• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook, Paris'e Destek İçin Profil Fotoğraflarını Fransa Bayrağı Yapıyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.webp

Facebook, Paris'e Destek İçin Profil Fotoğraflarını Fransa Bayrağı Yapıyor!

Aydoğan Aykanat tarafından 3 saat önce önce eklendi.
Facebook'un duyarlılık konusundaki adımları devam ediyor. Toplumsal olaylara farklı açılardan destek veren Facebook, dün yaşanan Paris'teki terör olayları için "güvendeyim" özelliği eklemiş ve sizlere buradan detaylı olarak aktarmıştık. Şimdi ise daha önce LGBTİ topluluğu için daha önce yaptığı profil renklendirme uygulamasını tekrar Paris için harekete geçiren Facebook, dileyen ve bu tarz olaylara tepki vermek isteyen kullanıcılar için profil fotoğrafınını Fransa bayrağı renkleriyle renklendirmeyi öneriyor.

"Fransa'yı ve Paris halkını desteklemek için profil resmini değiştir." olarak değiştirmiş olan kişilerin profil resimlerinin altında çıkan paylaşım ile dilerseniz siz de profil resmi değiştirme tarafından fonu mavi-beyaz-kırmızı olacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Screenshot_2(4).png

Son dönemlerde sosyal sorumluluk adına önemli roller üstlenmeye başlayan Facebook ve Mark Zuckerberg'in bu tavrı da dünya genelinde takdir topladı.
http://www.webtekno.com/sosyal-medy...graflarini-fransa-bayragi-yapiyor-h12335.html

Gördüm, profil fotom kendi bayrağımız olduğu için yapmadım; sadece Fransız arkadaşlarıma özel mesaj attım.

youtube da logosunu değiştirmiş fransız bayraklı yapmış

bi eşcinseller için böyle yapmıştı facebook bi de bu olay galiba

Bu kadarı da abartı... Afganistan, Irak, Filistin, Suriye'de, Türkiyede.... ölenler insan değil zaten... hay ben bunların samimiyetine tüküreyim. Kimse insan hakları filan demesin; öyle bişey yok. Tüm dünya kendinden olanı kayırıyor. "İnsan hakları" fasa fiso! Tıpkı 100 yıl önceki soykırım iddialarıyla türkiyeye saldırıp, bizzat şu an bile İsrail'in yaptığı soykırımı görmezden geldikleri gibi...

g-20-oncesi-erdogan-obama-gorusmesi-basladi-7877813_5024_m.jpg

Sırf bunun için konu açmak istemedim; fotoğrafa bakın. El sıkışmışlar ve Erdoğanın diğer eli de Obama'nın elinin üstünde, dikkat edin. Bu bir vücut dili mesajı, Erdoğan üstün el pozisyonu yapıyor. Ve Erdoğan bunu hep yapıyor, diğer liderlerle başka zamanlarda çekilen fotoğraflarına da bakabilirsiniz :) üstün el pozisyonu karşı tarafa, "kontrol bende, olaya hakimim " gibisinden psikolojik mesaj veriyor. Erdoğan bunu bilmeyerek de yapıyor olabilir, bilmiyorum :) paylaşmak istedim; sevmeseniz de, ülkemizi temsil ediyor sonuçta. Liderlik adamın ruhunda var

Masum insanların ölmesine her zaman üzülürüm.. Fransa için de üzüldüm.Kimse o şekilde ölmeyi haketmez.. Lakin Fransa bayrağı yapmak bana da abartı geliyor..

