• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Fahriye nasil beyazladi ! ? :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım paran varsa istediğin gibi beyazlarsın imkansız bir şey değil tek kötü yanı cilt kanseri riskinin olması

Çok ufakmış riski:37:

Hem neymiş? öyle domates sürmekle, hıyar yemekle olmuyormuş değil mi?:68:

Bu işin o şekilde bin tane operasyonla olabildiğini zaten babaannem bile biliyor Michael Jacson örneğinden.

Evet isterse tüm vücuduna makyaj yapabilir, bu kadar göz önünde olan bir insan için gayet normal bunlar, ya da sadece o resim için vücut makyajı yapılmış olabilir. Bu kadar basit, agresif olmaya ve bilmişlik taslamaya gerek yok.

dizi basladiginda cirkin geliyordu bana... sivilcesi vardi, cok esmerdi, yanaklari daha tombuktu...burnu sis gibiydi ama zaman ilerledikce dizinin en guzel kizi oldu...cirkin ordekten kuguya donustu resmen....

Çok ufakmış riski:37:

Hem neymiş? öyle domates sürmekle, hıyar yemekle olmuyormuş değil mi?:68:

Bu işin o şekilde bin tane operasyonla olabildiğini zaten babaannem bile biliyor Michael Jacson örneğinden.

cilt kanserini ufak bir risk olarak görüyorsan bir şey diyemeyeceğm. ki zaten dikkatli okursan ''paran varsa'' dedim paran varsa istediğin kadar operasyon geçirir istediğin gibi dolaşırsın.ben domates ye beyazla diye birşey de demedim mesajda da göründüğü gibi :53:

Son düzenleme:
Beyaz tenliler o kadar bronzlaşamaz,kararamaz aksine kızarır.
Kendimden biliyorum.
Belki de resimlerde pshop falan vardır normalde bu kadar beyaz değildir makyajı fazladır olabilir yani

Canımm beyaz tenin de çesitleri var. Sen sarışın, maviş gözlü beyaz tenli olduğun için kararmaz kızarırsın mesela. Ama ben kumral saçlı kahverengi gözlüyüm. Tenim kışın ne kadar süt beyaz olsa da yazın düzenli olarak güneş gördüğümde bronzlaşabiliyorum. Mesela küçükken yazın 3 ayımı deniz kenarında her gün denize girerek geçirirdim, yaz sonu kara böcük olurdum. :66: Ama o bronzluktan çabuk kurtulurdum, kışın herkes ayy sen ne kadar beyazsın öyle derdi. Fahriye Evcen de büyük ihtimalle benim gibi.
Konu sahibi arkadaşım, maskeler ve beyazlık veren kremlerden daha etkilisi ne biliyor musun? Güneşten 50 faktörlük kaliteli bir güneş kremiyle korunmak. Bunu yapmadıktan sonra istersen dünyanın en iyi renk açıcı kremini sür yine de beyazlayamazsın. Özellikle yüzünü boynunu ve dekolte bölgeni koru, böylece oralar beyaz kalır ve erken yaşlanmaz...

Şansliymişim :)

Cilt rengimi halledim derken dişlerimi kaybetmek cilt rengimin kopkoyu olmasindan daha kötü ya zaten aslinda vucut olarak beyazm yüzüm ve kollarm da esmerlik war ben güneşten die düşünüyorm ama güneşten olan geçioo benmki geçmioo yüzüm eskisine göre daha açikta istedigim gibi değil koyuluk war hala lazer fln araştirip yapcam bişeler artik :)

sigara kullanıyorsanız ondandır bende sıgara ıcerken bayagı yuzum ve ellerım esmerlesmıstı bıraktım 2 sene evvel beyazladı yuzum sıgara esmerlestırıyo sıgarayı ıcerkenkı halımle sımdıkı halım arasında cok fark var içtıgım zamanlarda fondeten kapatıcı kullanmadan asla dısarı cıkamazdım sımdı hıc gerek duymuyorum kapatıcıya en cokta cıldım bozuldu dıye bırakmıstım

sigara kullanıyorsanız ondandır bende sıgara ıcerken bayagı yuzum ve ellerım esmerlesmıstı bıraktım 2 sene evvel beyazladı yuzum sıgara esmerlestırıyo sıgarayı ıcerkenkı halımle sımdıkı halım arasında cok fark var içtıgım zamanlarda fondeten kapatıcı kullanmadan asla dısarı cıkamazdım sımdı hıc gerek duymuyorum kapatıcıya en cokta cıldım bozuldu dıye bırakmıstım

Aynen katılıyorum, sigara esmerleştiriyor. Ayrıca bol bol su içmek yüzü berraklaştırıyor, cildin rengini açıyor, lekeleri yok ediyor...

