bu sistemden ev alan arkadaslar nekadarlık ev almak için yazıldık bide kac kac ödüyorsunuz taksitleri
bizde yazılmayı düşünüyoruz ,İnşallah umutlarımız yıkılmaz..
hayırlısı olsun kırmızıpatik merak etmeyin ben de bu sistemden ev aldım ve gayet memnunum güvenilir bir şirket.siz ev almayı mı düşünüyorsunuz?
ev için yazıldık dün..hayırlısı inşallah...
ev için yazıldık dün..hayırlısı inşallah...
nasıl güvenebiliyosunuz yaaaa,,,,biz açıkçası cesaret edemeyizzzzzz:18::18:
Bu sistemle ev almış biri olarak yazıyorum şüpheniz olmasın.hiç sorunsuz zamanımız geldiğinde paramızı aldık sonra da evimizi aldık ocakta da taksitlerimiz bitiyor Allah'ın izniyle 3.5 yıl da evimizi aldık çok şükür faiz ödemeden.Rabbim herkese nasip etsin.nasıl güvenebiliyosunuz yaaaa,,,,biz açıkçası cesaret edemeyizzzzzz:18::18:
Bu sistemle ev almış biri olarak yazıyorum şüpheniz olmasın.hiç sorunsuz zamanımız geldiğinde paramızı aldık sonra da evimizi aldık ocakta da taksitlerimiz bitiyor Allah'ın izniyle 3.5 yıl da evimizi aldık çok şükür faiz ödemeden.Rabbim herkese nasip etsin.
Bende düşünüyorum şu anda araba kredisi ödüyoruz o bittiği zaman bu defa o hatayı yapıp ev için kredi olayına girmiycem. Keşke arabayıda onlardan alsaydık işin içine kredi girince hiç rahat edemiyorum. ve dediğiniz gibi eminevim güvenilir bir yerdir.
Bende düşünüyorum şu anda araba kredisi ödüyoruz o bittiği zaman bu defa o hatayı yapıp ev için kredi olayına girmiycem. Keşke arabayıda onlardan alsaydık işin içine kredi girince hiç rahat edemiyorum. ve dediğiniz gibi eminevim güvenilir bir yerdir.
masumum senın etrafında gıren oldumu hıc canım ya.ben bu sısteme gırdım ama heran paramı gerı cekıp ayrılablırım.hala guvnım oturmadıda...
Benim etrafımda giren olmadı canım bende netten duydum ama en azından haklarında şikayet yok.aslında ben umarım güvenilir bir yerdir yazacaktım. o cümleyi yanlış yazmışım kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. benimde eşim sıcak bakmıyor ama banka kredilerininde faizleri korkunç, birde manevi yönü. o yüzden alacağımız zamana kadar eşimi ikna etmeye çalışacağım.
bence geri çekme bu süre zarfında biraz daha araştır. İnşallah senin için hayırlısı olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?