Facebook

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
12.175
Merhaba hanımlar. Size birşey sormak istiyorum bazi şeylerden isgillendim ama benim kuruntummu bilemedim. Eşimin telefonunu aldım son gezdiği sayfalara baktım sadece. Facebook açılmış. Messenger açılmış. Allah Allah dedim bı hesabı yok olsa bilirim . Faceye tıkladım. Bı hesap g****.. boyleydi . Sonra şifre yolla dedim. Sonu 30 lu bı numara. Ben eşimin hangi hesaba girdiğini nasıl bulabilirim ya. Canım sıkıldı şuan. Ne işler peşinde merak ettim. Beni aldatmaz ama yinede merak içindeyim . Şimdi ona sorsam inkar edicek.

Bir arkadaşı girmiş olabilir numara da tanıdık değilse.Ya da esinizin rehberine bakın sonu 30lu numara kimmiş

Reactions: Z P
adam face e girdi diye peşine düşmek
hayat zor olmuyor mu böyle yahu.
Hayır tabikide zor değil. Sonuçta bı hesap yok ortada. Instagram hesabı belli de. Hani Messenger ve face beni ayar etti

Bi arkadaşın arkadaşı muhabbet arasında demişki face açtım messengerden görüşüyoruz hatunla eve gidince siliyorum faceyi telefon ortada hiç sorun yok hanım sonsuz güveniyo demiş ya başka bi hattı varsa gizli onla açmışsa yada bi arkadaşını hattıyla kendine açıp orda haltlar karıştırıyosa siz bu işin peşine düşün benimki yapmaz diye bişey yok bu hayatda herkes herşeyi yapar unutmayın kk da bi arkadaş bunu yazmıştı dersiniz

Benim de eskiden bi hesabım vardı 5 sene önce kapatmıştım. Ara ara girip bakıyorum kapatıyorum googledan. Belki eski hesabına girip kapatıyordur oda. Eşinizin adı g ile mi başlıyor? Eşinizin numarası 30 ile bitmiyor mu? Ya da eski numarası 30 la mı bitiyordu? Güncellememiş olabilir.

Reactions: Z P
Banyodan cikinca sordum sen facebookmu kullanıyorsun dedim. Oraya girmişsin dedim. Google'dan bişey bakmış. Facebooktaymis baktığı şey içine tıkladım hesabim olmayınca giremedim dedi. Senin telefonundan bir başkası girmiş olabilirmi dedim. Yok kimse girmez dedi. Hani insanin eşi güvenir tabide. Peki sonu 30 lu numara kimindi. G ile başlayan hesap kimindi. Hesabın adını tam gorseydim her türlü bulurdum onu.

Hayır kuzum 30 la bitmiyor adı da g değil. Rehberine bakicam ama samimi arkadaslarindan biri olabilir belki. İnsaAllah dedikleri doğrudur. Burda hergun birşey okuyoruz İnsan etkileniyor

Belki birşey yoktur da
Beni aldatmaz deyip bu kadar peşine düşmek ne o zaman?
Ayrıca her erkek aldatabilir bu kadar güvenmeyin

Yani peşini bırakmaya niyetim yok gerçekten. Gördugum hesabı bulmam lazım. Yani hiç bişey yapmasa bile o faceye girip bana yalan konuşması bile bana yeter. Çünkü ben ona karışmıyorum. Instagram açmak istedi açtı yani. Twitter acicam dedi açtı. Hani bir baskı yokki üzerinde bu konuda yalan söylese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…