• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar merhaba sadece ismini yasadigi yeri ve yaptigi meslegi bildigi birini facebooktan bulma ihtimalim var mi varsa nasıl?

Arama bölümüne ismiyle birlikte yaşadığı şehride yazarsınız daha az sonuçlar çıkabilir belki kolay olur sizin için

Nerede gördünüz bu beyfendiyi?
Hani sadece isim ve şehir yazarak bulmak zaman alır.
Başka bi yöntemi illa ki vardır.

Sadece isimse bulmanız nerdeyse imkansız. Soyadını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla.

soyadı da mı yok? hmm biraz zor gibi. facebook isim ve yaşadığı şehri google'a yazarak aratmayı deneyin. görsellerde resim çıkarsa belki bulabilirsiniz.

Hala konuşuyorsan ya beni biri ekledi x x diye sen misin o? Desen yok soyadım x değil şu der mi ki
Ay nasıl cümle kurdum :deli:

Hala konuşuyorsan ya beni biri ekledi x x diye sen misin o? Desen yok soyadım x değil şu der mi ki
Ay nasıl cümle kurdum :deli:
Ya simdi biraz karisik olucak ama o da benimle ilgili cok sey bilmiyo :D hani bir iki kere konusmustuk normal ama sonra her gün konusmaya basladik kim oldugunu merak ettim sadece ama bulamama ihtimalim yüksek gibi

Ya simdi biraz karisik olucak ama o da benimle ilgili cok sey bilmiyo :KK70: hani bir iki kere konusmustuk normal ama sonra her gün konusmaya basladik kim oldugunu merak ettim sadece ama bulamama ihtimalim yüksek gibi
İlla bulcam diyosan de ki ya arkadaşımın nişanı var elbise alıcam da iki elbise arasında kaldım telefondayım buraya atamadım sinir oldum facendeki ismin ne bi atyım yardımcı ol karar veremedim dışardayım şu an ve bugün almam lazım de :confused::confused:
Mantıklı bi şekilde bulamazsın böyle saçma bi şekilde bulursun bak :-)

O zaman hiç boşuna uğraşmayın. Soyadını öğrenmeye çalışın ondan daha kolay :)
Ya simdi normalde bir forumdan konustum kendisiyle hani bilgi alisverisi icin yazistik sonra baya anlasmaya basladik direk ben söylemek istemedim öyle bisey kendisi söylemedigi icin.En azindan dıs gorunus olarak nasıl biri diye faceten bakmak istedim

Back
X