• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Fair and lovely almak istiyorum kullanan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

saqokolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
35
0
36
nette çok araştırdım almak istiyorum.Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim acaba etkili mi?

evet lütfen yardımcı olur musunuz ben de merak ediyorum

aslında alamaya karar verdim ama nette ilerde cilt kanseri yapar türünden şeyler yazıyodu bazı sitelerdede bitkisel yan etkisi yok yazıyo annemde kullanmamamdan yana cildine bişey olursa üzülürsün diyo çünkü cildimde ne çil ne leke ne sivilce hiçbişey yok pürüzsüz ve güzel sadece en fazla 2 tona kadar beyazlamak amacım

ben de merak ettim kullandım sonuç 1 aydır kullanmama rağmen çok fazla etkisini görmedim güneşe mecbur çıkıyorum yaşadığım yer antalya olunca ve beyaz tenli olunca direk kahverengi gölgelenmeler oluyor.Belki kişiden kişiye alınan ürünün orjinalliğine ya da güneşte kalma süresine göre değişiyordur ben iyi araştırdım öyle aldım ama bence anlık fondoten etkisi yapıyor yine de deneme size kalmış :34:

ben de merak ettim kullandım sonuç 1 aydır kullanmama rağmen çok fazla etkisini görmedim güneşe mecbur çıkıyorum yaşadığım yer antalya olunca ve beyaz tenli olunca direk kahverengi gölgelenmeler oluyor.Belki kişiden kişiye alınan ürünün orjinalliğine ya da güneşte kalma süresine göre değişiyordur ben iyi araştırdım öyle aldım ama bence anlık fondoten etkisi yapıyor yine de deneme size kalmış :34:
aslında kullanan kişilerin yorumlarını okuyunca baya almaya yönelmiştim sonra doktora sordum dermatolojik değil dedi vazgeçtim esmerim ama normal derece.cildim çok güzel birde beyaz olsa tamam ama temizlesemde eski haline dönüyo :( napcam bilmiyorum

Ben 1 haftadir kullaniyorum ama cok etkisi yok henuz ama erken sonuc almak icin bu arada sana tavsiye edicegim tek sey ebay veya yurtdisindan tanidigin varsa arap shoplarindan aldir Turkiye de inanilmaz pahali biraz once gordum 3 euros aradaki fark ucurum ..

Ben 1 haftadir kullaniyorum ama cok etkisi yok henuz ama erken sonuc almak icin bu arada sana tavsiye edicegim tek sey ebay veya yurtdisindan tanidigin varsa arap shoplarindan aldir Turkiye de inanilmaz pahali biraz once gordum 3 euros aradaki fark ucurum ..

krem almaktan vazgeçtim canım malesef zararlı çünkü risk alamıyorum

Ben kullandım ve 1 tüp bitirdim arkadaşlar, ama hiç tavsiye etmiyorum, almayın, paranıza yazık. Yüzümdeki güneş lekelerini azaltır ümidiyle düzenli olarak sabah-akşam 1 ay kullandım. Sadece sürüldükten sonra geçici olarak yüzü germesi dışında bir etkisini de görmedim. Ayrıca cildi beyazlattığı da yalan. Bunlar resmen dolandırıcı, esas suçlu da bunların satışına izin veren bakanlıklardır. Olumlu kullanıcı yorumlarına da sakın inanmayın, onlar da satıcının numarası...

Back
X