Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
domatesin suyunu sıkıp içine un katılan maskemi ?
evet domates sıkılıyo un karıştrıp maske haline getiriysnz birde yoğutr ve limon vardı sanırım ama daha çok siyah noktada işe yarıyor 2 gündr deniyrm dagüneşten kapkara oldum kolun üstü beyaz altı kapkara ayaklar desen parmk uçlatı beyaz diğer yerler kirli gibi. domateside denicem bakalım
fahryede ya ilk sezondan önce güneşte kaldı yada fondotenden dolayı diye düşündm ama bariz bi fark var
Cildin yağliysa yoğurtta yağli oldugundan çok aşiri sivilce yapabiliyor yoğurt ve limon değilde yoğurt ve karbonat yapmiştim ben bir kere hem yüzümde hem kolumda.
yüzümde birşey olmadi ama kollarim o hafta felaket bir şekilde sivilcelendii ve ben ona bağliyorm dikkat etmeni öneririm yağsiz yoğurt kuullan fln o faydali olur mu bilmem tabi cildinde yağlimi bilmiyorm ama ben uyariyim bende böyle bi etki yapmişti ..
ewet fahriye keşke seismizi duysada yinede bi yöntemi warsa anlatsa bizee çünkü ben hala onun birşeyler yaptigini düşünyorm o kadar bornzlaşp tekrar bu kadar beyazlamak garip gelior bana :)
Domates kürünü ne kadar tutuyoruz yüzümüzde?
bende de aynı dert var normalde cilt rengim ii ama kapalı biri oldugum için örtüyle beraber yüzüm iice koyu bi ton alıyo sanki ve her örtüde olmuyo bu sebepten domates kürünü denemek istiyorum bende haftada 3 gün demişsiniz ya her hafta devam mı böyle yoksa bırakma aralığı var mı?
Yok önemli değil canım anlatayım
blender dan geçir domatesi iyice süz suyu hiç kalmasın.
Sonra o posasının içine macun kıvamına gelecek kadar un ekle karıştır.
Koyu olan yerlere sür 3 gün yap haftada
domates asitli bi sebze benim mesela domatesi salataya doğrarken bile ellerim tahriş olur tenim beyaz cildim çok hassas yüzüne sürerken dikkat etmelisin bence önce küçük bi kısmında dene derim.. bence yüzü soyan ölü deriyi atan maskeler kullanmalısın rengin ne kadar açılır bilmiyorum ama en azından pamuk gibi pırıl pırıl sağlıklı bi cildin olur ve eminim renginde açılır :)
Ben beyaz tenliyim ve cildim de çok hassas,dediğin gibi sürdükten sonra deride gerilme ve kızarıklık yapıo o yüzden 5 dakika bekletilio fazla değil.
Dudak çevremde ton farklılığı oluşmuştu biara sadece o bölgede denemiştim,1hafta denedim ve tonu baya bi açtı sarardı o koyuluk devam etseydim tamamen yok olabilirdi ama etmedim
Yazin bronzlasip kisin esas beyaz rengine donmustur.
Hic garip gelmedi bu durum bana. Ben de yazin cok bronzlasip, kisin yine beyaza donuyorum.
Kız zaten bembeyaz; ilk zamanlar besbelli ki bronzlaşmış.
Makyajla da alakası yok; bütün vücuduna mı makyaj yapıyor bu kız; eni konu beyaz tenli işte.
Böyle imkansız hayaller kurup, bedeninizi değiştirmenin yollarını aramaktan vazgeçin bana kalırsa.
Esmer doğduysanız ananızdan esmer olarak öleceksiniz moralinizi bozmak gibi olmasın.
PS: ben de esmerim