g-20-oncesi-erdogan-obama-gorusmesi-basladi-7877813_5024_m.jpg

Sırf bunun için konu açmak istemedim; fotoğrafa bakın. El sıkışmışlar ve Erdoğanın diğer eli de Obama'nın elinin üstünde, dikkat edin. Bu bir vücut dili mesajı, Erdoğan üstün el pozisyonu yapıyor. Ve Erdoğan bunu hep yapıyor, diğer liderlerle başka zamanlarda çekilen fotoğraflarına da bakabilirsiniz :) üstün el pozisyonu karşı tarafa, "kontrol bende, olaya hakimim " gibisinden psikolojik mesaj veriyor. Erdoğan bunu bilmeyerek de yapıyor olabilir, bilmiyorum :) paylaşmak istedim; sevmeseniz de, ülkemizi temsil ediyor sonuçta. Liderlik adamın ruhunda var
Izlerken ben de fark ettim. Obama tokalaşırken Erdoğan'ın kolunun üst kısmına pat pat yaptı küçük kardeşlere yaptığımız gibi. Erdoğan da elini onun elinin üzerine koydu.

Birincisi facebook böyle bir imkan sunmuş, kalkıp sizin profil fotonuzu değiştirmemiş. İsteyen kullansın demiş. Keşke daha önceki saldırılarda da yapsaydı ama şimdi yapmış olması kötü değil.

İkincisi herkes eşit olsun, acılar eşit olsun istiyorsanız önce kendinizden başlayın. Bize neden üzülmediler, ona neden üzülmediler demek ya da düşünmek yerine sadece üzülmeyi deneyin.

Üçüncüsü erdoğan amcasının elini öpmeye çalışan yeğen gibi görünmüş. Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler...

Ben paris e de cok uzuldum.
Lakin ayni saldiri iki gun once lubnanda da olmus bunu ise tepkilerden ogrendim.
Gercekten batiya gittikce insan hayati daha bir degerleniyor.
Gelismemis ulkelerdeki insanlara ise batinin hayvanina verilen deger verilmiyor.

Ölen sivil halka üzüldüm ama asla profilimi fransız bayrağı yapmam.Ortadoğuda ölen milyonlarca insanın üzerinde onların kanlı elleri var.
Suriye yi işgal etmek için kamuoyu toplamak vatandaşlarının olurunu almak için bu pis saldırıyı düzenlediler.
Beter olsunlar.
Profil fotonuzu değiştirip o pis oyunlarına alet olmayın.

niye ankaradaki patlamada hiç biri türk bayrağı yapmadı diye düşünmeden edemiyor insan

neden bu ayrımcılık

Bende face de yapanları gördüm şaşırdım tabi ki üzücü ölenler normal masum vatandaşta

aynı duyarlılığı bizim ülkenin terör saldırısında ölen vatandaşları için gösterilmemişken bu uygulamayı yapmak bana saçma ve gereksiz geldi

Bende face de yapanları gördüm şaşırdım tabi ki üzücü ölenler normal masum vatandaşta

aynı duyarlılığı bizim ülkenin terör saldırısında ölen vatandaşları için gösterilmemişken bu uygulamayı yapmak bana saçma ve gereksiz geldi
"Biz de Ermeniyiz " çıkışını yapan milletten, Fransa bayrağı profili de beklenir :KK51:

Ben paris e de cok uzuldum.
Lakin ayni saldiri iki gun once lubnanda da olmus bunu ise tepkilerden ogrendim.
Gercekten batiya gittikce insan hayati daha bir degerleniyor.
Gelismemis ulkelerdeki insanlara ise batinin hayvanina verilen deger verilmiyor.
Lübnan'da yaşananların bizim ülkemizde de yankı bulmaması acı değil mi?
Bende Fransa Katliamı vesilesiyle öğrendim:(
Allah hepsine rahmet etsin, Dünya hep beraber teröre dur demek ve ölenler kim olursa olsun birlikte üzülüp hareket etmek zorunda.

Yapmayı düşünmüyorum. Ve açıkça bizim Ankarada ölen vatandaşlarımızdan sonra Fransız vatandaşları ne yapmışlardı -hatta haberdar bile olduklarından emin değilim- .üzüldük acılarını paylaştık yeterli

Back