Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

police_woman25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
43
0
86
Aydın
ten rengini beyazlatmak isteyen arkadaşlar müjde o çokistediğimiz 4 haftada ten rengini 4 ton açan krem geldi.fair and lovely artık türkiyede

sipariş verdim ama daha elime geçmedi canım.sitede özelliklerini okudum.fiyatı 30 ytl.you tube da görebilirsin reklamlarına bakılacak olursa çok güzel bir krem. elime geçince bilgi veririm

kalıcı beyazlık yapıyo mu ben ilk defa duydum bilgi verirseniz çok sevinirim.beyazlık kalıcı oluyorsa hemen alayım

ben de izledim you tubeda fakat tüm vücudu mu beyzlatıyo sadece yüzü mü beyazlatıyo?
POLİCE_WOMEN25 ben alıp kullanacağım demişsin kullanım sonrasında bilgi verirsen sevinirim

kzılar bide bu kremi devamlı kullanmak gerekiyor olamsın bide tüm vücuda sürmek gerek tek yüze sürülünce vucudun 4 ton daha koyu oldugunu düşünsenize :roflol:

fair and lovely'ye baktım ideal bişey gibi görünüyor.. türkiyede sağlık bakanlığından onayı varmı acaba..???

kzılar bide bu kremi devamlı kullanmak gerekiyor olamsın bide tüm vücuda sürmek gerek tek yüze sürülünce vucudun 4 ton daha koyu oldugunu düşünsenize :roflol:

benim de kafamda soru işaretleri yaptı,zararlı da olursa falan filan işte hem alan arkadaş sadece yüzüne mi sürüyo bizi bilgilendirirse çok mutlu olacağım

Güzel birşeye benziyor umarım kozmetikçilerde satılmaya başlar açık tenliyim zaten bunuda kullanırsam un olucam olsun beyaz olmak iidr

kızlar bu kremin arastırmasını yaptım uzmanlar tarafından asla önerilmior we deniyorki bu tarz kremlerin asıl amacı melanini öldürmekmis hic bir ürün oldundan daha acık ton rengi yapmazmıs ve hindistanda cekilen reklam filmi yazaklanmıs ws yinede siz bilirsiniz

ben çok beyaz tenliyim süt beyazı olanlardanım ve pekde memnun değilim yaaa çok hassas oluyor ve sivilce kızarıklık helede güneşte kıpkırmızı oluyorinsan offff ....:mymeka:

kızlar bu kremin arastırmasını yaptım uzmanlar tarafından asla önerilmior we deniyorki bu tarz kremlerin asıl amacı melanini öldürmekmis hic bir ürün oldundan daha acık ton rengi yapmazmıs ve hindistanda cekilen reklam filmi yazaklanmıs ws yinede siz bilirsiniz

canım nerdenn duydunn asyalı kadunlarr çokk kullanıoo diee biliyorumm bu türr kremlerii birde skin white die bi krem warmış youtubeda izledm sizce hangisi dahaa iyidirr ??:uhm:sm_confused:

hatta bi dergide okumuştum japonlar hindistanlılar çinliler taıwan fln o tür ırklar beyaz tenli olmayı çok sewiolarmış hatta en çokk para yatırılan kozmetikde bu yöndeymiş kesin en doğrusunu onlarr biliolardırr:)

Back
X