- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
Arkadaslar merhaba sadece ismini yasadigi yeri ve yaptigi meslegi bildigi birini facebooktan bulma ihtimalim var mi varsa nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle denedim ama o kadar cok insan cikiyo ki bulmak mümkün degil bir de onun yasadigi sehire hemen gelmiyor cok zor mümkün degil oyle bulmamTek tek bakicaksiniz isimden aratip profillere gire cika bulursunuz insallah çokkullanilan isim soyisimlerden degildir![]()
Arama yerine yazdim o sekilde gene baska sehirlerde yasayanlar cikiyor ama dediginiz gibi arada orda yasayanlar da cikiyor neyse bakacagim artik sansimaArama bölümüne ismiyle birlikte yaşadığı şehride yazarsınız daha az sonuçlar çıkabilir belki kolay olur sizin için
Yok maalesef resmiResmi varsa google gorsellerden ara cikar
İnternetten konustugum biri kim merak ediyorum sadece ismini yasadigi yeri bir de gittigi üniyi biliyorum tek böyle forum tarzi biryerdenNerede gördünüz bu beyfendiyi?
Hani sadece isim ve şehir yazarak bulmak zaman alır.
Başka bi yöntemi illa ki vardır.
Yok bilmiyorum soyadini yasadigi yeri biliyorum ama facebookun oyle ozel bir arama sistemi yok galiba heryeri cikartiyr oyle mumkun degil bulamamSadece isimse bulmanız nerdeyse imkansız. Soyadını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla.
O zaman yorma kafanı uğraşmaya değmezYok maalesef resmi![]()
Ya simdi biraz karisik olucak ama o da benimle ilgili cok sey bilmiyoHala konuşuyorsan ya beni biri ekledi x x diye sen misin o? Desen yok soyadım x değil şu der mi ki
Ay nasıl cümle kurdum![]()
O zaman hiç boşuna uğraşmayın. Soyadını öğrenmeye çalışın ondan daha kolay :)Yok bilmiyorum soyadini yasadigi yeri biliyorum ama facebookun oyle ozel bir arama sistemi yok galiba heryeri cikartiyr oyle mumkun degil bulamam
İlla bulcam diyosan de ki ya arkadaşımın nişanı var elbise alıcam da iki elbise arasında kaldım telefondayım buraya atamadım sinir oldum facendeki ismin ne bi atyım yardımcı ol karar veremedim dışardayım şu an ve bugün almam lazım deYa simdi biraz karisik olucak ama o da benimle ilgili cok sey bilmiyohani bir iki kere konusmustuk normal ama sonra her gün konusmaya basladik kim oldugunu merak ettim sadece ama bulamama ihtimalim yüksek gibi
Ya simdi normalde bir forumdan konustum kendisiyle hani bilgi alisverisi icin yazistik sonra baya anlasmaya basladik direk ben söylemek istemedim öyle bisey kendisi söylemedigi icin.En azindan dıs gorunus olarak nasıl biri diye faceten bakmak istedimO zaman hiç boşuna uğraşmayın. Soyadını öğrenmeye çalışın ondan daha kolay :)