En son dün açılan ve forumu birbirine katan fake konudan sonra bazı düşüncelerimi dile getirmek istedim.
Bence bu tip konular yoruma kapatılmamalı, hatta sabit konu olarak kalmalı.
Daha farklı cezalar, daha yıldırıcı yöntemler olmalı.
Eğer ikinci üyelik ise, her iki nick de ifşa edimeli.
Sadece tek üyelik ise ama amaç sadece insanlarla dalga geçmek ise o zaman da IP Ban'a kadar gitmeli.
Yarın öbür gün gerçekten böyle bir durumda kaldığını farzedelim bir insanın ve bir şekilde buraya yazdığını.
İnsanlar bunun da yalan olduğundan şüphe etmeyeceklermi?
İnsanların duygularıyla oynamak, bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Ama ben her şekilde konuların açık kalması ve gerekirse her an her saniye insanların oraya duygularını düşüncelerini yazması gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda sizler ne diyorsunuz?
NOT: BU DA DERT Mİ? diye soracak arkadaşlara şimdiden söyleyeyim ki evet bu da bir dert hem de çok büyük bir dert. Çünkü kimse kimsenin duygularıyla, insanlığıyla, iyi niyetiyle oynamamalı. Dayak, tecavüz,taciz, aldatma gibi konularda kendi fantazilerini foruma aktararak gerçekten bunları yaşayan insanların yaralarını kanatmamalı diye düşünüyorum...
Bence bu tip konular yoruma kapatılmamalı, hatta sabit konu olarak kalmalı.
Daha farklı cezalar, daha yıldırıcı yöntemler olmalı.
Eğer ikinci üyelik ise, her iki nick de ifşa edimeli.
Sadece tek üyelik ise ama amaç sadece insanlarla dalga geçmek ise o zaman da IP Ban'a kadar gitmeli.
Yarın öbür gün gerçekten böyle bir durumda kaldığını farzedelim bir insanın ve bir şekilde buraya yazdığını.
İnsanlar bunun da yalan olduğundan şüphe etmeyeceklermi?
İnsanların duygularıyla oynamak, bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Ama ben her şekilde konuların açık kalması ve gerekirse her an her saniye insanların oraya duygularını düşüncelerini yazması gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda sizler ne diyorsunuz?
NOT: BU DA DERT Mİ? diye soracak arkadaşlara şimdiden söyleyeyim ki evet bu da bir dert hem de çok büyük bir dert. Çünkü kimse kimsenin duygularıyla, insanlığıyla, iyi niyetiyle oynamamalı. Dayak, tecavüz,taciz, aldatma gibi konularda kendi fantazilerini foruma aktararak gerçekten bunları yaşayan insanların yaralarını kanatmamalı diye düşünüyorum...
Son düzenleme: