facebook ıp adresi öğrenme

Kumrual

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
374
1
116
Diğer
bi bayana sahte hesaptan birini sordum nerden tanıdığını önce tanımıyorum dedi sonra o kişiye sormamı söyledi.ona sorsam doğru yanıt vereceğini sanmıyorum dedim.bana kim olduğumu sordu söylemeyince yarın bulurlar seni nasılsa söyleme dedi konuştuğum bayan avukattı bulabilir mi ben ona asla hakaret veya küfürlü kelimeler yazmadım.ama avukatya biliyodur yolunu diye düşündüm faceyi dondurdum. bilgisi olan biri varmı

faceni dondursan bile teknoloji suçları diye bişey var artık hukukta tek tuştan adresine kim olduğuna kadar bütün bilgilere ulaşıldığını biliyorum. siz hangi konuda sorular sordunuz nasıl yaklaştınız bilemiyorum ama rahatsız olduysa çok üstüne düşebilir avukat olmasıda ayrı bi konu hukukla ilgisi olmasa bu şahsın en azından dava açması lazım ama avukatsa daha kolay olabilir onun için seni tedirgin etmek istemem ama bişekilde tatlıya bağlayın bence işi inanacağı masum bi yalan bulun yani

Son düzenleme:
bana öyle deyince sadece soru sordum sizi rahatsız etmedim iyi gecler dedim kapadım faceyide açmaya korkuyom öncesindede kabaca yaklaştığımı sanmıyorum ama

Back
X