmak istediğim şu:
bunun bir caydırıcılığı olmalı.
insanlar açmaya korkmalı.

işte bu caydırıcılık nasıl sağlanır?

sayın ALA sizi tanımasamda severim yorumlarınızı severek okuyorum
tabiki hepimiz aynı yapıda değiliz ayrı kişileriz dimi buda gayet doğal ..
net hayatımızı kapladı evet ama eksileri gibi artılarıda var nete girebilen insan kendine çok kolay yardımda isteyebilir..
bi düşünün 3 gün önce tecavüze uğradınız aileniz sizi fena bir şekilde dövdü kilitledi sizde nete girecek moral ve güç kalırmıydı? kalsaydı bu şekildemi yazardınız..

Konuya değinmen güzel olmuş.Burda güzel ortam var evet insanlar sadece yardım amaçlı başka art niyet olmadan yazma gereği tavsiye de bulunma gereği hissediyorlar ister istemez.Konu başlığını okuduğunda insanın eli ayağı boşalıyor mantıklı düşünemiyor doğal olarak.Çözüm olarak ip ban ne kadar yıldırıcı olur bilemiyorum çünkü çoğu yerin siz talepte bulunmadığınız sürece değişken ip oluyor.Modeme reset atmak kadar basit ip nin değişmesi.Benim aklıma belki ücretli üyelik yıldırıcı olabilir diye geldi.İnsanlar girsin baksın yorum yazsın ama konu açma,resim ekleme,arkadaş ekleme vs böyle durumlar mesaj sayısına göre değilde üyelik durumuna göre yapılabilecek şeyler olsun belki bi nebze azalabilir.Sırf keyif için insanlar para verip üye olup insanlarla dalga geçmez diye düşünüyorum.

ay inanmıyorum yaa, inanamıyorum, pes artık! bu kesinlikle bi bayan olamaz bence, çünkü bir bayan kendine bunları yakıştırır mı? böyle bir şeyle dalga geçebilir mi? ben görmedim bu konuyu..ama görseydim de anlamazdım fake olduğunu, herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıyoruz..Yazıklar olsun böyle bir şeyin dalgasını geçen insan müsveddesine..yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…