evet bugün 2. günüm öncellikle bana cesaret veren dila oralet copyrıght karamel ve bi çok arkadasıma tesekkurederim şimdi ameliyatıma gelelim dr.tayfun aköz 260cc kasaltı damla silikon kondu süper geçti sabah odamdan çıkmadan zaten bayılmıştım geldim odamdaydım ağrımda öyle çok olmadı bugün çok rahat geziyorum kulağımı ve burnumu yapan dktoruma dktorluğundan önce insanlığı abiliği için tesekkuretmek isterim düşünen kim varsa hiç korkamsın hiç düşünmeden gitsin ben çok kararsızdım ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fafur Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi fafur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet bugün 2. günüm öncellikle bana cesaret veren dila oralet copyrıght karamel ve bi çok arkadasıma tesekkurederim şimdi ameliyatıma gelelim dr.tayfun aköz 260cc kasaltı damla silikon kondu süper geçti sabah odamdan çıkmadan zaten bayılmıştım geldim odamdaydım ağrımda öyle çok olmadı bugün çok rahat geziyorum kulağımı ve burnumu yapan dktoruma dktorluğundan önce insanlığı abiliği için tesekkuretmek isterim düşünen kim varsa hiç korkamsın hiç düşünmeden gitsin ben çok kararsızdım ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum
Fafurum ilk geçmiş olsunun benden olsun:)Yavrum benim çok çok geçmiş olsun.Nasılsın?3 operasyon birden mi oldun?Ay kıyamam,cesaretine dicek yok öyleyse
Kendini iyi hissetmene sevindim.1 hafta geçsin daha da iyi olucaksın.Cesaret senden destek bizden tatlım.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Başlıgı görünce bende şaşırdım dogrusu.Burun estetigi konusu ayrı bir yerde çünkü,bence başlıgı degiştir ve burada meme estetigi konusunda açıklama yap,burun içinde burun estetigi bölümünde ayrıca bir konu aç..
Geçmiş olsun dileklerimide iletiyim,kas altı ameliyatı olmana ragmen agrım fazla olmadı diye yazmışsın..Maşallah canım,agrı eşigi kişiden kişiye göre farklılık gösteren bir durumdur zaten.Buradanda kas altı ameliyatı olması gereken ve korkan arkadaşlarada çok büyük motive verirsin,olursun diye düşünüyorum...Dilanın da dedigi gibi bir hafta sonra daha iyi olacaksın ve zaman geçtikçe görüntü dahada süper olacak tatlım.Buda senin geçmiş olsun çiçeklerinn...
Geçmiş olsun dileklerimide iletiyim,kas altı ameliyatı olmana ragmen agrım fazla olmadı diye yazmışsın..Maşallah canım,agrı eşigi kişiden kişiye göre farklılık gösteren bir durumdur zaten.Buradanda kas altı ameliyatı olması gereken ve korkan arkadaşlarada çok büyük motive verirsin,olursun diye düşünüyorum...Dilanın da dedigi gibi bir hafta sonra daha iyi olacaksın ve zaman geçtikçe görüntü dahada süper olacak tatlım.Buda senin geçmiş olsun çiçeklerinn...
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
yok cnm burun ve kulağı tayfun aköze 15 sene önce olmuştum p.teside göğüs oldum :)
güle güle kullan.çok geçmiş olsun
herkese tesekkurler bugü işte 2, günüm hersey yolunda eğer ağrı direnciniz fazlası ise 3, gün kaslatı olanlar bile işe gidebilir hiç düşünmeyin ben çok karamsardım yok acırmı yok çocuklar carpar mı şöle olur mu ya çıkınca narkozdan titriycekmiyim hiç bişi olmadı girdim çıktım ertesi gün evdeydim sorusu olan ve içinde korku yasayanlar istedikleri herseyi sorabilirler . çok rahat olun doktorum tayfun aköz dedi ki genelde ilk gece bazı hastalar pişman olur ama sen hiç düşünme bi kaç gün sonra hepsi geçicek dedi ameliyat gecesi bırakın pişman olmayı allaha şükretmekten yatamadım .:)))
herkese tesekkurler bugü işte 2, günüm hersey yolunda eğer ağrı direnciniz fazlası ise 3, gün kaslatı olanlar bile işe gidebilir hiç düşünmeyin ben çok karamsardım yok acırmı yok çocuklar carpar mı şöle olur mu ya çıkınca narkozdan titriycekmiyim hiç bişi olmadı girdim çıktım ertesi gün evdeydim sorusu olan ve içinde korku yasayanlar istedikleri herseyi sorabilirler . çok rahat olun doktorum tayfun aköz dedi ki genelde ilk gece bazı hastalar pişman olur ama sen hiç düşünme bi kaç gün sonra hepsi geçicek dedi ameliyat gecesi bırakın pişman olmayı allaha şükretmekten yatamadım .:)))
canım cok gecmıs olsun darısı en kısa zamnda benım basıma ınsallah ...
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
saolun arakdaslar sağ göğüsüm iyi ama solda direnin çıktığı yerden memeye doğru acayip bir yanma oluyor ara ara böyle kezzap dökülmüş gibi kolumu bile kıpırdatamıyorum sizde de oldu mu meme içine doğru
canım hayırlı olsun yeni cicişlerin güle güle kulan diren konusunda bişey diyemiyecem bana diren takılmamıştı ama cok yenisin agrıların olması cok normal bünye yabancı madde konulduğu için o yanmalar cok normal bünye dışarı atmayı istediğinden bütün hepsi merak etme zamanla turp gibi olursun :)
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
tatlımm fotolar nerde fotolaaaar :)
tesekkur ederim kızlar
geçmiş olsun, çok güzel anlatmışsın sevincini :) moral veriyor böyle mesajlar.
tamamiyle hazırım bu ameliyata ben de. sadece yazlık, önden düğmeli, fermuarlı kıyafetlerim alınacak. bunun için de bahar gelse bir an önce. ahhh