faceden nasıl çıkarabilirim?

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
Mrh arkadaşlar,faceden istek göndermiş ve isteğini onayladığım bir iki arkadaşım var,dışarda konuşuyoruz ama bana tamamen itici gelen tipler,facemde olmalarını kesinlikle istemiyorum ama nezaket gereği onayladım ve silemem de.Bunun başka bir yolu yok mudur?Bildiğiniz bir yöntem var mıdır onları çıkartabilmem için?Yardımcı olursanız çok sevinicem..:KK16: :KK16:

Mrh arkadaşlar,faceden istek göndermiş ve isteğini onayladığım bir iki arkadaşım var,dışarda konuşuyoruz ama bana tamamen itici gelen tipler,facemde olmalarını kesinlikle istemiyorum ama nezaket gereği onayladım ve silemem de.Bunun başka bir yolu yok mudur?Bildiğiniz bir yöntem var mıdır onları çıkartabilmem için?Yardımcı olursanız çok sevinicem..:KK16: :KK16:

Onları engelleyebilirsiniz. Böylelikle ne onlar sizi ne de siz onları görebilirsiniz.

Engelleyince artik siz onlara gore facebookta yokmussunuz gibi oluyor. Kesinlikle goremezler yani. Silindiklerini bilmezler de. Ha baskasindan sizin hala facebook kullandiginizi duyarlarsa o zaman baska.

Ben bir sosyal paylasim sitesinde bile gormeye tahammul edemedigim biri darilir mi bozulur mu diye dusunmem acikcasi. Silin gitsin. Sekilden sekle girmeye ne gerek var. Tabii disarida da gorusmemeniz lazim, bunlar anlasilinca hos karsilanmiyor.

Ben de cok kişiyi sildim öyle gicik olduğumdan. Zaten sevmiyomussun muhabbeti de kesmiş olursun böylece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Engelleyince artik siz onlara gore facebookta yokmussunuz gibi oluyor. Kesinlikle goremezler yani. Silindiklerini bilmezler de. Ha baskasindan sizin hala facebook kullandiginizi duyarlarsa o zaman baska.

Ben bir sosyal paylasim sitesinde bile gormeye tahammul edemedigim biri darilir mi bozulur mu diye dusunmem acikcasi. Silin gitsin. Sekilden sekle girmeye ne gerek var. Tabii disarida da gorusmemeniz lazim, bunlar anlasilinca hos karsilanmiyor.

ama işte malesef dışarda görmek zorunda kalıyorum,ya ne sıkıcı bir durum çok çok teşekkür ederim.Ya bi de onlar göndermese ben asla istek göndermezdim,ama işte gönderince de bişey diyemiyosun.Engellesem diğer arkadaşlardan duyabilirler,bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben de cok kişiyi sildim öyle gicik olduğumdan. Zaten sevmiyomussun muhabbeti de kesmiş olursun böylece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir yanım diyor öyle yap ama işte görünce muhabbet ediyoruz da sevemiyorum birtürlü,itici insanlar çünkü

ama işte malesef dışarda görmek zorunda kalıyorum,ya ne sıkıcı bir durum çok çok teşekkür ederim.Ya bi de onlar göndermese ben asla istek göndermezdim,ama işte gönderince de bişey diyemiyosun.Engellesem diğer arkadaşlardan duyabilirler,bilmiyorum.

Ben listemde istemediğim, ama direk reddetmek de olmaz diye düşündüğüm kişilerin arkadaşlık taleplerini bekletiyorum. Artık 1 ay mı olur 1 hafta mı olur, sonsuza kadar mı olur... :) Talebi görmemiş gibi birşey oluyor. Benim de içim rahat oluyor.

Ben listemde istemediğim, ama direk reddetmek de olmaz diye düşündüğüm kişilerin arkadaşlık taleplerini bekletiyorum. Artık 1 ay mı olur 1 hafta mı olur, sonsuza kadar mı olur... :) Talebi görmemiş gibi birşey oluyor. Benim de içim rahat oluyor.

keşke başta öyle yapsaydım ama onayladım ve ortak arkadaşlarımız da var,faceye girdiğimi onlardan öğrenirler.Faceyi dondursam diyorum ama iki kişi için de değmez off..

bu kişilerle ilgili başka bır cekıncenız başka bir derdiniz olduğunu düşünüyorum zira dondurmak dahi aklınıdan geçmiş. yanılıyor olabılırım

Canım kısıtlıyabilirsin..Benim listemde de var bir iki kişi ayıp olur diye silemiyordum bende kısıtladım...O zaman listenizde ekli oluyor ama sizin izin verdiğiniz yani herekese açık paylaşımlarınızı görebiliyorlar :KK34::KK34:

kısıtla gitsin ben akrabalarımın yarısını kısıtlamıştım :) sen onlarda eklisin ama senin hiç bir şeyini göremiyorlar. ama sen onların herşeyini görüyorsun hem eklemedi olmuyor hemde sinirlerin bozlmuyor

Ben de aynı durumdayım malesef. Dışarıda mecburen konuştuğum tipler ama facebookta hiç hoşlanmadığım şekilde takılan tipler. Hadi onu geçtim nasıl oluyorsa bana virüs mesajı gönderiyorlar otomatik. Yok videomu izle bilmem ne. Tıklasam bana da bulaşacak hiç hoş olmayacak. Böyle giderse sileceğim ne derlerse desinler.

Ben de aynı durumdayım malesef. Dışarıda mecburen konuştuğum tipler ama facebookta hiç hoşlanmadığım şekilde takılan tipler. Hadi onu geçtim nasıl oluyorsa bana virüs mesajı gönderiyorlar otomatik. Yok videomu izle bilmem ne. Tıklasam bana da bulaşacak hiç hoş olmayacak. Böyle giderse sileceğim ne derlerse desinler.

Sil gitsin:) ben siliyom engeli koyuyom sorarsada facem kapadı diyom:)

Arkadasım tarafından engellenmis biri olarak soyleyebilirim ki; engellendigimi ogrenince cok bozulmustum. Once hesabını kapattığını dusunmustum fakat ortak arkadaslarımda arkadas olarak ekli oldugunu gordum ve engellendigimi anladım. Muhtemelen anlarlar engelledigini. Yinede rahatsız oluyorsan engelle gitsin.

Benide her gun yuz yuze oldugum uni arkadaslarimdan bazilari eklemisti.. Kabul etmek istemedim.
Etmedimde red de etmedim aylarca beklemede durdu 3-5 ay fln sonra reddi bastim oldu bitti.
Unide hala gorusuyoruz ayni derslere giriyoruz ama facenin lafi bile olmadi.

engelle gitsin.eğer ilerde engelendiklerini öğrenirlerse ve size niye engelledin derlerse o zaman sizde "aaa öyle mi olmuş.pardon.facebooku hala çözemedim herhalde yalnış yere tıklamışım ve siizleri engellemişim"dersiniz yalandan.:KK1::KK1:

Onları kısıtlılar listesine alabilirsiniz. Sadece arkadaş olarak kalırsınız hiç bir paylasımınızı göremezler.

X