Yok hayir ben sigara kullanmiyorm kullanmimde uzak drsn benden :)

Benim anlamadigim sey, arkadaslar niye herkesi kendiniz gibi beyazlik takintili saniyorsunuz ki? Tabii herkes degil ama bu forumda beyazlamaya calisan bir suru kisi var, goruyorum. Fahriye Evcen yazin bronzlasmistir, kisin beyazina donmustur; ben ve benim gibi bircok kisi gibi. Ille de yok formul uygulamistir, yok parasi var makyaj yapmistir. Arkadaslar, dogal rengiyle kendiyle barisik, kendine guveni tam olan insanlar da cok, bunu unutmayin. Butun esmerler beyazlamaya calismiyor yani. :)

Son düzenleme:
bende fahriye evcenin özel bir işlem yaptırdığını düşünmüyorum. bronzlaşmış sonra rengi açılmış gibi duruyor, bazı beyazlar yanabiliyor, kesin kızaracak yanamayacak diye bir şart yok. cilt tipine göre yanabileni de yanamayanı da var.

bende fahriye evcenin özel bir işlem yaptırdığını düşünmüyorum. bronzlaşmış sonra rengi açılmış gibi duruyor, bazı beyazlar yanabiliyor, kesin kızaracak yanamayacak diye bir şart yok. cilt tipine göre yanabileni de yanamayanı da var.

Yani... Beyaz ten diyince insanlarin aklina seffaflik derecesinde beyaz ten geliyor sanirim. Beyaz tenin cesidi cok. Sari beyaz, pembe beyaz, kirec beyaz...
Ben de beyaz tenliyim, gün isiginda kirec beyaz görünürüm oda isiginda sari beyaz. Yazin gayet güzel bronzlasirim kisin kirec beyaz olurum.. :32: Ama uzun sürede bronzlasiyorum. Yani tatile bi gittim mi aylarca dönmemem ve sürekli günese cikmam lazim. Artik tatile o kadar vakit bulamadigim ve günes kremi kullandigim icin bronzlasamiyorum. Günes kremini beyaz kalmak icin degil de erken yaslanmamak icin kullaniyorum yoksa bana bronz ten de beyaz ten de yakisiyor... :66:

O kadar saçma bir konu ki...

O sizin gördüğünüz çekimlerde sanatsal/prof. makyaj haricinde milyon tane ışık oyunları, kamera diyafram ayarları ve bir sürü görsel efekt uygulamaları var.

O oyuncu hakkında çok önemli ve gizli birşeyi bulmuşcasına "bunun sırrı ne" havası verilip ne olduğuna dair tahminlerde güldürdü açıkcası...

Mantikli bir konu siz açinda biz yorumlayalm ne kadar çok biliyorsnz ya ..
kimse birşey bulmşcasinada gizli birşeyi otaya çikarmişcasina konu açmadi
merak edildi nasil oldugu SORmak için malum herkes sizler gibi çok bilmiş değil bilmyorz....
birşey biliyormda açiğa çiksin fln amacinda değil asil saçmalayan bu saçma yorumlari bilmişlk tavirlaryla her knuda ortaya saçma sapan yorumlar atnlardir ..!

Benim anlamadigim sey, arkadaslar niye herkesi kendiniz gibi beyazlik takintili saniyorsunuz ki? Tabii herkes degil ama bu forumda beyazlamaya calisan bir suru kisi var, goruyorum. Fahriye Evcen yazin bronzlasmistir, kisin beyazina donmustur; ben ve benim gibi bircok kisi gibi. Ille de yok formul uygulamistir, yok parasi var makyaj yapmistir. Arkadaslar, dogal rengiyle kendiyle barisik, kendine guveni tam olan insanlar da cok, bunu unutmayin. Butun esmerler beyazlamaya calismiyor yani. :)

benm ten rengimde açık çevremde ten baya açık olan insanlar var hiç birinin bronzluğu bu kadar uzun sürmüyor nedense...hatta onun ten rengi bronz bile değil bildiğin esmer. bronz tenle esmer teni herkes ayıracak yaşta kadın dizinn ilk çekimlerine başlamadan nasıl kararmışsa artık dizi bitene kadar ancak kendi rengine geldi.ten rengi açık olan biri hadi yazın karardı diyelm kışa doğru rengi hiç mi açılmaz. tatile gidip gelen beyaz tenli arkadaşım kendi rengine dönmeye başladı bile. tüm esmerler beyazlamaya çalışmıyor tabiki esmer tenn çekiciği hiçbir tende yok bence.

Fahriye bildiğimiz buğday tenli arkadaşlar resimlerine baktım şimdi...
Ladynin koyduğu foto da belli ki prof. çekim. Işık farklı bir yönden vurmuş o yüzden beyaz görünmüş. Google a Fahriye Evcen yazın benzer fotoğraftan bir iki tane daha görürsünüz, diğerlerinde hep buğday tenli. Zaten bir tek o çekimde beyaz görünmüş..

Fahriye-Evcen.jpg

5m1p7opi47jfm5p7.jpg

Fahriye-Evcen-foto-6.jpg

Fahriye-Evcen-foto-5.jpg

Fahriye-Evcen-foto-4.jpg

Fahriye-Evcen-foto-3.jpg

Fahriye-Evcen-foto-2.jpg

Tamamen çekimle alakalı buradaki ten rengi...

bunu ben de merak ediyorum.
yaprak dökümü dizisinin ilk bölümlerinde karaydı bu kız üstelik cildi de epey pürüzlü ve burnu etliydi... son bölümlerde ise kız evrim geçirdi resmen. cildi bembeyaz oldu. burnunun etli kısmı gitti, yüzündeki sivilcelerden pürüzden eser kalmadı.

bir de yazın kararmıştır diyen arkadaşlar kızın ki güneş bronzluğu gibi değildi üstelik bembeyaz olması 2 yıldan uzun sürdü...

Son düzenleme:
Back
X