• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook ile ilgili yardım eder misiniz?

kissnookums

tut beni kuş olayım mamu <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
3.522
1.703
163
Bir sey ögrenmek istyorum, facebookda actıgınız grubu, toplulugu filan sadece facebook üyelerine acık yapmak mümkün mü? Yani üye olmayanlar göremez gibi bir opsiyon var mı? Tesekkürler..

Bir sey ögrenmek istyorum, facebookda actıgınız grubu, toplulugu filan sadece facebook üyelerine acık yapmak mümkün mü? Yani üye olmayanlar göremez gibi bir opsiyon var mı? Tesekkürler..
Evet var , sanirim uc secenek var. Biri public yani herkese acik, biri sadece arkadaslarina, biri de gizli grup.

Evet var , sanirim uc secenek var. Biri public yani herkese acik, biri sadece arkadaslarina, biri de gizli grup.

Public dedigin sanırım herkese acık adı üstünde. Sadece arkadasların, üye ve arkadasın olanlardır malum. Bu üçünden gizli grup yaptıgında, facebook üyesi olmayanlar göremiyor mu yani? O nasıl oluyor?

Cevabın ve cevaplar cok önemli...O yüzden cevap verirseniz cok memnun olurum kk'nın yardımsever hatunları...:KK46:

Public dedigin sanırım herkese acık adı üstünde. Sadece arkadasların, üye ve arkadasın olanlardır malum. Bu üçünden gizli grup yaptıgında, facebook üyesi olmayanlar göremiyor mu yani? O nasıl oluyor?

Gizli /secret yaptiginda grubu kimse goremez . Sadece davet ettiklerin gorur. Boyle bir grubun varligi aramalarda da cikmaz. Ikinci secenek daha iyi sanki .

Gizli /secret yaptiginda grubu kimse goremez . Sadece davet ettiklerin gorur. Boyle bir grubun varligi aramalarda da cikmaz. Ikinci secenek daha iyi sanki .

Böyle bir sey mümkün yani diyorsun, tesekkür ederim canım. . .

Böyle bir sey mümkün yani diyorsun, tesekkür ederim canım. . .
Evet mumkun kimsenin gormesini istemiyorsan sadece davet ettiklerin olsun istiyorsan secret. Arkadaslarin gorsun ama icerigi belli olmasin istiyorsan ikinci secenek / aramalarda cikar bu grup . Arkadasin olmasa bile gorunur yani ama icerik gorunmez.

Back