• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook silinen mesajlarimi kurtarabilir miyim?acil yardim

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
facebookda silinen mesajlarimi geri getirebilme şansım var mi acaba bilgisi olan varsa acil yardim ederse cok sevinirim şimdiden teşekkürler

facebook msjlari kendini parcalasan da silinmez.
diger kisminda arsive atilir.

diger kisminda arşive nasıl atilsinki konuşmayı sil diyorsun konuşma gidiyor orda birsey yok bildiğim kadariyla

bencede garip..gorusmek istemedigim adini sanini sildigim insanlarin msjlari duruyor silemiyorum.
belki ayarlarimda bi sIkinti vardir bilmiyorum ki..:oops:

Konuşmayı açıp ordaki yuvarlak kısımdan konuşmayı sil seçeneğine tıkla o şekilde silinir.
Konuşmanın içine girip silmen gerek dışardan çarpıya tıklayınca arşive yolluyor çünkü.

Facebook hesap ayarları kısmından hesap arşivini indirirsen Rar dosyası olarak iniyor Baya bütün kayıtlar orda var Detay detay kurcalarsan onların içinde bulursun

Benim hesabım var ve sildiğim halde geçen gün 2010daki mesajlarımı buldum arşiv kısmında oraya bir bakın isterseniz. İnşallah bulursunuz

o dediğiniz rar da sanırım kopyasını indir dediğimiz kısım orda da yok silinenler sadece silinen arkadaşlar arkadaşlık isteği gönderdiklerim falan var mesaj olarak kayıtlı mevcuttakileri göstriyor malesef

facebookda silinen mesajlarimi geri getirebilme şansım var mi acaba bilgisi olan varsa acil yardim ederse cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Canım hesap ayarlarına gir faceden en altta facebook verilerinin kopyasını indir var oraya tikla bilgileri indire baş bi kaç dakika bekle tekrar bilgileri indire tikla ve eski silinen mesajlar işte beğeniler felan geliyor ben denemiştimm:)

Ben mesajları siliyorum arşive gidiyor, ordan tekrar siliyorum :D

Back