• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook mesaj engelleme

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
3.949
4.129
333
Ankara
Merhaba kk üyeleri, facebookta arkadaş listemde olan, listeden nezaket gereği çıkarmak istemediğim fakat bana özelden mesaj atmasını ve oyun isteği göndermesini istemediğim birini nasıl kısıtlayabilirim? Arkadaş listemde kalsın ama mesaj ve oyun isteği gönderemesin nasıl olur bu?

Merhaba kk üyeleri, facebookta arkadaş listemde olan, listeden nezaket gereği çıkarmak istemediğim fakat bana özelden mesaj atmasını ve oyun isteği göndermesini istemediğim birini nasıl kısıtlayabilirim? Arkadaş listemde kalsın ama mesaj ve oyun isteği gönderemesin nasıl olur bu?
Çözümü yok

mesaj göndermemesi için engellemen lazım diye biliyorum. Engellemek için de arkadaşlarından çıkarman.. Ben bu durumda bazı insanları her fotoğrafımı görmesinler diye kısıtlılara alıyorum. Ama onda mesaj atabiliyorlar.

Var bu özellik messengerde engelleyebiliyorsunuz mesajları engelle seçeneğiyle. Ben çok yaptım.

mesaj göndermemesi için engellemen lazım diye biliyorum. Engellemek için de arkadaşlarından çıkarman.. Ben bu durumda bazı insanları her fotoğrafımı görmesinler diye kısıtlılara alıyorum. Ama onda mesaj atabiliyorlar.
teşekkür ederim iş gereği listemde ekli olan bir bey, oyun isteği gönderiyor sürekli ve bir kaç saat önce de özelden mesaj attı evli bir adam niyetinin iyi olmadığını hissettim nedense, sanırım engellemek en iyisi olacak

Hayır engellemenize gerek yok. Telefondan yapamazsınız ama pcden kısıtlamanız lazım. Engelleme bölümünde kısıtlama da var. Sadece herkese açık paylaşımlarınızı görür ve listenizde arkadaş olarak kalır. Ama diğer paylaşımlarınızı göremez.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler çözümü engellemekte buldum, mesaj gönderen kişinin niyetinin iyi olmadığını hissettim çünkü.

Engelleyebilirsiniz
Mesengerdan engelleme var biraz kurcalarsaniz göreceksiniz

Back
X